Cok tesekkur ederimmmm ay cok mutluyum insallah basaririm aslinda guzduz iyi gidiyo da aksam esim gelince biraz cok yiyorum.Gercekten motivasyon icin dogru yer, hosgeldin aramiza
Bende öyleyim hele gece yiyecek şekerli şey arıyorum resmen, akşamı atlatırsak işimiz kolay zaten çok kilon yok boyuna göre maşallahCok tesekkur ederimmmm ay cok mutluyum insallah basaririm aslinda guzduz iyi gidiyo da aksam esim gelince biraz cok yiyorum.
Ay çok sevindim.emin ol çok iyi sonuç alacaksın ama harfi harfine uy, üç litre su içmeliyiz emzirdigimiz için. Merakla bekliyorumNe güzel sözler :) bana da hem yürüyüş hem arkadaşlık iyi geldi teşekkür ederim. Ayrıca da diyet listesine bende uymaya başladım bakalım sonucu nasıl olacak :) bu konudaki desteğin içinde çok teşekkür :)
Valla bende hiç spor yapmıyordum usenmekten. Ama bi başlayınca yürüyüşe kendini çok zinde hissediyorsun. Hem de mutluluk hormonu salgılaniyor.Bayildim size yaa inanilmaz imrendim hem yuruyus yapabilmenizi ki-biliyosunuz bende spor sifir- hemde ne kadar guzel tanistiniz
Ayy buluşalım valla , fit fit salata yeriz:)Kızlar bahara fit olunca yani birgun buluşalım ne dersiniz
Zeynepcim sen bu tatlı krizlerinin nedenini arastirdin mi insülin direncin filan mi var acabaBende öyleyim hele gece yiyecek şekerli şey arıyorum resmen, akşamı atlatırsak işimiz kolay zaten çok kilon yok boyuna göre maşallah
evet cok haklisin ve cok dogru soyluyosun kendime gelmeliyim dimi ?Günaydın canım şöyle bir silkelen bakimm kaptan salıverirse biz ne yapalmartıyı düşünmeden bu hafta 85 in altına düşüceğine inandır kendini en güzel örneğimz gulicikk resmen kiloyla oyun oynuyorr biz niye yapamayalm
bence en guzeli yuruyus ama kendini zinde hissedersen ekstra zumba caca falanda yapabilirsin... ya ben ? hicbirini yapmiyorum bana ne demeli tam bugun yapicam diyorum bi is cikiyoKizlar bi akil verin bu spor konusunda ben geçen hafta hem yürüyüş hemde kimi zaman leslie kimi zaman zumba yaptim ama nerdeyse hic kilo kaybi olmadikaramellim06 in paylaştığı yazidaki durumu yasadim sanırım kas yaptim:) çünkü aynada kendimde bariz bi fark görüyorum ama tartida yok bu spor konusunda bi akil verin yürüyüş mü zumba mi.leslie mi
eee allah bereket versin :)))Açık havalarda yürüyorum canım. Iki gündür sabah sekiz 9.30 arası 90 dakika yürüyorum. Sabah uyanır uyanmaz mekik çekiyorum yattigim yerde.. havalar sogukken Leslie yapiyordum 3 mil ve bisiklet sürüyorum 45 dakika gene en az 90 dakikaya öyle öyle tamamliyorum canim
neden olmasin ve neden gulelim ki etkili oluyosa :))Kızlar ben pazar gunune kadad aksam 6 dan sonra hic bisey yememek için yemin ettim size sacma mi gelir bilmiyorum ama inanin cokk etkili oldu kesinlikle hic bisey yemiyorum çay kahve su dışında tabi bunu ilk önce bi gün icin yapmıştım baktim ki umut bastan kesilmis oluyor yemek aklina bile gelmiyir bu sefer de bir hafta icin yaptım güldüğünüzü görür gibiyim:) :) :) :)
bende imreniyorum ona masallah yani :)) bence kaptanimiz o olsunDenemedim açıkçası. Belki de bir kere denesem severim, haklısın.
Evet aslında ip atlamistim geçen haftalarda 3 gun falan. Olabilir bu.
Aslında derdim almış olmakta değil 65 benim için kilometre taşı gibi. Bir türlü aşağısına inemedim. Şu 64-63 görsem sanki devamı kolay olacak. Doğum öncesi kilom da 62 ydi zaten kilo alıp hamile aldım. Hedefim 57-58.ve 8 kilo var. Gözümde nasıl büyüyor anlatamam.
