Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Merhaba. Ben de katılmak istiyorum. 10. Ayda Diyetisyene gittim ve kadının umursamaz tavırlarına gıcık olup listeye uymamıştım. Aradan 4 ay geçmiş ve ben hala aynı kilolardayım.
Her gün bu pis kiloları düşünüyorum ama zaman geçiyor ben yerimde sayıyorum. Bugün diyetisyen listesine başladım. Denemek istiyorum. Belki bana da motivasyon konusunda yardımcı olursunuz.
Emziren anne diyet Listem. İşinize yararsa paylaşabilirim de. Bebeğim 8 aylık ben hala hamile kilomdan 7 Kilo düşüğüm ki 19 kilo aldım hamileyken
Eşim de arada dalga geçer sağolsun hiç destek olmadı. Manken gibi fiziğim vardı ya. Çok şükür anneyim ama alışamadım bu halime

Maleseff el işini hiç sevmem ama denenebilir yinede pasta börek mantıda fena fikir değil

Meraba dogru yerdesiniz kurallarida okudugunuzu soyluyorsunuz zaten. Grup yoneticimiz Mislisse mesajinizi okur zaten

Hosgeldin canim biz birbirimize destek oluyoruz sanada elimizden geldigince yardimci oluruz hep berabr basaracaz insallah yeterki iste

Hepimiz insaniz canim benim sadece kilo konusacaz diye bir şartmi var daha önce hic iş deneyimin oldu mu takma kafana tabi yiycez koca parasi aksama kadar hic oturuyor muyuz ev hanimligi en zor meslek

Merhaba kızlar bende kabul ederdeniz aranıza katılmak isterim. Buarada benimde 9 aylık bebişim war emziren anne diyetini bende merak ettim paylaşırmısınız.

Merhaba kızlar bende kabul ederdeniz aranıza katılmak isterim. Buarada benimde 9 aylık bebişim war emziren anne diyetini bende merak ettim paylaşırmısınız.
Canim bizim oyle diyetimiz falan yok herkes kendi cabasiyla diyetiyle zayiflamaya calisiyo. Gruba katilmak icin sartlarimiz 1. Sayfada yaziyo sartlar sana uyarsa neden birlikte devam etmeyelim

Merhaba kızlar bende kabul ederdeniz aranıza katılmak isterim. Buarada benimde 9 aylık bebişim war emziren anne diyetini bende mMPL erak ettim paylaşırmısınız.
Beylikdüzü kolan hastanesine gitmiştim. Paylaşıyorum. Bir haftalık Liste bu.Ters oldu biraz ama idare edin:;

Eklentiler

• DSC_0211.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 49
Canım ben çalışıyorum doğum iznindeydim başlayacağım işe eğer pasta börek çörek yapmaktan hoşlanıyorsan yada elin yatkınsa bir pastane ile anlaş yada eve boncuk işleri veren yerler var onlarda olabilir parası çok az ama yine harçlık olur. 36 yaş büyük değil ama iş için artık heryer genç ve tahsil istiyor. Evde takı felanda yapabilirsin ama satmak sorun olur. Ben senin yerinde olsam boncuk işine başlarım sonra onu buyutur ben başkalarına iş veririm. Bazı mağazalar evde iplik felan temizlemek için kazak felan veriyorlar aklıma bunlar geliyo canım

Canim bizim oyle diyetimiz falan yok herkes kendi cabasiyla diyetiyle zayiflamaya calisiyo. Gruba katilmak icin sartlarimiz 1. Sayfada yaziyo sartlar sana uyarsa neden birlikte devam etmeyelim
Ne guzel söyledin herkes kendi cabasiyla zayiflamaya calosiuor gercekten ve bence en guzelide bu çünkü sahsem ben kendi adima diyet kaliplarina girmekten hoşlanmıyorum cok cabuk sıkılıyorum listede yazan seyler evde olmuyor bazenn ne bileyim sevmiyorum ışte artik hepimiz birer sağlıklı yaşam koçu olduk:) bu konuda o kadar cok program vs var ki artik herkes herseyi biliyor

Ayy
Tubi günlük yarım saat zumba yapabilirsen mükemmel olursun zumba kursuna gitmiştim yıllar önce hem zevkli hemde yorucu benimde aklıma getirdin sağol
Böyle hareketli airobik şeklindeydi demi canim sabah kahvaltidan 1 saat sonra yarim saat zumba yapsam öğlen sonuda 1 saat yurusem benden iyisi yok:) sende hergyn yap bakalim fark edecekmi kilolarimiz

Ayy

Böyle hareketli airobik şeklindeydi demi canim sabah kahvaltidan 1 saat sonra yarim saat zumba yapsam öğlen sonuda 1 saat yurusem benden iyisi yok:) sende hergyn yap bakalim fark edecekmi kilolarimiz
Pazartesi gününe kadar denerim canım işe başlıyorum pazartesi günü artık ev iş kopeğe dönerim resmen

Uyabilene cok guzel ve yeterli bi liste hareket durumun nasıl egzersiz yürüyüş vs. Gibi
Leslie bi kaç kere başladım bazen de yürüyorum. Sıkıştırmam gerekir sporu.en azından haftada 3 yapsam.Hiç uyumuyorum hiç oturuyorum. Bebeğim var evin işi var kocanın yemeği var. Valla hareketli olmakla kilonun bağlantısı yok bence. Akşama kadar ev Temizleyen tontiş teyzemden anladım. Ama en az yarım saat yürüyüş şart. Havalar da güzel olsa ne hoş olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…