Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

:):):):):):):) Allah iyiliğini versin emi sabah sabah iyi güldüm en kisa zamanda duzene girer insallah canim anne olmak böyle bisey iste sendem başka kimse onu gece 2 ye kadar sallayip uyutmaz

Haklısın aslinda da ara sıra tenefus olsa fena olmaz :)

Uyku aralarini cok acarsan az uyur yada uyuyamaz, duzeni bu diye bisey yok uyku ihtiyac o duzelir iNsallah biraz daha buyuyunce, 2 - 3 gun dayan senin istedigin saatlerde yatir kaldir zaten aliscak gor bak

Uyku konusunda gerçekten yoruldum. Her denileni yaptım diyebilirim. 3. Ayı bittiğinde beri böyle neredeyse 6 ay olacak.

canım bende geçen ay neler cektm sabahlara kadar oturmak çok zor ama annelik yinede zevkle bakılıyor değil mi inşallah enkisa sürede düzelir yalnız gündüz de az uyuyoms kaç aylkti

8 buçuk oldu, uykusu rw o kadar hafif ki, uyuduğu zaman yeterki uyusun diye evde sıkı yönetim ilan ediyoruz :))

Bizimde öyleydi aslında emerek uyurdu ama yine böyle az uyurdu, bir de uykusu aşırı hafif sık uyanır saolsun. Yanında uyurken yatakta dönmuyuruz bile
Sonra dediler ki sallayarak uyut hem daha uzun hem daha derin uyur, sonuç bu :) oyle bir şey yokmuş meğer. Acı tecrübe

Senin oğlan kac yasindaydi şu vidyolardan zumba olur leslie mi neydi ondan falan yapamiyomusun
3 yasini 2 ay once bitirdi canim actim ama surekli ayagima dolasiyo yere yatiyo oyun yapiyo aslinda kendince, birlikte yapalim diyorum diger hareketler ona daha eglenceli geliyo, disari cikamiyorum zaten zor oluyo aslinda ama birakmak yok kararliyim yavasta olsa vercem insallah

Kizlar ben bu 8 kiloyu mart bitene kadar verecem siz şahit olun tamam mi çok fena hisrlandim annemden tam 8 kilo fazlayim ve utanıyorum kendimden kadin 106 kilodan 80 kiloua düştü ben daha yerimde sayıyorum ama cok kararliyim kesinlikle verecem bu kilolari

inşallah canım verebilirsin tabi yeterki iste

kızlar bişey sorucam çalışıyomusunuz ev hanımı olan varmı ben lise terkim yani koca parası yiyorum ama sıkıntı olduğunda ben bakıyorm ben yapıyorum demesi çok incitiyor beni sizce bu yaştan sonra ne yapabilirm oğlumda küçük ama en kısa yoldan meslek kurslar vs. düşünüyorum .gerçekten kadının ayakları üzerinde durması ne kadar önemliymiş yıllar sonra anladımbiliyorum konumuzla alakası yok ama içim çok dolu kızlar

Son düzenleme:
canim aslinda hic takma en guzeli ev hanimi olmak cocuk buyuyunce bakarsin biseye ama elinden geliyorsa hobi amacli evde ceyizlik biseyler ne bileyim havlu ortu dantel falan, yada pasta borek manti icli kofte oyle seyler cok satiliyo gercekten calisan bayanlara.

Yok canım benim bilebildigim kadar yardimci olmayı severim. Açıkçası 11 den 6 ya aç kalmak da doğru olur mu bilmem. En ideali 4-5 saat
Bende iki gundur aciyorum arayi 4-5 saat, cok sukur becerebildim, biliyosunuz insulin direncim var ve boyle olmasi gerekiyo ama yapamiyordum, insallah devami gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…