- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
o zaman sende parmaklarının ucunda atlıycannOoo supersin bende ipi merak ediyorum yapmak istiyorum da 3. Katta oturuyorum ve alt katimda kayinvalidem oturuyor :)
bencede değiştirmeyelim o zaman bir pazarımz var ailecek o gün bari rahat takılalım ertesi gün tartı sitresi olmadangünaydın arkadaşlar ,,ben dün bi öneri sundum da cumartesi olursa pazar günü tabloyu hazırlayamam açıkcası ..neyse ya en iyisi pazar olsun değiştirmeyelim değil mi...?
Hadi bakalimevet arkadaşım 2 hafta boyunca senin aktifliğini beğenirsek katılımın iyi mi ? bilgi veriyomusun gibi aramıza alacağız
Evet insallah canim. Bu aksam daha dikkat edeyim. pazar gunleri bildirim gunu di mi? Peki su tarti olayini tam anlayamadim foto mu gonderiyosunuz?Aramıza hoşgeldin canım motive oldukça eminim akşam da dikkatli olacaksın
Kisaca yazmistim canim evet ilk bebegim.ilk bebegin mi ? bize kendinden bahseder misin?
atarim tabi kitabiki aliriz sartlari okumussun simdilik hosgeldin aramiza umarim en yakin zamanda hedefine ulasirsin ... birde rica etsem bu mesajini ozelden de atarmisin?
Bende farinediyorum hatta baslamadan once foto cektim bakalim ne kadar fark edecek gorcez ama aslinda 50 ile baslayip hergun 5 arttiriyosun ve 1 ay sonunda 250 tane oluyo hergun acayip bi rakam ben bayilirim heralde. Bir de bacaklar futbolcu bacagina donebilir o risk var.Yapmiyorum ama cok etkili biliyorum bir arkadasim 3 kilo verdi haftada 3 kez squat yapiyo hoca esliginde yok boyle bir toparlanma
Ya bunu bizim grupta bir arkadaş yapıyordu bize de bilgi verecekti ben mi kaçırdım bilmiyorum kızlarBir de kizlar bugun bir arkadasimdan duydum simdi size dogrubyazabilmek icin google a baktim. Gobek eritmek icin her gece yatmadan soda ayran ve limon karistiriyormusuz. 2 hafta devam edilecekmis
3 yemek kasigi yarimyagli yogurt
1 sise maden suyu
Yarim Limon
Hadi bugun baslayalim kizlar
Ben yapiyordum canim 1 hafta yaptim o hafta kilo vermistim ama bir hafta sonunda midem almadi yani ben çabuk tiksinen biriyum yogurttan uzaklasmak istemedim bıraktım ama kiloyu birebir o verdirmemistir diyete yeni başlamıştım onun etkisi diye düşünüyorum yani kısacası mucize beklememek lazim ben artik bu tür seylerden umudumu kestimYa bunu bizim grupta bir arkadaş yapıyordu bize de bilgi verecekti ben mi kaçırdım bilmiyorum kızlar
Evet canim gecen hafta ki kilonu güncel kilonu ve aradaki farki yazip tartı fotonu ekliyorsunEvet insallah canim. Bu aksam daha dikkat edeyim. pazar gunleri bildirim gunu di mi? Peki su tarti olayini tam anlayamadim foto mu gonderiyosunuz?
Benim beraber kilo verdiğim bir arkadaş aylarca erimeyen göbeğini bu şekilde eritmişti bende bildiğim halde niye başlamadım bilmiyorumBir de kizlar bugun bir arkadasimdan duydum simdi size dogrubyazabilmek icin google a baktim. Gobek eritmek icin her gece yatmadan soda ayran ve limon karistiriyormusuz. 2 hafta devam edilecekmis
3 yemek kasigi yarimyagli yogurt
1 sise maden suyu
Yarim Limon
Hadi bugun baslayalim kizlar
kız maşallah daha nasıl iradesiz olcan 1500 gr veriyon haftada maşallah....Benim var canım sıvı diyeti arkadaşlarım var ama ben bir turlu başlayamadım daha çok iradesizim valla nolcak sonum bilmiyorum, dun bir suru bardakta yapılan çorba aldım en azından işe başlayınca yapayım diye orda bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam bir haftada dört kilo verdi canım guzel bir diyet ama işte iradesiz ben
bende sirke sütün tadını bozuyor diye duyduğum için uygulamadım ....Herkese iyi akşamlar, herkes geriye dönük bir şey yazınca aklıma geldi, bende buradan bir arkadas soyledi diye denemiştim sabahları elma sirkesi+su yu, en fazla kiloyu o hafta vermiştim, nedendir bilmem unuttum sonra yapmayı. Şirketi tezgaha çıkarayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?