maşallah...Ooo supersin valla bende 1 saat yürüdüm
gelmedi mi senn şu tel yaKızlar tartı günüymüş unuttum zaten eşimde tlf gotordu ancak pazar günü tartılırım opuyorum hepsini okuyamadım veriyorum tlf
sen karatay mı yapıyosun peki?Yok canım benim bilebildigim kadar yardimci olmayı severim. Açıkçası 11 den 6 ya aç kalmak da doğru olur mu bilmem. En ideali 4-5 saat
kolay gelsin canım bugün sporun belliGünaydın canım bugün erken ciyim temizlik var evde
günaydınGunaydin guzel anneler
:):):):):):):) Allah iyiliğini versin emi sabah sabah iyi güldüm en kisa zamanda duzene girer insallah canim anne olmak böyle bisey iste sendem başka kimse onu gece 2 ye kadar sallayip uyutmaz
Uyku aralarini cok acarsan az uyur yada uyuyamaz, duzeni bu diye bisey yok uyku ihtiyac o duzelir iNsallah biraz daha buyuyunce, 2 - 3 gun dayan senin istedigin saatlerde yatir kaldir zaten aliscak gor bak
canım bende geçen ay neler cektm sabahlara kadar oturmak çok zor ama annelik yinede zevkle bakılıyor değil mi inşallah enkisa sürede düzelir yalnız gündüz de az uyuyoms kaç aylkti
ay canım benim ya yalnız değilsin benimkide öyle ,,bide erken kalkıyomuş aslında gün içinde de pek uyumuyomuş aslında benimki öğlen kalkıyor ben de düzeni değiştireyim diyorum ama gece pert düştüğüm için onunla uyuyorum allah kolaylık versin valla bi de sallayarak uyutuyosun ah anneler anneler...ben sallamıyorum alıştırmadım.. uykusu gelince alıyorum yanıma emerek uyuyor gece çok uyanıyor ama ...
Bu soruyu Gulicikkk emi sordun bana mi sordun gulicikk zaten karatay yapıyor da bende bir kac merak ettigim konuyu sordumsen karatay mı yapıyosun peki?
3 yasini 2 ay once bitirdi canim actim ama surekli ayagima dolasiyo yere yatiyo oyun yapiyo aslinda kendince, birlikte yapalim diyorum diger hareketler ona daha eglenceli geliyo, disari cikamiyorum zaten zor oluyo aslinda ama birakmak yok kararliyim yavasta olsa vercem insallahSenin oğlan kac yasindaydi şu vidyolardan zumba olur leslie mi neydi ondan falan yapamiyomusun
gulicige sordum canimBu soruyu Gulicikkk emi sordun bana mi sordun gulicikk zaten karatay yapıyor da bende bir kac merak ettigim konuyu sordum
sağol canım köşe bucak ama hala başlayamadımkolay gelsin canım bugün sporun belliköşe bucak mı yüzeysel mi?
inşallah canım verebilirsin tabi yeterki isteKizlar ben bu 8 kiloyu mart bitene kadar verecem siz şahit olun tamam mi çok fena hisrlandim annemden tam 8 kilo fazlayim ve utanıyorum kendimden kadin 106 kilodan 80 kiloua düştü ben daha yerimde sayıyorum ama cok kararliyim kesinlikle verecem bu kilolari
Hadi bakalim Y yagmur7968 kolay gelsin sanasağol canım köşe bucak ama hala başlayamadımeşim geç gitti oğluş uyandı bu gidişle gece yatana kadar iş yapıcam gibi gözüküyor
canim aslinda hic takma en guzeli ev hanimi olmak cocuk buyuyunce bakarsin biseye ama elinden geliyorsa hobi amacli evde ceyizlik biseyler ne bileyim havlu ortu dantel falan, yada pasta borek manti icli kofte oyle seyler cok satiliyo gercekten calisan bayanlara.kızlar bişey sorucam çalışıyomusunuz ev hanımı olan varmı ben lise terkim yani koca parası yiyorumama sıkıntı olduğunda ben bakıyorm ben yapıyorum demesi çok incitiyor beni sizce bu yaştan sonra ne yapabilirm oğlumda küçük ama en kısa yoldan meslek kurslar vs. düşünüyorum .gerçekten kadının ayakları üzerinde durması ne kadar önemliymiş yıllar sonra anladım biliyorum konumuzla alakası yok ama içim çok dolu kızlar
Sen hirsli birine benziyosun canim verirsin bencedeinşallah canım verebilirsin tabi yeterki iste
Bende iki gundur aciyorum arayi 4-5 saat, cok sukur becerebildim, biliyosunuz insulin direncim var ve boyle olmasi gerekiyo ama yapamiyordum, insallah devami gelirYok canım benim bilebildigim kadar yardimci olmayı severim. Açıkçası 11 den 6 ya aç kalmak da doğru olur mu bilmem. En ideali 4-5 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?