Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

gamzei bnı eklermısın sayfana fotolarına bakayım ya ben bu sıteyı cozemedım karısık bıraz

evet cilekcim dogru duymussun, cok ilgilendiler bizimle sagolsunlar, moralimizi hep yüksek tutmaya calistilar cok sekerlerdiopuyorumnanaktan

central hospital kadar berbat bir hastane daha görmedim..annem kalp krizi geçirdi kasap gibi doktorları var 1 gün boyunca anlayamadılar..!korkunç kabus gibiydi asla kapısından dahi geçmemeye yemin ettik..ayrıca bu hastanede organ kaçakçılığı da çok yapılmış..kasap doktorlar dava açmam gerekirdi..

doktorum Hasan POYRAZ koşuyolunda kendine ait bir kliniği var internet adresi ve tüm bilgileri için rinomedestetik.com

Son düzenleme:
18 gun once amleıyat oldumm buda benım burnum

Eklentiler

• $IMG00605-20100116-1531.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 117
Arkadaşlar! ben bugün kulube üye oldum.:ecrin_bebek: yani acemiyim. Bu hafta bende burun ameliyatı olacağım. Çok heyacanlıyım.Umarın benim burnumda buradakiler gibi olur.

Bu arada söylemeyi unuttum benim doktorum da Dr. Bülent Cihantimur bursa'da. Sonuçları sizinle paylaşırım umarım sonuçlar Doktoruma güvendiğim gibi olur.

BlackHoney arkadaşımın dikkatine...:)

arkadaşım özelden msj atmışsın çok teşekkür ederim fakat özel msj atamıyorum yeni üye olduğum için 50 msj yazmam gerekiyormuş..o yüzdenburdan sana teşekkür etmek istedim..Zühtü Bey e ameliyat olacakmışsın inşallah mükemmel olur ve en kısa sürde fotolarını bekliyoruz...ben sadece fiyat merak ediyorum...bir de genelde doktorlar ufak burun yapmak istemiyorlar...ben tam tersi deniz akkaya petek dinçöz gibi ufak ama güzel bir burun istiyorum..acaba Zühtü Bey in öncek ameliyatları nasıldı?doğal burun mu yoksa daha iddialı bir burun yapmayı mı tercih ediyor..(ünlülerinki gibi )merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…