Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Aynen bende hic uyamiyorum belli bir duzene , boyle cok iyi listenin disina ciktim derdi yok stres yok

Bende doğumdan sonra ara verdim, özel sektörde çalışıyordum, haftada iki günle yakın zamanda geri dönecek gibi duruyorum.
Düşüncen doğru ama motivasyonunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Ne demek koca parası falan.. senin verdiğin hangi emek parayla ölçülebilir? Hiç böyle düşünme. Ama üretmek sana iyi gelecekse, fazladan bir kaç kuruş kenara atarım diyorsan evden bir şeyler yap sat işi şu sıralar yürüyor sanırım.
Bir arkadaşım yakın zamanda nakış mi Etamin mi ne öyle tablolar yapmaya başladı Bebek odalarına falan. İnstagram dan satış yapiyor. Sende neye yetenegin varsa değerlendirebilirsin

Supersin canım :)

Beylikdüzü kolan hastanesine gitmiştim. Paylaşıyorum. Bir haftalık Liste bu.Ters oldu biraz ama idare edin:;

Merhaba, aramıza hoşgeldin, sanırım komşuyuz :) beylikduzunde oturuyorum da bende. Diyetisyeni de iyi oldu söylediğin. Dibimdeki hastane gitsem mi gitmesem mi diye düşünür dururdum.

Herkese iyi geceler :)
Misafir telaşı bitti. Tabiki korktuğum başıma geldi ve dayanamayıp ipin ucunu kaçırdığım oldu ama yine de beklediğimden daha iradeliydim

Bir fikri olan olur diye soruyorum
Sabah kahvaltıyla pek aram yok, saat 2 ye kadar pek bir sey yemem genelde
Ama sorun şu ki 2 de ilk lokma ağzıma girdikten sonra sürekli yeme isteği oluyor. Öğün aralarını açma fikri bana da mantıklı geldi, bu hafta hedefim o olsun.. Günde 3 öğün ve mantıklı saatlerde
Bakalım 7 de kaç gün tutar :)

Canım elbette benim emegim hiç bişey le olculmez ve şu an küçük oğlum doğum hatası nedeniyle sinirleri koparak engelli kaldı onun fizik hareketi, dogdugunda n beri hastanehastane dolaşmak en önemlisi de icinn yangını bir annenin hiç bi şeyle olculemez lâkin bunu görmeye göz lazım ne bilim eşimin bazı davranslarina üzüldüm koca parası yiyorum yazdım o sinirle açıkçası okumadigima bin pismanim şu an

Aramıza hoşgeldin canım inşallah hep birlikte hedefimize ulaşırız

Çok geçmiş olsun, fizyoterapistim bende. Çocuklarla 3.5 yıl kadar çalıştım, yapabileceğim bir şey varsa seve seve yardimci olurum.
Tamamen kopmadiysa eğer büyük ölçüde geri geliyor. Omuzundaki sinirler sanırım. Emg çektiler mi hiç?

Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil sifalar versin insana gelir arada öyle canını sıkma

Kahvalti yapmiyor olman cok yanlış mutlaka kahvaltini yap saat 2 ye kadar bisey yemedigin zaman vucut kıtlık alarmi veriyor ve insülin depoluyor mutlaka kahvaltini yap eger acikmiyorun diyorsan öğle yemeğini es geç en azindan 2 ogün 2.5 öğün mutlaka ye

aramıza hoşgeldin karamellim ... bize kendinden bahseder misin biraz ?
Tabi hoş bulduk. İstanbul Beylikdüzü nde oturan bir çocuk annesi, evli çocuklu kilolu yorgun bir anneyim:) bebeğim 8 aylık. Doğumla gelen annelik şokunun negatif yanlarına alışmaya çalışıyorum ki en başında kilo geliyor.
Ankara da yaşıyorken evlendim istanbula geldim 9 ay sonra doğurdum:) ve 8 ay daha geçti. Çok şükür harika bir bebeğim var
Allâh herkesin yavrusunu bağışlasın olmayana isteyene nasip etsin. Harika bir şey.
Boyum 177 kilom 67_69 arası gidip geliyorum. Doğum öncesi kilom 66 ve fıstık gibiydim. Şimdi fındık gibi oldum :) umarım eski kiloma dönerim hep beraber güzelleşiriz:)

Ay
Sakın gitme, mahkeme duvarı gibi kadının yüzü.Sanki zorla duruyor orda.beylikdüzü belediye diuetisyenine gitmeyi düşünüyorum ama biraz sıra var bir aya kadar ararlar.

Kilonu doğru yazdığından eminmisin önce 66 ydum şimdi 67 69 arasi demissin 2 kilo bu kadar seni sıkıntıya sokuyor olamaz demi:)

Gulicikkk nerelerde acaba bugun görünmedi
Canlarim kusura bakmayin, misafirlik malum. Bugün belki eve doncem öyle çok gelemedim farkındayım. Diğer takımdan bir arkadaş da gulicik ten ses çıkmıyor kesin bir yerlerde eriyordur demiş, koptum

sağol canımevet brakial plaksus yaralanması fakat bizim durumumuz ağır 4 kök kopuğu var istanbulda hareket başladı diye aylarca bekletildik emar sonuçlarında kopuk çıkmadı 10. ayda hareket dirsekten aşağı gelmeyince biz cerrahpaşadan çapaya geçtik meğer geç kalınmış 6.aya kadar ameliyat gerekiyormş bize ümit vermedi bizde araştrp ankara hacettepeye gittik birde emar ultrason çekildiki 4 kopuk hemde kök çok yıkıldk ama hocamız çok mükemmel 4 ve 5 kas kemik ameliyatı geçiricek dedi işte durum böyle ama sonuç nasıl olur bilmiyorum sinir olmadan kasla hareket gelirmi sizce .birtek t 1 sağlam kalmş oda sinir nakil olucak .birde fizik işe yaramaz şu an dediler ameliyat sonrası yapmak gerekiomuş ama ben yaptrıyorum günde bi kaç kez büyümesine yardımcı olurmu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…