Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar tartı günüymüş unuttum zaten eşimde tlf gotordu ancak pazar günü tartılırım opuyorum hepsini okuyamadım veriyorum tlf

Bu gecenin sporu 2 saattir salladigim ve sallamaya devam ettiğim bebek.
Gece 2 de uyuyan bebek mi olur ya naptimsa olmadı. Sabahta 9 da uyaniyor. Gün içinde 20 ser dakika 2 kere uyuyor. Ve doktor düzeni bu diyor. Uyumak istiyorum, Karnım da aç zaten

:):):):):):):) Allah iyiliğini versin emi sabah sabah iyi güldüm en kisa zamanda duzene girer insallah canim anne olmak böyle bisey iste sendem başka kimse onu gece 2 ye kadar sallayip uyutmaz

Uyku aralarini cok acarsan az uyur yada uyuyamaz, duzeni bu diye bisey yok uyku ihtiyac o duzelir iNsallah biraz daha buyuyunce, 2 - 3 gun dayan senin istedigin saatlerde yatir kaldir zaten aliscak gor bak

canım bende geçen ay neler cektm sabahlara kadar oturmak çok zor ama annelik yinede zevkle bakılıyor değil mi inşallah enkisa sürede düzelir yalnız gündüz de az uyuyoms kaç aylkti

ay canım benim ya yalnız değilsin benimkide öyle ,,bide erken kalkıyomuş aslında gün içinde de pek uyumuyomuş aslında benimki öğlen kalkıyor ben de düzeni değiştireyim diyorum ama gece pert düştüğüm için onunla uyuyorum allah kolaylık versin valla bi de sallayarak uyutuyosun ah anneler anneler...ben sallamıyorum alıştırmadım.. uykusu gelince alıyorum yanıma emerek uyuyor gece çok uyanıyor ama ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…