Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım sen bir harikasın yakında benide geçersin nasıl bu kadar iradeli olabiliyosun yani bir hafta bile yerinde saymadın maşallah diyeyimreglde iki kilo bile farkediyor önemseme canm
Valla gulizari bende hayretle ve hayranlikla izliyorum hic mi yemiyor içmiyor masallah nasil bi bunyesi var yada bu işin puf noktalarini buldu bilmiyorum ki:))

Gulicikkk canim sen bu leptin hormonu hakkinda ne düşünüyorsun genelde karataycilar uyguluyor ogunlerden sora agizlarina bir lokma dahi almiyolar mus 5 6 saat sende yapiyomusun

Ya kizlar bugun tartilmam zorundamiyiz benim reglimin ilk günü hedefime ulasamadigimda aşikar

Valla gulizari bende hayretle ve hayranlikla izliyorum hic mi yemiyor içmiyor masallah nasil bi bunyesi var yada bu işin puf noktalarini buldu bilmiyorum ki:))
dün oturdum afiyetle bir buçuk pide yedim canım. Akşam 9 da bir huylanma geldi uykum da kaciracak diye sabah yaptığım 70 dakika spora ek 80 dakika daha spor yaptım o pideler telafi olsun diye. Arada oluyor ama telafi etmek şart. Yemeden kesilmicek ama spor ek yapılacak.

Gulicikkk canim sen bu leptin hormonu hakkinda ne düşünüyorsun genelde karataycilar uyguluyor ogunlerden sora agizlarina bir lokma dahi almiyolar mus 5 6 saat sende yapiyomusun
Ara öğünler metabolizmayı hızlandırıyor doğru AMA diyor Canan hoca. Ama sürekli birseyler yemek sürekli insülin hormonunun çalışması ve insülin direnci oluşması demek. Bunun sonucunda da sürekli aç olmak demek diyor. Leptin hormonu zayıflamaya yardimci en önemli yağ yakıcı hormondur. Sağlıklı bir öğün yedikten sonra iki üç saatte devreye girer ve vucudumuzdaki yağları eritmeye başlar. Mide boş çünkü mecbur depoları kullanıyor. Buna bir buçuk aydır uyuyor sayilirim neredeyse bütün krizlerim bitti. Sık sık yemek aynı zaman da beyne hep insan açmış bilinci olusturuyormus. Hani kriz diyoruz deli gibi herseye saldiriyoruz diyoruz ya onun nedenlerinden biri de sık yemek. Bir de leptin hormonu en güzel gece çalışır. Hani akşam erken kesin yemeyin diyorlar yaa, leptin gibi birçok zayiflamaya yardimci hormonlar (bir kısmı uykuda) gece salgilaniyor. Ne kadar uzun süre yemedik(4-5 saat) leptin hormonu o kadar güzel çalışır demek
Duraklama dönemi de olacaktır beyin ancak kabullenince bir daha zayiflamaya düzenli bir şekilde kalıcı olarak devam edersiniz diyor.

Son düzenleme:
Bak bak neler de biliyor aşk olsum sana insan böyle sırları bizimle de paylasmaz mi peki sey sorucam saat 10 da kahvalti yaptin diyelim saat kaca kadar hic bisey yemiyorsun yada ben yemeyim bide aksam 6 dan sonrada mi bir.lokma dahi almiyorsun ağzına çünkü bir.lokma bile atılması leptini durdurup insuline gecisi sagliyor mus

