Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

burnunu yaptırıp beğenenler hangi doktor oldugunu fiyatını yazarmısnz.fotolarınızı görmem içinde beni eklermisiniz.karar aşamasındayım lütfen.

ben dr. metin yılmaza yaptırdım cuma çıkcak bandaj çook korkuyorum burunda birinciymiş inşallah benim burnumda 1. olur

bugün 17.günüm burnum hala şiş olmasına rağmen çok memnun ve mutluyum :) isteyen resmler&albümler bölümünden resimlerime bakabilir.Doktorum C

olmadım çünkü burunla ilgili sıkıntım yok ama göğüslerimden olmak için araştırdığımda karşıma çıkmıştı. konuştuğumda bana burun ile ilgili çalışmalarını da gösterdi. başarılı bir doktor olduğunu düşünüyorum... burun estetiği isteyen arkadaşların aramasını tavsiye ederim.. en azında bir görüşsünler...

teşekkür ederim, Doktorum Ufuk Bilkay 3bine maloldu

Gripin senin burnuna hastayim :)) yaa cok güzel duruyor yüzünde ufak tefek abartisiz güzel kavisli vs. vs.. senin eski burunda sadece kemer vardi degilmi ? yani zaten ufak bir burnun vardi.

:uhm: Gripin burnunu görmem için ne yapmam gerekiyor ?

Sanırım listende olmam gerekiyorrrrr a.s. eklersen sevinirm canım

Kızlarrr 3.5aylık burnum buyrun bakalım yerimseniben

Eklentiler

• $DSC00201.webp
    7 KB · Görüntüleme: 129
sezoss albümüne baktim hakıkaten çok güzel olmuş gerçi senn güzelliğine de diğecek yok bende 8 martta olacağım Emre bey e umarım benmde böyle güzel sonuçlanır...

kızlar Nuri Battal'a ameliyat olan var mı hiç? ben 4.5 sene önce oldum ama şekli hiç istediğim gibi değil deformeler var çok doğal oldu kimse anlamıyor şuana kadar anlıyan 1 kişi çıktı ama bence fazla doğal ayrıca kemiğim önden bakınca eğri iniyordu onu hiç ellemedi sanırım çok büyürdü ozaman amileyat yani yeniden kemik inşa etmesi gerekirdi fan diye düşündüm ama artık burdaki burunlarıda görünce kafam attı istemiyorum böyle nekadar doğalda olsa birazda estetiğin hakını vermeli diye düşünüyorum. benim doktoruma çok iyi delerdi hatta ünlülerin doktoru diye fiyatta gayet tuzluydu şimdi kafamda sorular var banamı denk gelip böyle bir şansızlık oldu yoksa revizyon için başka alternatif doktorlar düşünmeye başlamalımıyım. kimseyi kötülemiyorum yanlış anlaşılmaın ama ben sonuctan çok mutlu değilim doğallık ok ama güzellik pek değil

Son düzenleme:

Tşk ederim cnm :) bende çok memnunum purnuşumdan.. inş darısı herkesin başına :) bu arada fiyat konusunda özel mesaj attım.. burdan uygun olmaz diye.. şimdiden geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…