- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Canım evde yapılan işler sadece yorgunluk sağlıyor başka işe yaramıyorLeslie bi kaç kere başladım bazen de yürüyorum. Sıkıştırmam gerekir sporu.en azından haftada 3 yapsam.Hiç uyumuyorum hiç oturuyorum. Bebeğim var evin işi var kocanın yemeği var. Valla hareketli olmakla kilonun bağlantısı yok bence. Akşama kadar ev Temizleyen tontiş teyzemden anladım. Ama en az yarım saat yürüyüş şart. Havalar da güzel olsa ne hoş olcak
Sen memurdun demi bebise kim bakacak çalışmak kilo mu verdiriyor aldırıyor mu sanaPazartesi gününe kadar denerim canım işe başlıyorum pazartesi günü artık ev iş kopeğe dönerim resmen
Cok iyi. Ya bu leslie yi duyuyorum da hic yapmadim zevklo bisey mi sıkıcı oluyor muLeslie bi kaç kere başladım bazen de yürüyorum. Sıkıştırmam gerekir sporu.en azından haftada 3 yapsam.Hiç uyumuyorum hiç oturuyorum. Bebeğim var evin işi var kocanın yemeği var. Valla hareketli olmakla kilonun bağlantısı yok bence. Akşama kadar ev Temizleyen tontiş teyzemden anladım. Ama en az yarım saat yürüyüş şart. Havalar da güzel olsa ne hoş olcak
Evet canım memurum haftada uç gün işe gideceğim kızıma kim bakacak belli değil gibi annem ben bakarım diyor kayınvalidem de ben bakarım diyo iş ciddiye binince ikiside kenara çekiliyor ama kayınvalidem ile aynı binadayız o bakacak mecburen. İşte insanın aklına yemek gelmiyor eğer evde boğazımı tutarsam veririm ama bizim kalemde yemeği seven bir kalem kahveler hiç boş içilmez ama bu kadar kilo vermişken hayır diyeceğim bütün tekliflere uzun zamandır bu kiloya inmemiştim çünküSen memurdun demi bebise kim bakacak çalışmak kilo mu verdiriyor aldırıyor mu sana
Zevkli ama ben ondanda sıkıldım ilk mesevo söylemişti bana çok yoruluyor insan ilk zamanlarCok iyi. Ya bu leslie yi duyuyorum da hic yapmadim zevklo bisey mi sıkıcı oluyor mu
Haftada 3 günmüş yine iyi full time calismaktan eğer kacamaklara hayir dersen o tempoda super zayiflarsin iş yeri yürüme mesafesindemiEvet canım memurum haftada uç gün işe gideceğim kızıma kim bakacak belli değil gibi annem ben bakarım diyor kayınvalidem de ben bakarım diyo iş ciddiye binince ikiside kenara çekiliyor ama kayınvalidem ile aynı binadayız o bakacak mecburen. İşte insanın aklına yemek gelmiyor eğer evde boğazımı tutarsam veririm ama bizim kalemde yemeği seven bir kalem kahveler hiç boş içilmez ama bu kadar kilo vermişken hayır diyeceğim bütün tekliflere uzun zamandır bu kiloya inmemiştim çünkü
Teşekkürler :)Beylikdüzü kolan hastanesine gitmiştim. Paylaşıyorum. Bir haftalık Liste bu.Ters oldu biraz ama idare edin:;
inşallah canım ...Kizlar ben bu 8 kiloyu mart bitene kadar verecem siz şahit olun tamam mi çok fena hisrlandim annemden tam 8 kilo fazlayim ve utanıyorum kendimden kadin 106 kilodan 80 kiloua düştü ben daha yerimde sayıyorum ama cok kararliyim kesinlikle verecem bu kilolari
canım benim sakın kendini koca parası yiyo olarak düşünme sen eşine 3 tane pırlanta gibi çocuk vermişşsin hem çocuk yetiştirmek hem eşine hizmet etmek hem ev temizliği bence sen yani biz en kutsal mesleği yapıyoruz... tabi ki çalışmak bişeyler üretmek güzel ama ben en azından çocuğum belli bi yaşa gelene kadar ben çalışmayı düşünmüyorum sonrasını düşünmedim hiç zamanı gelince bişeyler olur... ben şuanda annelik mesleğini yapıyorum mesaisi olmayan :)kızlar bişey sorucam çalışıyomusunuz ev hanımı olan varmı ben lise terkim yani koca parası yiyorumama sıkıntı olduğunda ben bakıyorm ben yapıyorum demesi çok incitiyor beni sizce bu yaştan sonra ne yapabilirm oğlumda küçük ama en kısa yoldan meslek kurslar vs. düşünüyorum .gerçekten kadının ayakları üzerinde durması ne kadar önemliymiş yıllar sonra anladım biliyorum konumuzla alakası yok ama içim çok dolu kızlar
aramıza hoşgeldin karamellim ... bize kendinden bahseder misin biraz ?*Gruba Katılım sartlarinizi okudum ,grubunuza katılmak istiyorum .
