Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

sanki bu ameliyat birazda şans işi

şans degıl de senın burnunun var olan durumuyla alakalı. her burundan her sonuç çıkmıyo malesef ama senın yuzunun en guzelı senın olmuş oluyor:) yanı harıka burun dıye bışı lyok senın yuzunle bır butun oldugu için sende harıkayı yakalayabılmış olması onemlı buda burnunun elverdıgı olcude olur. yınede doktor goruşmelerıyle cok daha ıyı netleşır amelıyatı ne kadar ıstedıgın fıkrı ve sonuca ne kadar hazır oalcagın fıkrı

öğrenınce banada yaz bende arasıtıyorum acıl olucam ama arastırıdıkca kafamda karısıyor

Ben emre ilhanda oldum bugün 12. günüm daha tasarım aşamasına bile gelmeden ilk görüşmede beni cok rahatlattı acayip bir güwen duydum inanılmaz ilgili bir doktor we bnm arkadaşım kendisine ameliyat olmuştu onda cok begenmiştim kendimde oldum mutlaka görüşmelisiniz görüştügümde ne demek istedigmi anlıcaksınız

ben istanbul' dayım hangi doktora gideceğime karar veremiyorum bazılarıda çok pahalı bir kere olsun iyi olsun sorun çıkmasın istiyorum

ben emre ilhanı şiddetle öneriyorum kendim we cok yakın arkadaşım oldu hiçbir aşamada tedirginlik yaşamadım ameliyata girerken bile anestezi uzmanları korktugumu anladır emre beyi görmek istedim cagırdılar hemen kendime geldim cok fazla güwen werdigi için rahatlattı onu görmek gönül rahatlıgıyla oldum

derinizin kalın mı ince mi oldugunu doktorunuz söylüyor zaten benim kalınmış kalın deriden cok ince bir burun olmuyr diye biliyorum kii ben zaten öyle bir burun istemiyordum memnun oldum kalın olmasına derimin

arkadaşlar bence doktorun el becerisine de bağlı ve şans faktörü de ameliyata girmeden bence ne istediğimize karar verip konuşmalıyız bende olucam fethi orak yarına randevu aldım bakalım ne kadar isteyecek pahalı derse moralim bozulur 2.doktor ismi de araştırmadım

Kesinlikle katiliyorum el becerisi cok önemli.görüşmen inş istediğin gibi geçer.

çok heyecanlıyım kafama koydum yarın bakalım iyi bir doktor olduğuna inanıyorum da pahalıyöış bu beni korkutuyo biraz makul rakam istese havalara uçacam

çok heyecanlıyım kafama koydum yarın bakalım iyi bir doktor olduğuna inanıyorum da pahalıyöış bu beni korkutuyo biraz makul rakam istese havalara uçacam

inş görüşmen iyi geçmiştir merak ettim nasıl buldun doktorunu memnun kaldın mı acaba? seni karşılaması konuşmaları sana güven verdimi..inş beklentilerini karşılamıştır cnm..

emre ılhan ve muhammet dılber hangısıne karar vermelıyım? bu ıkı doktorun basarısız orneklerıyle karsılasan var mııııı??

ben abdülkadir göksele revizyon oldum.Sonuçtan da oldukça memnunum,profilimden resimlerime bakabilirsiniz,hem yüzüme uygun bir burnum var hem de nefes alma problemim ortadan kalktı:)

merhaba ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama öncelikle iyi bir araştırma yapmak istedim, umarım hepinizin de ameliyatları çok başarılı geçer, paylaşımlar için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…