Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

kiz fit fit salata mi yenir :)) ha ha ha simdi solemiyim neler yenicegini zayilayalim da hayirlisiyla :))
Doğru söylüyorsun ama gözüm korktu bi kere:)

Bir diyetisyenle görüş bence,bu şekilde yediklerini kontrol edebilirsin. Yediklerine Dikkat etmekle zayıflamaz bence.çünkü biz uzman değiliz kulaktan dolma bilgiler bizi yanlış yönlendiriyor olabilir.

Kıxlar müthiş başlayan günüm hüsranla bitti gelen komşuma ekmek aşı ysptım bilirsinz belki bol kaşarlı ekmekli tabi bende yedim dayanamadm ama çoookacaba kaç dilim ekmek yedim
Ben de geçen kaynanamın yaptığı lokmadan yedim ve kendine ceza verdim akşama kadar bi şey yemediM. Şeytana uymasak, öyle anlarda birbirimizi düşünelim olmaz mi:)

Kıxlar müthiş başlayan günüm hüsranla bitti gelen komşuma ekmek aşı ysptım bilirsinz belki bol kaşarlı ekmekli tabi bende yedim dayanamadm ama çoookacaba kaç dilim ekmek yedim
canım ya olsun yarın dikkat et olur mu?

ya zaten bence biz yediklerimize herzamn dikkat etmeliyiz etmedikten sonra gerisi boş istersek haftada 5 kilo verelim ...yeme düzenimizi değiştirmemiz lazım herzaman denge hesabı yapmak yani:)

evet gruba alım var 1.sayfamızı okudun mu ? şartlara uygun mesaj atmanız lazım ...

arkadaşlar bu squat nedir adını çok duydum netten baktım da anlamadım

Evet insallah canim. Bu aksam daha dikkat edeyim. pazar gunleri bildirim gunu di mi? Peki su tarti olayini tam anlayamadim foto mu gonderiyosunuz?

evet pzar sabahı herzamanki saatte foto çekip yüklüyosun...

birde geçen haftaki kilom:
şimdiki kilom:
fark:

şeklinde yazıp resmini atıcaksın...

Bu gece kalkıp saçma sapan şeyler yemezsem harika bir gün olacak spor yapmadım ama yorgunum şu ev işleri kadar saçma bişey yok tum gunumu aldı kapı pencere silmek yarında halı ve kanepe sileceğim
kolay gelsin canım ya... peki şu halıyı nasıl ve neyle siliyosun lekeleri nasıl çıkaartıyosun ? ben hiç halı silmiyorum halı yıkamaya gidiyor.. hoş onlar da ne kadar iyi yıkıyor allah bilir..

kolay gelsin canım ya... peki şu halıyı nasıl ve neyle siliyosun lekeleri nasıl çıkaartıyosun ? ben hiç halı silmiyorum halı yıkamaya gidiyor.. hoş onlar da ne kadar iyi yıkıyor allah bilir..
Canım benim halılarım beyaz çamaşır suyu ve asprin denen bi deterjan var onunla sileceğim yıkamayada veriyorum ama her ay veremiyorum ancak senede uç kere verebiliyorum bide içine bulaşık deterjanı koyuyorum canım

arkadaşlar bu squat nedir adını çok duydum netten baktım da anlamadım
Ayy nasıl anlatsam bilemiyorum valla mesela ellerini uzat yere 20 kere çomel ve kalk bunun gibi. Bana çok zor geldi denedim ben ama bir arkadaşım onunla ve diyetle 7 kilo verdi ve çok sıkılaştı ama şimdi veremiyor bence kas yapma riski var o sporda insan zorlanıyor

Pazar günleri çok yoğun oluyorum ben ama ortak karar pazarsa sıkıntı yok.
Bugün yarım saat yürüyüş yapabildim.listeme harfi harfine uyuyorum ama regl tarihim az kaldı veremiyorum sanki ama göbeğim bayağı indi. Kızlar hayal kuralım sevdiğimiz kıyafetleri gittiğimizi düşünelim. Hatta ben eski pantalonumu cikartcam.ya yüksek bel pantalon giyen hatunlar çok hoş duruyor ama su halimle giyemem tabi:)

Benim beraber kilo verdiğim bir arkadaş aylarca erimeyen göbeğini bu şekilde eritmişti bende bildiğim halde niye başlamadım bilmiyorum
Ya debeyelim o zaman bu gece iceyim bakayim acaba tartida fark eder mi?

Evet kas oluyo ama belli bir miktar kasda guzel oluyo hani
Genelde 7-10 kg verince kilo verme durakliyo ama ondandir belki

zaten ben kendi adıma onu düşünüyorum ve hayal ediyorum...:)

zaten ben kendi adıma onu düşünüyorum ve hayal ediyorum...:)
Aslında hayal etmek çok motive ediyor. Ama giyecegimiz pantolonları almalıyız bence. Ve sonra o parasını verdiğimiz pantolon için zayiflayalim:)iyi fikir de kocam der ki bi o kalmıştı zaten, giyme ihtimalli pantolon almak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…