Katilim Tarihim: 11\92\2016 {sayfamıza gruba katılmak için mesaj attığı tarih}
Başlangıç Kilom: 78.6kg {sayfamıza başladığı gunku kilosu}
gayet iyi 18 den sonra durumlar nasıl ? ne kadar güzel az ve öz :)Kizlar
8:30 kahvalti
13:00 ogle yemegi
18:00 aksam yemegi
iyimi
tabiki kabul ederiz şartları okumuşşsun sanırım allah bağışlasın bebeğini :)Merhaba kızlar bende kabul ederdeniz aranıza katılmak isterim. Buarada benimde 9 aylık bebişim war emziren anne diyetini bende merak ettim paylaşırmısınız.
maşallah maşallah allah bereket versin... nerde hareket orda bereket...:)Kizlaaarr bugun tam 1 bucul saat yürüdüm ve flaş belleğe zumba vidyosu attirdim eve gelincede televizyona taktim son ses kocaman ekranda 15 20 dakka zumba yaptim süper motive hissediyorum kendimi adimsayarim da 12.000 i gosteriyor:))
merhaba hoşgeldin aramıza diyelim mesaj atmışsın sanırım ... şartlara uyman halinde aramıza alabiliriz şimdiden başarılar..Merhaba. Ben de katılmak istiyorum. 10. Ayda Diyetisyene gittim ve kadının umursamaz tavırlarına gıcık olup listeye uymamıştım. Aradan 4 ay geçmiş ve ben hala aynı kilolardayım.
Her gün bu pis kiloları düşünüyorum ama zaman geçiyor ben yerimde sayıyorum. Bugün diyetisyen listesine başladım. Denemek istiyorum. Belki bana da motivasyon konusunda yardımcı olursunuz.
Emziren anne diyet Listem. İşinize yararsa paylaşabilirim de. Bebeğim 8 aylık ben hala hamile kilomdan 7 Kilo düşüğüm ki 19 kilo aldım hamileyken
Eşim de arada dalga geçer sağolsun hiç destek olmadı. Manken gibi fiziğim vardı ya. Çok şükür anneyim ama alışamadım bu halime
Pazartesi mi iş başı haftada 3 gün mü gidecek misin? allah kolaylık versin...Pazartesi gününe kadar denerim canım işe başlıyorum pazartesi günü artık ev iş kopeğe dönerim resmen
kadın yürütüyor seni sürekli wolk wolk wolk diyor:) eğlenceli neşeli biri bi izle youtubedanCok iyi. Ya bu leslie yi duyuyorum da hic yapmadim zevklo bisey mi sıkıcı oluyor mu
Haklısın canımcanım benim sakın kendini koca parası yiyo olarak düşünme sen eşine 3 tane pırlanta gibi çocuk vermişşsin hem çocuk yetiştirmek hem eşine hizmet etmek hem ev temizliği bence sen yani biz en kutsal mesleği yapıyoruz... tabi ki çalışmak bişeyler üretmek güzel ama ben en azından çocuğum belli bi yaşa gelene kadar ben çalışmayı düşünmüyorum sonrasını düşünmedim hiç zamanı gelince bişeyler olur... ben şuanda annelik mesleğini yapıyorum mesaisi olmayan :)
Yemekten sonra 1 avuc patlamis misir, 1 avuc fistik yedim 7 bucukta tamamiyle yemeyi kestimgayet iyi 18 den sonra durumlar nasıl ? ne kadar güzel az ve öz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?