- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
ben de her ay vermiyorum yıkamaya canım benim dediğin gibi 2-3 kere gidiyor hele bi de çocuk olunca çok çabuk kirleniyor istediğim kadar dikkat edeyim bişe dökülünce kolay kolay çıkmıyor da ...o yüzden sorayım bi dedim asprini biliyorum onu beyaz çamaşır suyu dediğin adını vermiyim domatese e benzeyen mi ? birde size bi öneri bu domatesin lacivertin üzerine pembe ve mavi renkli olan 7 li püskürtme sistemi var ya muhteşem leke çıkartıyor ben kızımın tüm kirlerini bununla önce çıkartıyorum sonra makineye atıyorum renklileri de beyazlatmıyo tabi bekletmeden damlatır damlatmaz suyla beraber yıkamanız şart ... bazı giysilerde ters tepki verebilir haberiniz olsun ...Canım benim halılarım beyaz çamaşır suyu ve asprin denen bi deterjan var onunla sileceğim yıkamayada veriyorum ama her ay veremiyorum ancak senede uç kere verebiliyorum bide içine bulaşık deterjanı koyuyorum canım
güzelmiş giyme ihtimalli pantolon :) sen fizyoterapistmiydin yanlış mı hatırlıyorum ..çalışıyor musun?Aslında hayal etmek çok motive ediyor. Ama giyecegimiz pantolonları almalıyız bence. Ve sonra o parasını verdiğimiz pantolon için zayiflayalim:)iyi fikir de kocam der ki bi o kalmıştı zaten, giyme ihtimalli pantolon almak:)))
anladım canım :)yere çömelip kalkmaymış..teşekkür ederim.Ayy nasıl anlatsam bilemiyorum valla mesela ellerini uzat yere 20 kere çomel ve kalk bunun gibi. Bana çok zor geldi denedim ben ama bir arkadaşım onunla ve diyetle 7 kilo verdi ve çok sıkılaştı ama şimdi veremiyor bence kas yapma riski var o sporda insan zorlanıyor
Canim ben yiklardir uyuyeim :) ve zayiflama forumlarinda baya kilo verdim. Eskisi gibi beni de motive etmiyor ama tek basina olmaktan cok daha iyi emin ol. Emzirmiyorsan sok diyet falan denesen bir kac gun kilo verme durunca sok diyetle aciliyorkızlar ben sizinle birşey paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin...
İpek zeynep bilir ben yaklaşık 13 kasımdan beri bu sitedeyim ilk uze diye bir arkadaş açmıştı başka bi konu altında zayıflamak için bende dahil oldum uzeye sonra ipek sonra başkalrı geldi geçtiiii.....sonra aramızdan istemeyerek de olsa ayrıldı bazı nedenlerden dolayı...Neyse çok uzatmayayım ben sıkılır gibi oldum sanki bu durumdan tamam dikkat edince kilo veriyorum ama sıkıldım gerçekten bu durumdan 4 ay oldu nerdeyse ve ben sadece 6 kilo verebildim bu da azmimi azaltıyor sankine yapabilirim yardım edin?
ben emziiryorum canım kızım 10 aylık ek gıda veriyorum tabi bu arada...Kizlar gunaydin aranizda emziren anneler var mi bir sey danismak istiyorum?
teşkkür edrim önerin için ama şok diyeti de ben sevmiyorum açıkcasıCanim ben yiklardir uyuyeim :) ve zayiflama forumlarinda baya kilo verdim. Eskisi gibi beni de motive etmiyor ama tek basina olmaktan cok daha iyi emin ol. Emzirmiyorsan sok diyet falan denesen bir kac gun kilo verme durunca sok diyetle aciliyor
Doğru söylüyorsun ama
Ben ceza da vermedim ama son iki gün vericem sanırım .evet birbirimixi bu uğraşlarımızı düşünelim ama o an insanın gözü dönüyorDoğru söylüyorsun ama gözüm korktu bi kere:)
Bir diyetisyenle görüş bence,bu şekilde yediklerini kontrol edebilirsin. Yediklerine Dikkat etmekle zayıflamaz bence.çünkü biz uzman değiliz kulaktan dolma bilgiler bizi yanlış yönlendiriyor olabilir.
Ben de geçen kaynanamın yaptığı lokmadan yedim ve kendine ceza verdim akşama kadar bi şey yemediM. Şeytana uymasak, öyle anlarda birbirimizi düşünelim olmaz mi:)
Bende 5:30 da kalktm ama ancak yazabildimGünaydın kızlar benim gibi erkenci olanlar var mi
Hadi bakalm bu gece bende başlıyayımYa debeyelim o zaman bu gece iceyim bakayim acaba tartida fark eder mi?
İnşallah bugün elimdenngeleni yapıcamcanım ya olsun yarın dikkat et olur mu?
Çok zor bir hsreket bir kaç kez yaptktan sonra bacaklarım titremeye bsşladı beceremedimAyy nasıl anlatsam bilemiyorum valla mesela ellerini uzat yere 20 kere çomel ve kalk bunun gibi. Bana çok zor geldi denedim ben ama bir arkadaşım onunla ve diyetle 7 kilo verdi ve çok sıkılaştı ama şimdi veremiyor bence kas yapma riski var o sporda insan zorlanıyor
Bende emziriyorum canim 8 aylik kizim , hemde saglam emziriyorumKizlar gunaydin aranizda emziren anneler var mi bir sey danismak istiyorum?
Zor gercekten ama ise zor oldugu icin yariyo zaten, tabi nefes falanda onemliÇok zor bir hsreket bir kaç kez yaptktan sonra bacaklarım titremeye bsşladı beceremedim
Canım inan bende öyleyim Kasım 3 den beri diyet yapıyorum çok fazla kaçacağım oldu tamam ama gun bu siteye girmeseydim belkide 100 kilo olacaktım. Zor veriliyor hepimiz içinde öyle eve bisiklet at carfursa da indirime giriyor kızın uyurken bisiklet bin hem yuruyus bantı gibi seste yapmıyor. Devam et canım valla eğer emzirmesem bir ilaç takviyesi yapmak istiyorum bende ama emziriyoruz. Bak bende senin kilodaydım zorda olsa veriyorum en azından alma canım bir sure sonra ıncelexeksin sadece devam et canımkızlar ben sizinle birşey paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin...
İpek zeynep bilir ben yaklaşık 13 kasımdan beri bu sitedeyim ilk uze diye bir arkadaş açmıştı başka bi konu altında zayıflamak için bende dahil oldum uzeye sonra ipek sonra başkalrı geldi geçtiiii.....sonra aramızdan istemeyerek de olsa ayrıldı bazı nedenlerden dolayı...Neyse çok uzatmayayım ben sıkılır gibi oldum sanki bu durumdan tamam dikkat edince kilo veriyorum ama sıkıldım gerçekten bu durumdan 4 ay oldu nerdeyse ve ben sadece 6 kilo verebildim bu da azmimi azaltıyor sankine yapabilirim yardım edin?
güzelmiş giyme ihtimalli pantolon :) sen fizyoterapistmiydin yanlış mı hatırlıyorum ..çalışıyor musun?
kızlar ben sizinle birşey paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?