benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
saçma sapan yazılar yazanlara hep kızardım şimdi neden yaptıklarını anlıyorum.
ben 25 mesaji doldurmam gerekiyo.ozur
bakmak istiyorum ama yeni üye olduğum için bakamıyorumbenim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
Bu alanda en iyi doktor uzun yıllar araştırmalarım sonucu Barış Çakır diyebilirim , sonrada benim doktorum tabi :) Bilge Türk Bilen ..
hangi şehiride bu dr???emre ilhan çok iyiymiş ama pahalı sanırım
kızlarr bende yeni üyeyim ve resim göremiyorum acil burun amelytı için doktor tavsiyesine ihtiyacım var eklersenz sevinirim
estetik farkı ödediğinizi biliyorum ama???emin değilimheme estetik hem burune ti ameliyatında ssk karşılama durumu var mı
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
ben sitede bi cok kişinin albümüne baktım burunlarını en cok begendiklerim onep zühtü demir ve emre ilhanın yaptıgı burunlar
özellikle cilek senin burnunu cok begeniyorum canım
varsa ve yazarlarsa sevinirim[/Q
kimse yazmıyor
su_71 senin revizyon ameliyatı mı ?
şanslı doğanlardansınkızlar valla süper olmuş burunlarınız ya.....
benimde burnumu estetikli sanırlar hep ,orijinal olduğuna inanmayanlar bile oldu ...kaydirigubbakcemile2
kızlarr bende yeni üyeyim ve resim göremiyorum acil burun amelytı için doktor tavsiyesine ihtiyacım var eklersenz sevinirim
muhammed dilber fotolarını gördüm bir tanesi hoşuma gitmedi kaydırak gibi olmuş fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?