Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Canım evde yapılan işler sadece yorgunluk sağlıyor başka işe yaramıyor

Cok iyi. Ya bu leslie yi duyuyorum da hic yapmadim zevklo bisey mi sıkıcı oluyor mu

Sen memurdun demi bebise kim bakacak çalışmak kilo mu verdiriyor aldırıyor mu sana
Evet canım memurum haftada uç gün işe gideceğim kızıma kim bakacak belli değil gibi annem ben bakarım diyor kayınvalidem de ben bakarım diyo iş ciddiye binince ikiside kenara çekiliyor ama kayınvalidem ile aynı binadayız o bakacak mecburen. İşte insanın aklına yemek gelmiyor eğer evde boğazımı tutarsam veririm ama bizim kalemde yemeği seven bir kalem kahveler hiç boş içilmez ama bu kadar kilo vermişken hayır diyeceğim bütün tekliflere uzun zamandır bu kiloya inmemiştim çünkü

Haftada 3 günmüş yine iyi full time calismaktan eğer kacamaklara hayir dersen o tempoda super zayiflarsin iş yeri yürüme mesafesindemi

inşallah canım ...

canım benim sakın kendini koca parası yiyo olarak düşünme sen eşine 3 tane pırlanta gibi çocuk vermişşsin hem çocuk yetiştirmek hem eşine hizmet etmek hem ev temizliği bence sen yani biz en kutsal mesleği yapıyoruz... tabi ki çalışmak bişeyler üretmek güzel ama ben en azından çocuğum belli bi yaşa gelene kadar ben çalışmayı düşünmüyorum sonrasını düşünmedim hiç zamanı gelince bişeyler olur... ben şuanda annelik mesleğini yapıyorum mesaisi olmayan :)

aramıza hoşgeldin karamellim ... bize kendinden bahseder misin biraz ?

Merhaba kızlar bende kabul ederdeniz aranıza katılmak isterim. Buarada benimde 9 aylık bebişim war emziren anne diyetini bende merak ettim paylaşırmısınız.
tabiki kabul ederiz şartları okumuşşsun sanırım allah bağışlasın bebeğini :)

maşallah maşallah allah bereket versin... nerde hareket orda bereket...:)

merhaba hoşgeldin aramıza diyelim mesaj atmışsın sanırım ... şartlara uyman halinde aramıza alabiliriz şimdiden başarılar..

Haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…