Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ay çok sevindim.emin ol çok iyi sonuç alacaksın ama harfi harfine uy, üç litre su içmeliyiz emzirdigimiz için. Merakla bekliyorum

Bayildim size yaa inanilmaz imrendim hem yuruyus yapabilmenizi ki-biliyosunuz bende spor sifir- hemde ne kadar guzel tanistiniz
Valla bende hiç spor yapmıyordum usenmekten. Ama bi başlayınca yürüyüşe kendini çok zinde hissediyorsun. Hem de mutluluk hormonu salgılaniyor.
Her gün yarım saat yürümek bi antidepresan hap ile aynı işlevde.

Kızlar bahara fit olunca yani birgun buluşalım ne dersiniz
Ayy buluşalım valla , fit fit salata yeriz:)

evet cok haklisin ve cok dogru soyluyosun kendime gelmeliyim dimi ?

bence en guzeli yuruyus ama kendini zinde hissedersen ekstra zumba caca falanda yapabilirsin... ya ben ? hicbirini yapmiyorum bana ne demeli tam bugun yapicam diyorum bi is cikiyo

eee allah bereket versin :)))

neden olmasin ve neden gulelim ki etkili oluyosa :))

bende imreniyorum ona masallah yani :)) bence kaptanimiz o olsun ben pek bi ornek olamiyorum size olmaz mi (

Gruba katilim sartlarinizi okudum gruba katilmak istiyorum
16.02.2016
Baslangic kilom:70
tabiki aliriz sartlari okumussun simdilik hosgeldin aramiza umarim en yakin zamanda hedefine ulasirsin ... birde rica etsem bu mesajini ozelden de atarmisin?

supersiniz ya siz bulustunuz mu ? ee yurursunuz beraber o zaman masallah ya :)) arkadaslar tarti pazartsi olsun diyenler yazsin oylama yapalim madem hangisi cok gelirse o gun olsun ... farketmez diye bir cevap istemiyorum kisa ve net cumartesi mi pztesimi ... ben p.tesi diyorum

kiz fit fit salata mi yenir :)) ha ha ha simdi solemiyim neler yenicegini zayilayalim da hayirlisiyla :))

Zey

Zeynepcim sen bu tatlı krizlerinin nedenini arastirdin mi insülin direncin filan mi var acaba
Canım hiç bilmiyorum araştırmadım, ben bağımlılık olarak dusunuyorum zaten Dr boyle konularda artık gitmeyeceğim beni daha kotu yapıyor herşeyin kafada bittiğini öğrendim ve kafamda bitiremiyorum aylar önce yapmıştım şimdi yapamıyorum deniyorum ama böyle ite kaka nereye kadar giderse artık ahhh şu çikolatayı bulan amca ben sana ne deyim bilmiyorum ki

Canım benim için farketmez pazartesi günü olursa bazen sabah tartılmayı unuta bilirim koşturma halinde o zamanlar beni mazur görün. Gun konusunu size bırakıyorum fark etmez benim için

Bende aynen senin gibiyim herkes bilir etrafmda tatlı bağımlı ligi mi şu an bile günde enaz bir kaç dilim mutlaka yerim bağımlı lık bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…