Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

aranızda hiç burunla dudak yada burunla kaç germe amelıyatı olan varmı ben hepsını bır anda dusnuyorum ama ya daha kotusu olursa tabı hayalımde sonnuc super ama ya umdugum gıbı olmazsa offfffffffff çok kararsızım ben yaaaaaaaaaaaaaaa her doktor hakkında olumlu olumsuz yorumlar var :18:

Kızlar hani diyorlar ya burun derisinin kalın mı ince mi olduğu önemli falan, kalın mı daha iyi oluyormuş ince mi? Bi de benim derim ince mi kalın mı nası anlıycam ben, ne demek o ince deri kalın deri anlayamadım açıkçası.

bazı burunlar kaydırak gibi yapılmış oluyo fazla törpülenmiş kimisi de dümdüz iniyo kavis fazla verilmiyo kimilerinin burun delikleri karşıdan dümdüz bakıldığında çok büyük direk göz onlara kayıyo orantılı yapmak marifet ee tabi doktora iş düşüyor tamamen şans ya kafam çok karıştı deli gibi araştırıyorum

çünki yapılan burun sürpriz olucak bunun içinde psikolojik destek almak lazım sanırım

forumda ufuk beyle ,cemil beyin adını çok duydum ama tabi giidip muayene olmadım daha açıkcası ameliyattanda sonucunun olumsuz olmasındanda korkuyorum

hekim seçerken neye dikkat etmemiz gerekiyor,

fotoğrafa tasraladıkları burunla amelşyat sonrasındaki burun aynı oluyor mu acaba?

arkadaşlar çevrenizde burun esttiği olnalardan en başarılı doktoru kim olrk görüyor sunuz

kaç gün içerisinde iş hayanı geri dönüş yapılabiliyo burnum kötü olursa 2.bir ameliyatı göze alamıyorummmm herşeyi düşünmek lazım aslında

sanem sen kime olmayı düşünüyosun

Aklımda sadece ilk olarak fethi orak var istanbul da cuma gününe randevu aldım internetten okuduğum kadarıyla pahalı bir doktormuş fakat çok pahalı rakamlara olunmuyo herhalde merak ediyorum eğer benden 15-20 bin isterse yıkılırım

sanem sen izmri desin dimi?

bnm bi arkadaşım güner beye olmuştu ist de prof hatta bende muayene olmuştum ama ozamnlar cesaret edememiştim

ufuk beyi yada cemil beyi nedne düşünmüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…