Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Herkese Günaydın hanımlar.
hayirli olsun canim benim allah agiz tadiyla saglikli mutlu huzurlu bir sekilde oturmanizi nasip etsin. 4+1 i iyi fiyata almissin nereden aldiniz peki?
izmir tirede merkezi yerde canım. Bina 16 yaşında ama daire çok temiz. Doğalgaz kapıda ama döşemesi yok dediğim gibi. Bir de 4. Katta asansör olmadigindan mi bilmem GERCI çıkması falan çok rahat. El altından satiliyormus ilan falan yok. Adamlar Hemşehri çıktı öyle 130.000 anlaştık.

kiz evi tasirken de spor yapmiyon dimi
Aaa sporsuz olur mu hiç. Her sabah uyanır uyanmaz en az bir saat ev daha nisanda anlaştık tasincaz canim

Pazartesi bence hic uygun degil ben ev hanimiyim ama calisanlar var okul var pazartesk cok yoğun gecen bir gun bence cumartesi olsun pazar hepsinden iyiydi Ama yinede siz bilirsiniz yani bence pazar gunu olarak devam edelim ama illa degisecekse cumartesi olsun

Ooo supersin bende ipi merak ediyorum yapmak istiyorum da 3. Katta oturuyorum ve alt katimda kayinvalidem oturuyor :)

süpersin valla ben kız uyurken ses çıkartamıyorum ya ben de yapsam iyi olacak ...kız beşikten düşer dye

günaydın arkadaşlar ,,ben dün bi öneri sundum da cumartesi olursa pazar günü tabloyu hazırlayamam açıkcası ..neyse ya en iyisi pazar olsun değiştirmeyelim değil mi...?

maşallah maşallah... kız elaltı melaltı nasıl oluyo faka basmayın sonra hee dikkati olun ortalık dolandırıcı dolu...

Aksami kaçamaksız atlattım :) kahvaltı da yaptim ama açlık hissetmiyordum :)
günaydın arkadaşlar ,,ben dün bi öneri sundum da cumartesi olursa pazar günü tabloyu hazırlayamam açıkcası ..neyse ya en iyisi pazar olsun değiştirmeyelim değil mi...?
Pazar güzel bencede :) cumartesi olursa haftasonu çok kontrolsüz gider, şimdi pazar tartı var diyip frenliyorum ben.

Ben simdi gruba alinip alinmadigimi ne zaman nasil anlayacagim? 2 hafta deneme mi yapcam?
evet arkadaşım 2 hafta boyunca senin aktifliğini beğenirsek katılımın iyi mi ? bilgi veriyomusun gibi aramıza alacağız

peki yaşın kaç ve bebeğin kız mı erkek mi?

kızlar napıyosunuz aranızda watsapla konuşanınız var mı bakim?
Benim var canım sıvı diyeti arkadaşlarım var ama ben bir turlu başlayamadım daha çok iradesizim valla nolcak sonum bilmiyorum, dun bir suru bardakta yapılan çorba aldım en azından işe başlayınca yapayım diye orda bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam bir haftada dört kilo verdi canım guzel bir diyet ama işte iradesiz ben

maşallah maşallah... kız elaltı melaltı nasıl oluyo faka basmayın sonra hee dikkati olun ortalık dolandırıcı dolu...
Canim el altı dediğim ilan asmamislar ama emlakçı kız büyükler arıyorum deyince ablam evi satacak dedi. Resmi sozlesmeyi yaptık canım. Burası küçük yer öyle dalavereye denk gelmez insan kolay kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…