1,5 saat yürüdüm :)Kizlar bugun spor yapan varmi???
Ooo supersin valla bende 1 saat yürüdüm1,5 saat yürüdüm :)
:):):):):):):) Allah iyiliğini versin emi sabah sabah iyi güldüm en kisa zamanda duzene girer insallah canim anne olmak böyle bisey iste sendem başka kimse onu gece 2 ye kadar sallayip uyutmazBu gecenin sporu 2 saattir salladigim ve sallamaya devam ettiğim bebek.
Gece 2 de uyuyan bebek mi olur yanaptimsa olmadı. Sabahta 9 da uyaniyor. Gün içinde 20 ser dakika 2 kere uyuyor. Ve doktor düzeni bu diyor. Uyumak istiyorum, Karnım da aç zaten
Uyku aralarini cok acarsan az uyur yada uyuyamaz, duzeni bu diye bisey yok uyku ihtiyac o duzelir iNsallah biraz daha buyuyunce, 2 - 3 gun dayan senin istedigin saatlerde yatir kaldir zaten aliscak gor bakBu gecenin sporu 2 saattir salladigim ve sallamaya devam ettiğim bebek.
Gece 2 de uyuyan bebek mi olur yanaptimsa olmadı. Sabahta 9 da uyaniyor. Gün içinde 20 ser dakika 2 kere uyuyor. Ve doktor düzeni bu diyor. Uyumak istiyorum, Karnım da aç zaten
Bu gecenin sporu 2 saattir salladigim ve sallamaya devam ettiğim bebek.
canım bende geçen ay neler cektm sabahlara kadar oturmak çok zor ama annelik yinede zevkle bakılıyor değil mi inşallah enkisa sürede düzelir yalnız gündüz de az uyuyoms kaç aylktiBu gecenin sporu 2 saattir salladigim ve sallamaya devam ettiğim bebek.
Ben hic ama hic spor yapamiyorum oglum izin vermiyo evde o uyuyunca yaparim diyodum o da birakcak sanirim ogle uykusunu uyumuyo bi aralarOoo supersin valla bende 1 saat yürüdüm
Günaydın canım bugün erken ciyim temizlik var evdeY yagmur7968 sende mi ayaktasin:) günaydın
Gunaydin canimGunaydin guzel anneler
Kolay gelsin sanaa belli bi temizlik günün mu vaar yoksa öyle icinden mi geldi:)Günaydın herkesebugün bol hareketli bi gün olur insaallah ıstanbul yağmurlu aslında yatasim var amaaa temizlik beni bekler
Senin oğlan kac yasindaydi şu vidyolardan zumba olur leslie mi neydi ondan falan yapamiyomusunBen hic ama hic spor yapamiyorum oglum izin vermiyo evde o uyuyunca yaparim diyodum o da birakcak sanirim ogle uykusunu uyumuyo bi aralar
ay canım benim ya yalnız değilsin benimkide öyle ,,bide erken kalkıyomuş aslında gün içinde de pek uyumuyomuş aslında benimki öğlen kalkıyor ben de düzeni değiştireyim diyorum ama gece pert düştüğüm için onunla uyuyorum allah kolaylık versin valla bi de sallayarak uyutuyosun ah anneler anneler...ben sallamıyorum alıştırmadım.. uykusu gelince alıyorum yanıma emerek uyuyor gece çok uyanıyor ama ...Bu gecenin sporu 2 saattir salladigim ve sallamaya devam ettiğim bebek.
afiyet olsun... erken kahvaltı iyidir :)Kizlar ben bugun kahvaltiyi eşimle yaptim aslinda sabah sabah yiyemem ama saat 5 den beri biseu yemedigim için acıktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?