@Gulicikkk i gördükçe de kendimden utanıyorum, her fırsatta maşallah diyorum ama :)
tabiki aliriz sartlari okumussun simdilik hosgeldin aramiza umarim en yakin zamanda hedefine ulasirsin ... birde rica etsem bu mesajini ozelden de atarmisin?Gruba katilim sartlarinizi okudum gruba katilmak istiyorum
16.02.2016
Baslangic kilom:70
ilk bebegin mi ? bize kendinden bahseder misin?Bu arada leslie süper bir ara yapiyordum ama bebegim daha kucuktu simdi yaparken durur mu acaba? Sakin kucagina al yap demeyin 9 kg cunku
hayirli olsun canim benim allah agiz tadiyla saglikli mutlu huzurlu bir sekilde oturmanizi nasip etsin. 4+1 i iyi fiyata almissin nereden aldiniz peki?Ayy kızlar doncem size donemedim. Sabahtan beri ev ariyorduk kayinbabamla. Ev aldım şaka maka
evet kesinlikle katiliyorum bende senin gibi dusunuyorum ama bu devirde evler cok pahali ev almak da cok zor...Canım tek evin olsun her ay kira vereceğinize kredi ödersiniz nasıl olsa sende işe gireceksin
supersiniz ya siz bulustunuz mu ? ee yurursunuz beraber o zaman masallah ya :)) arkadaslar tarti pazartsi olsun diyenler yazsin oylama yapalim madem hangisi cok gelirse o gun olsun ... farketmez diye bir cevap istemiyorum kisa ve net cumartesi mi pztesimi ... ben p.tesi diyorumBugün bir saat yürüdük. #turuncupijama eşlik etti sağolsun.kalbi sıcak , yüzü gülen bi arkadaşım daha oldu ne güzel.:)
Diyet listesine devam ediyorum.zaten on beş günlüktü liste.bakalım hafta sonu ne olacak. Bildirim pazar mi pazartesi mi ne karar verdik?
kiz evi tasirken de spor yapmiyon dimiçok sağolun canlarim
zayiflayalimda insallah bulusuruz o gun gelince ama ben kendimi cok kotu hissediyorumKızlar bahara fit olunca yani birgun buluşalım ne dersiniz
kiz fit fit salata mi yenir :)) ha ha ha simdi solemiyim neler yenicegini zayilayalim da hayirlisiyla :))Ay çok sevindim.emin ol çok iyi sonuç alacaksın ama harfi harfine uy, üç litre su içmeliyiz emzirdigimiz için. Merakla bekliyorum
Valla bende hiç spor yapmıyordum usenmekten. Ama bi başlayınca yürüyüşe kendini çok zinde hissediyorsun. Hem de mutluluk hormonu salgılaniyor.
Her gün yarım saat yürümek bi antidepresan hap ile aynı işlevde.
Ayy buluşalım valla , fit fit salata yeriz:)
Canım hiç bilmiyorum araştırmadım, ben bağımlılık olarak dusunuyorum zaten Dr boyle konularda artık gitmeyeceğim beni daha kotu yapıyor herşeyin kafada bittiğini öğrendim ve kafamda bitiremiyorum aylar önce yapmıştım şimdi yapamıyorum deniyorum ama böyle ite kaka nereye kadar giderse artık ahhh şu çikolatayı bulan amca ben sana ne deyim bilmiyorum kiZey
Zeynepcim sen bu tatlı krizlerinin nedenini arastirdin mi insülin direncin filan mi var acaba
Canım benim için farketmez pazartesi günü olursa bazen sabah tartılmayı unuta bilirim koşturma halinde o zamanlar beni mazur görün. Gun konusunu size bırakıyorum fark etmez benim içinsupersiniz ya siz bulustunuz mu ? ee yurursunuz beraber o zaman masallah ya :)) arkadaslar tarti pazartsi olsun diyenler yazsin oylama yapalim madem hangisi cok gelirse o gun olsun ... farketmez diye bir cevap istemiyorum kisa ve net cumartesi mi pztesimi ... ben p.tesi diyorum
Bende aynen senin gibiyim herkes bilir etrafmda tatlı bağımlı ligi mi şu an bile günde enaz bir kaç dilim mutlaka yerim bağımlı lık bencedeCanım hiç bilmiyorum araştırmadım, ben bağımlılık olarak dusunuyorum zaten Dr boyle konularda artık gitmeyeceğim beni daha kotu yapıyor herşeyin kafada bittiğini öğrendim ve kafamda bitiremiyorum aylar önce yapmıştım şimdi yapamıyorum deniyorum ama böyle ite kaka nereye kadar giderse artık ahhh şu çikolatayı bulan amca ben sana ne deyim bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?