Çok haklısın canım aslında siz öyle sorsanız ben cevaplasam olacak yoksa soru olmadan neyi nasıl anlatacagini bilemiyor. Sabah 10 yapınca 13.30 dan sonra yiyorum mesela. Üç buçuk saat. 14 e kadar öğle yemeği yesem akşamı 18 de yiyorum. 4 saat giriyor araya. Şimdi günler kısa o kadar oluyor ama leptin en güzel ve uzun gece çalışır birsey yemezsek. Akşam en gec sekizde yemek işi bitecek ki 11-12 gibi leptin 7-8 saat devrede olacak. Biliyorum akşam hicbirsey yemek fikri zor bir senede ancak düzene girebildim. Ama cabalayinca oluyor. Bir lokma Bile yesek devreden çıkıyor canım ama miktar ve sindirilme süresine yiyecegine göre değişiyor. Bir iki lokma birsey yesin çabuk sindirir ve leptin devreye erken girer ama hepimiz biliyoruz ki gece yemesine başladık mı duramiyoruz. Ben ayran içiyorum gece. Sadece uykuda çalışan zayıflamaya yardimci hormonlar da var. Insulin devreden cikacak ama.O yüzden erken yatıp kalkmak önemli. O düzene çocuklarımızı alistirmak önemli canım. Onların gelecekte bu sıkıntıları fazla yaşamaması için. Bir de yemeklerden iki saat sonra yapılan egzersizler de sindirimi kolaylastiracagi için leptin daha çabuk devreye girer

Bir buçuk pidemisüpersin yaa hem ye hem kilo ver demekki spor şart bende yspıcam bundan böyle inşallah

Kızlar şu an oturdum kahvaltı sonrası tatlı depolsması yspıyorum yine yani ne yapmaya çalışıyorum bilmiyorum çok yememe rağmen fazla almıyorum vermem gereken sadece 6 kilo var birazda dar vücudum şanslyım yani bu yüzdenmi şımarıklk yapp hedefe ulaşamıyorum ne dersiniz ?özellikle gulicikk arkadaşmz beni mükemmel motive ediyor azmine hayranımm tabii hepinzdende Allah razı olsn tartı günü yaklaştıkça en azından bir dur diyorum kendime yinede bişeyler eksik sanki yada bende problem var .ceza falanmı versek iki hafta üst üste vermeyene ne bilim aklımada bişey gelmiyoki sşz ne dersiniz?

Peki mesela ben bugun kahvaltiyi 11 de yaptım öğlen yemeği yemeden aksam 6 ya kadar hic bisey yemesem bir lokma dahi yemiycem sonra da aksam yemegi yesem 11 den 6 ya kadar sürekli leptin salgilanir mi yoksa aciktigim için insulim mi devreye girer ayy sana da diyet ve beslenme uzmani muamelesi yapiyorum ama :) kitaplardan bilgin vardir diye soruyorum bide uygulaman başarıya ulaşıyor

Peki
66 kilosun canim benim gibi 90 a yakin olsan zor yaparsin o simarikliklari

Ben unutmuşum tartı yi, şu an tok karnina 65.6 çıkıyorum, nasıl yapalım :)

bence sen o yüzden salıyo gibisin ben bunu daha öncede söylemiştim sana bu işi beyinde bitirmedikten sonra gerisi boş ... kızlar bilir geçen hafta bende öyleydim dağıttım ama bu ara topladım kendimi nerdeyse hiç kaçamk yapmıyorum . Yatak odama neden kilo vermem gerektiği ile igili bir yazı astım sabah kalkarken ,gece yatarken ,giyinirken falan hep gözüme çarpıyor birde eşim de görsün istedim .kurallarımı yazdım hedeflerimi yazdım çünkü bu böyle olmuyor bu kiloları vermem lazım bıktım artık herrşeyi ertelemekten istediğim gibi giyinmekten o yüzden seçimimi yaptım ya yemek ya giyecek dedim kendime o yazı şu anlık işe yarıyor inşallah devamı gelir.Sana söylicem tek şey hedefin varsa hedefine ulaşınca yiyeceğini düşün... benm önerim bu kadar ceza konusunu konuştuk ama olmadı iş beyinde bitecek bu kadar basit...

kızlar bugün tartılmanıza gerek yoktu aslında ama tartılmışsınız :) ben şu an tartılamam ki dün inanılmaz şişlik vardı bende hedefime ulaşamadım zaten inşallah 5 martta görüşürüz bu hedefi...:)

Bend
bende tartilmadim canim hemde regl donemmindeyim o yuzden birazda tartilmam istemedim

Yok canım benim bilebildigim kadar yardimci olmayı severim. Açıkçası 11 den 6 ya aç kalmak da doğru olur mu bilmem. En ideali 4-5 saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…