- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Günaydın bacımmGünaydın bacılar
Aramıza hoşgeldin canım motive oldukça eminim akşam da dikkatli olacaksınCok tesekkur ederimmmm ay cok mutluyum insallah basaririm aslinda guzduz iyi gidiyo da aksam esim gelince biraz cok yiyorum.
izmir tirede merkezi yerde canım. Bina 16 yaşında ama daire çok temiz. Doğalgaz kapıda ama döşemesi yok dediğim gibi. Bir de 4. Katta asansör olmadigindan mi bilmem GERCI çıkması falan çok rahat. El altından satiliyormus ilan falan yok. Adamlar Hemşehri çıktı öyle 130.000 anlaştık.hayirli olsun canim benim allah agiz tadiyla saglikli mutlu huzurlu bir sekilde oturmanizi nasip etsin. 4+1 i iyi fiyata almissin nereden aldiniz peki?
Aaa sporsuz olur mu hiç. Her sabah uyanır uyanmaz en az bir saatkiz evi tasirken de spor yapmiyon dimi
Gunaydin bacımm:)Günaydın bacılar
Ooo supersin bende ipi merak ediyorum yapmak istiyorum da 3. Katta oturuyorum ve alt katimda kayinvalidem oturuyor :)Günaydın anneler kendimi harika hissediyorum bugün yine kahvaltı etmeden 150 ip atladım az ama ilkdefa20 mekik çektim vücudumun aç daha çok ısındığını farkettim inşallah devamı gelir kızlar bol hareketli bir gün olur insaallah hepimiz için
süpersin valla ben kız uyurken ses çıkartamıyorum ya ben de yapsam iyi olacak ...kız beşikten düşer dyeGünaydın anneler kendimi harika hissediyorum bugün yine kahvaltı etmeden 150 ip atladım az ama ilkdefa20 mekik çektim vücudumun aç daha çok ısındığını farkettim inşallah devamı gelir kızlar bol hareketli bir gün olur insaallah hepimiz için
maşallah maşallah... kız elaltı melaltı nasıl oluyo faka basmayın sonra hee dikkati olun ortalık dolandırıcı dolu...Herkese Günaydın hanımlar.
izmir tirede merkezi yerde canım. Bina 16 yaşında ama daire çok temiz. Doğalgaz kapıda ama döşemesi yok dediğim gibi. Bir de 4. Katta asansör olmadigindan mi bilmem GERCI çıkması falan çok rahat. El altından satiliyormus ilan falan yok. Adamlar Hemşehri çıktı öyle 130.000 anlaştık.
Aaa sporsuz olur mu hiç. Her sabah uyanır uyanmaz en az bir saatev daha nisanda anlaştık tasincaz canim
Pazar güzel bencede :) cumartesi olursa haftasonu çok kontrolsüz gider, şimdi pazar tartı var diyip frenliyorum ben.günaydın arkadaşlar ,,ben dün bi öneri sundum da cumartesi olursa pazar günü tabloyu hazırlayamam açıkcası ..neyse ya en iyisi pazar olsun değiştirmeyelim değil mi...?
evet arkadaşım 2 hafta boyunca senin aktifliğini beğenirsek katılımın iyi mi ? bilgi veriyomusun gibi aramıza alacağızBen simdi gruba alinip alinmadigimi ne zaman nasil anlayacagim? 2 hafta deneme mi yapcam?
peki yaşın kaç ve bebeğin kız mı erkek mi?Tabihoş bulduk. İstanbul Beylikdüzü nde oturan bir çocuk annesi, evli çocuklu kilolu yorgun bir anneyim:) bebeğim 8 aylık. Doğumla gelen annelik şokunun negatif yanlarına alışmaya çalışıyorum ki en başında kilo geliyor.
Ankara da yaşıyorken evlendim istanbula geldim 9 ay sonra doğurdum:) ve 8 ay daha geçti. Çok şükür harika bir bebeğim var
Allâh herkesin yavrusunu bağışlasın olmayana isteyene nasip etsin. Harika bir şey.
Boyum 177 kilom 67_69 arası gidip geliyorum. Doğum öncesi kilom 66 ve fıstık gibiydim. Şimdi fındık gibi oldum :) umarım eski kiloma dönerim hep beraber güzelleşiriz:)
Benim bildigim kadariyla yok bi ara öneri sunmustum vatsap grubu kuralım diye senin vatsap in olmadigi için vazgeçtikkızlar napıyosunuz aranızda watsapla konuşanınız var mı bakim?
Benim var canım sıvı diyeti arkadaşlarım var ama ben bir turlu başlayamadım daha çok iradesizim valla nolcak sonum bilmiyorum, dun bir suru bardakta yapılan çorba aldım en azından işe başlayınca yapayım diye orda bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam bir haftada dört kilo verdi canım guzel bir diyet ama işte iradesiz benkızlar napıyosunuz aranızda watsapla konuşanınız var mı bakim?
Benim var canım eger istersen sende katılBenim bildigim kadariyla yok bi ara öneri sunmustum vatsap grubu kuralım diye senin vatsap in olmadigi için vazgeçtik
bencede yap canım sonra fırsat bulunmuyor çocuklardan ip atlarken seste çıkmıyorsüpersin valla ben kız uyurken ses çıkartamıyorum ya ben de yapsam iyi olacak ...kız beşikten düşer dye
Canim el altı dediğim ilan asmamislar ama emlakçı kız büyükler arıyorum deyince ablam evi satacak dedi. Resmi sozlesmeyi yaptık canım. Burası küçük yer öyle dalavereye denk gelmez insan kolay kolay.maşallah maşallah... kız elaltı melaltı nasıl oluyo faka basmayın sonra hee dikkati olun ortalık dolandırıcı dolu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?