Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

ben de her ay vermiyorum yıkamaya canım benim dediğin gibi 2-3 kere gidiyor hele bi de çocuk olunca çok çabuk kirleniyor istediğim kadar dikkat edeyim bişe dökülünce kolay kolay çıkmıyor da ...o yüzden sorayım bi dedim asprini biliyorum onu beyaz çamaşır suyu dediğin adını vermiyim domatese e benzeyen mi ? birde size bi öneri bu domatesin lacivertin üzerine pembe ve mavi renkli olan 7 li püskürtme sistemi var ya muhteşem leke çıkartıyor ben kızımın tüm kirlerini bununla önce çıkartıyorum sonra makineye atıyorum renklileri de beyazlatmıyo tabi bekletmeden damlatır damlatmaz suyla beraber yıkamanız şart ... bazı giysilerde ters tepki verebilir haberiniz olsun ...

güzelmiş giyme ihtimalli pantolon :) sen fizyoterapistmiydin yanlış mı hatırlıyorum ..çalışıyor musun?

anladım canım :)yere çömelip kalkmaymış..teşekkür ederim.

kızlar ben sizinle birşey paylaşmak istiyorum bana bi akıl verin...

İpek zeynep bilir ben yaklaşık 13 kasımdan beri bu sitedeyim ilk uze diye bir arkadaş açmıştı başka bi konu altında zayıflamak için bende dahil oldum uzeye sonra ipek sonra başkalrı geldi geçtiiii.....sonra aramızdan istemeyerek de olsa ayrıldı bazı nedenlerden dolayı...Neyse çok uzatmayayım ben sıkılır gibi oldum sanki bu durumdan tamam dikkat edince kilo veriyorum ama sıkıldım gerçekten bu durumdan 4 ay oldu nerdeyse ve ben sadece 6 kilo verebildim bu da azmimi azaltıyor sanki ne yapabilirim yardım edin?

Kizlar gunaydin aranizda emziren anneler var mi bir sey danismak istiyorum?

Canim ben yiklardir uyuyeim :) ve zayiflama forumlarinda baya kilo verdim. Eskisi gibi beni de motive etmiyor ama tek basina olmaktan cok daha iyi emin ol. Emzirmiyorsan sok diyet falan denesen bir kac gun kilo verme durunca sok diyetle aciliyor

Canim ben yiklardir uyuyeim :) ve zayiflama forumlarinda baya kilo verdim. Eskisi gibi beni de motive etmiyor ama tek basina olmaktan cok daha iyi emin ol. Emzirmiyorsan sok diyet falan denesen bir kac gun kilo verme durunca sok diyetle aciliyor
teşkkür edrim önerin için ama şok diyeti de ben sevmiyorum açıkcası

Doğru söylüyorsun ama
Ben ceza da vermedim ama son iki gün vericem sanırım .evet birbirimixi bu uğraşlarımızı düşünelim ama o an insanın gözü dönüyor

Kızlar günaydınn bugün dünkü kadar motive başlayamıcam güne maleseff üxerimde bir ağırlk var ama bu hal gitmeli üxerimden bugün oğlumun okuluna gidicem en az 40 dk yürüyüş yapmş olurum şu fazla kaçırdklarımı eritirim belki sizler nasılsınz

Çok zor bir hsreket bir kaç kez yaptktan sonra bacaklarım titremeye bsşladı beceremedim

Canım inan bende öyleyim Kasım 3 den beri diyet yapıyorum çok fazla kaçacağım oldu tamam ama gun bu siteye girmeseydim belkide 100 kilo olacaktım. Zor veriliyor hepimiz içinde öyle eve bisiklet at carfursa da indirime giriyor kızın uyurken bisiklet bin hem yuruyus bantı gibi seste yapmıyor. Devam et canım valla eğer emzirmesem bir ilaç takviyesi yapmak istiyorum bende ama emziriyoruz. Bak bende senin kilodaydım zorda olsa veriyorum en azından alma canım bir sure sonra ıncelexeksin sadece devam et canım

güzelmiş giyme ihtimalli pantolon :) sen fizyoterapistmiydin yanlış mı hatırlıyorum ..çalışıyor musun?

Fizyoterapist olan benim :)

Oncelikle bırakma. Bir de bu zamana kadar denedigin ise yaramiyordur belki degisiklik zamanı gelmiştir. Spor hiç yapmiyorsun galiba, bir şekilde onu eklemeye çalış. Sabah saati olursa gün boyu metabolizman hızlanır. Ben hep tatlıdan kaybediyorum mesela bir de gece yemekten. Sende zayıf nokta neyse onu bul. Onun üstüne git. Bu hafta gece kaçamağım neredeyse olmadı. Önceden oturur gecenin 12 sinde evde bir şey bulamazsam dışarıdan bile söylerdim.

Tüm pozitif gelişmelere rağmen benim de moralim pek iyi sayılmaz, tartıya çıktım ve 1 gram oynamamış. Ki hu hafta yürüyüş ekledim, ve karamellim06 in diyetini uygulamaya başladım. Ama niyeyse iyi bir şeyler yaptığım için daha iyi hissediyorum. Bu hafta olmazsa haftaya gidecek diye umitliyim. Gerçi regl öncesi bugün yarin bekliyorum. Onunla da alakası olabilir ama bahane yapmayacağım kendime hiç bir şeyi. Tartı neyse o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…