Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

günaydın arkadaşlar ,,ben dün bi öneri sundum da cumartesi olursa pazar günü tabloyu hazırlayamam açıkcası ..neyse ya en iyisi pazar olsun değiştirmeyelim değil mi...?
bencede değiştirmeyelim o zaman bir pazarımz var ailecek o gün bari rahat takılalım ertesi gün tartı sitresi olmadan

Arkadaşlar hala gruba alım var mı?

benim 2 cocugum var, kızım 2,5 yaşında oglum 7 aylık. Hala kilo vermeye çalışıyorum. Şu an 77.4 kiloyum ve ilk etapta 65 kiloya düşmek istiyorum. Boyum 1.68. yaş 28

Belli bir diyet listem yok, her şeyden az az yiyorum. ama karatayımsı diyebilirim

katılım tarihim 17.02.2016

yaza düğün var, abiyeme olmak için zayıflamam lazım hatta belki kocişi kandırıp yeni bir tane alabilirim. :)

Aramıza hoşgeldin canım motive oldukça eminim akşam da dikkatli olacaksın
Evet insallah canim. Bu aksam daha dikkat edeyim. pazar gunleri bildirim gunu di mi? Peki su tarti olayini tam anlayamadim foto mu gonderiyosunuz?

Kizlarrr aranizda squat yapan var mi? Cok etkili bir hareket ama hergun yapmak gercekten zor ben aklima geldikce 20 tane yapiyorum. Durun bi yapayim simdi.
Haydi kizlar popolar diklessin bacaklar sutun gibi olsun

Yapmiyorum ama cok etkili biliyorum bir arkadasim 3 kilo verdi haftada 3 kez squat yapiyo hoca esliginde yok boyle bir toparlanma
Bende farinediyorum hatta baslamadan once foto cektim bakalim ne kadar fark edecek gorcez ama aslinda 50 ile baslayip hergun 5 arttiriyosun ve 1 ay sonunda 250 tane oluyo hergun acayip bi rakam ben bayilirim heralde. Bir de bacaklar futbolcu bacagina donebilir o risk var.

Bir de kizlar bugun bir arkadasimdan duydum simdi size dogrubyazabilmek icin google a baktim. Gobek eritmek icin her gece yatmadan soda ayran ve limon karistiriyormusuz. 2 hafta devam edilecekmis
3 yemek kasigi yarimyagli yogurt
1 sise maden suyu
Yarim Limon
Hadi bugun baslayalim kizlar

Ya bunu bizim grupta bir arkadaş yapıyordu bize de bilgi verecekti ben mi kaçırdım bilmiyorum kızlar

Ya bunu bizim grupta bir arkadaş yapıyordu bize de bilgi verecekti ben mi kaçırdım bilmiyorum kızlar
Ben yapiyordum canim 1 hafta yaptim o hafta kilo vermistim ama bir hafta sonunda midem almadi yani ben çabuk tiksinen biriyum yogurttan uzaklasmak istemedim bıraktım ama kiloyu birebir o verdirmemistir diyete yeni başlamıştım onun etkisi diye düşünüyorum yani kısacası mucize beklememek lazim ben artik bu tür seylerden umudumu kestim
ekstradan yaptığım tek sey yesil çay içmek yogurdu gunde 2 bardak tüketmek diyetin olmazsa olmaziymis onuda gün icinde yiyorum bazen yogurt bazen de ayran olarak maden suyunu da günde 1 tane tavsiye ediyolar

Bu gece kalkıp saçma sapan şeyler yemezsem harika bir gün olacak spor yapmadım ama yorgunum şu ev işleri kadar saçma bişey yok tum gunumu aldı kapı pencere silmek yarında halı ve kanepe sileceğim

Benim beraber kilo verdiğim bir arkadaş aylarca erimeyen göbeğini bu şekilde eritmişti bende bildiğim halde niye başlamadım bilmiyorum

Kıxlar müthiş başlayan günüm hüsranla bitti gelen komşuma ekmek aşı ysptım bilirsinz belki bol kaşarlı ekmekli tabi bende yedim dayanamadm ama çoookacaba kaç dilim ekmek yedim

Herkese iyi akşamlar, herkes geriye dönük bir şey yazınca aklıma geldi, bende buradan bir arkadas soyledi diye denemiştim sabahları elma sirkesi+su yu, en fazla kiloyu o hafta vermiştim, nedendir bilmem unuttum sonra yapmayı. Şirketi tezgaha çıkarayım bende

kız maşallah daha nasıl iradesiz olcan 1500 gr veriyon haftada maşallah....

bende sirke sütün tadını bozuyor diye duyduğum için uygulamadım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…