Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

kime olsam ameliyatı zaten depresif bi yanım var ameliyatı begenmezsem daha kötü olmaktanda korkuyoum

ben istanbul' dayım hangi doktora gideceğime karar veremiyorum bazılarıda çok pahalı bir kere olsun iyi olsun sorun çıkmasın istiyorum

ben de henüz albümlere bakamıyorum ama herkesin yazdığını tek tek okuyorum.ama kocaelinde oldugum için burda ameliyat olmak istiyorum ve doktor seçme aşaması çok zor

arkadaşlar yazın burun estetiği yaptırınca sıkıntı oluyormuş diye duymuştum acaba ne kadar dogru yaptırıpta sıkıntı yaşayanlarınız varmı?

aklımda çeşitli doktorlar yok 1 tane doktorda takılıyım şu an cuma günü randevu aldım muayene olucam aklıma gelen ne varsa sorucam fethi orak pahalıymış diye duydum gitmeden bilemem tabi ben bursadayım istanbul bu konuda daha ii bence bazı fotoları gördüm şu ana kadar bir tanesi hoşuma gitti adını unuttum bayanın yapılan burunlar ya çok kavisli oluyo yada dümdüz mesela kuzey güney de cemre var ya onun gibi olsun istemem dümdüz iniyo direk burnuna bakıyosun nehir edoğan çok değişmiş burnunu yaptırmakla 10 yaş gençleşiyosun bu çok güzel ve en önemlisi fotoğraf çektirmek hande yener kötü petek de kötü ii iş yapan kim bilmiyorum ama bu ameliyatı 1 kez olmak istiyorum defalarca değil..

bir burna 10.20 bın ısteyenmı var yahu yuh yanı yuz estetıgımı yapıyor komple benıl bıldıgım 5-7 arası ustelık pahalı olması o ısın cokda ıyı olacagı anlamına gelmez bazı doktorlar asıstanlarına yaptırıyor bılıyorum ben arastırana kadar yaz gelıcek ya acıl yaptırmam lazım benı bu konuda tek korkutan sey seklı ay napıcam ben yaaaaaa

bugun bir bayan gordum burnunu ınceledık ucu sıvrı kalkıktı hıc hoşlanmadım doktor acaba ıstedıgımı anlarmı ay bır dızı estetık olanların cesaretlerıne hayranım ben daha bır burnun ıcınden cıkamadım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…