Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Herkese merhaba.
Şu misafirli günler bana hiç yaramıyor
Hoş geldin boş kaloriler.
Bu haftaya kötü başladım, bu bylr gitmez dicem ama perşembe yine misafirim var. Cuma yine. Nasıl olacak bilmiyorum.

Herkese merhaba.
Bu haftaya kötü başladım, bu bylr gitmez dicem ama perşembe yine misafirim var. Cuma yine. Nasıl olacak bilmiyorum.
zor bi durum gerçekten misafir ağırlamak değil o yapılan şeylere karşı iradeli olmak zor...

Herkese merhaba.

Herkese merhaba.
Ayy haftada 3 gün ne misafuriymis o öyle yaa akraba filanmi neden hepsi bir haftanin içinde oldu

Aaa neden hazırlık büyümüyor gözünde haftada 3 gün misafir agarlamak cok zor bisey bence

Alıştım diyelim. Genelde Böyleyiz. Eşiminde benimde çevre de geniş akrabalar da çok. İkimizde genelde bize buyrun deriz. Biraz havadan biraz hastalıktan bir kaç hafta ara vermiştik. Yine yeniden başladık :)

Alıştım diyelim. Genelde Böyleyiz. Eşiminde benimde çevre de geniş akrabalar da çok. İkimizde genelde bize buyrun deriz. Biraz havadan biraz hastalıktan bir kaç hafta ara vermiştik. Yine yeniden başladık :)
Canim misafirden sonra buzluga koyulabilecekleri hemen buzluga kaldir en azindan diger gune cikarirsin gerisinide acima ya dagit yada gercekten sayili yetecek kadar yap. Alismismissindir zaten kisi basi yap tatmaya bile ayirma. Ben valla kimseye gitmiyorum davette etmiyorum. Haftaya var benimde salata agirlikli yapiyim onlardan yeyim, yulafli kurabiyede yapiyim diyorum ama gercekten cok zor allah kolaylik versin

Ayy kısırada bayılırm yanndada turşu harika gider
Ama turşu az tuzlu olacak ev yapımı canım. Yarım çay bardağı kuri bulgur kullanıyorum kendime genelde. 100 gramı 350 kalori. Ona göre yemeli. Icine bol sebze

Gulicikk tebrikler 6 lilara baskadin cnm masallah
Sağol canım. Şükürler olsun bugünlere

Çok ta azmışş ama yapıcak bişey yok tabak tabak yemeye alışnca zor oluyor biraz teşekkür ederim canım
Canim yarım çay bardağı islayinca çoğalıyor zaten. Icin de bol yeşillik giriyor zaten. Ama napalım ya sağlık ya şişmanlık.

Eki Görüntüle 1769385 Pazartesiye göre 0.2 artidayim kızlar. Ama regl yaklaşıyor onemsemedim o yüzden fazla.
Canım sen bir harikasın yakında benide geçersin nasıl bu kadar iradeli olabiliyosun yani bir hafta bile yerinde saymadın maşallah diyeyimreglde iki kilo bile farkediyor önemseme canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…