Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

puff zahmet olmazsa banada bilgi içerikli ayni mesaji atabilir misin? mesaj sayim yetersiz oldugundan sana ozelden yazamiyorum, cok tesekkurler simdiden

Puff , Canım :uhm:
Ameliyat sonrası baş ağrısı çok ouyormu ?
Doktor reçete yazdı mı ?
Burun deliklerinin köşesinde dikiş varmı ?
Birirkmiş kan pıhtılarını temizlemek için ne kullanıyorsun ?

Yani burnun harika gerçekten. Tekerar güle güle kullan diyorum boshayallersmile

bende 26 ocakta ameliyat oldum.burnumun kırkı yeni çıktı :) doktorum Cüneyt Özek :)

Eklentiler

• $1aylık burnum.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 501
ne ilginç hep emre ilhan ve zühtü beyin hastaları foto yolluyor ve yorum yapıyor peki naci bey o kadar duyulmuş ama kimse fot veya yorum yapmıyor. neden ameliyat olunca arkadaşlar bu setiyi bırakıyormu. bence arkadaş güzel konu açmış biz estetik olmayı düşünenler için güzel bi paylaşım. tecrübelerinize ve önerilerinize ihtiyacımız var lütfen. ayrıca burunlarda süper.

Tşk ederim cnm :) bende çok memnunum purnuşumdan.. inş darısı herkesin başına :) bu arada fiyat konusunda özel mesaj attım.. burdan uygun olmaz diye.. şimdiden geçmiş olsun..

canım bende düşünüyorum emre ilhanı banada bilgi verirmisin teşekkür ederim birde resimlerini göremedim ben

lütfen kınıyorum böyle insanları.. Biz bu formda bilgi almaya giriyoruz tecrübelerinden yararlanmak isitiyoruz insanlarım... Reklam yapmak isteyen kişi bence paşa paşa ödesin parasını reklamını yapsın böyle hileleliklere gerek yok. şimdi benimde içime kurt düştü iyi denilen dr bile şüpheylemi bakıcaz.. Yada kötü denilenlere iyi olabilirmi diye. Lütfen ya bi insan bu kadarda basitleşmemeli...

tşk ederim cnm :) bende çok memnunum purnuşumdan.. Inş darısı herkesin başına :) bu arada fiyat konusunda özel mesaj attım.. Burdan uygun olmaz diye.. şimdiden geçmiş olsun..

özelden yaazamadım kusura bakma çok teşekkürler haftaya görüşmem var kendisiyle içimi rahatlattın canım. Güle güle kullan..

kızlarr esteden dr yakup avşarı çok anlatıyolar burun estetiğinde 1 numara deniyor ama fiatları çok tuzlu tel açtım asistanıyla konuştum 8500-12500 arası imiş

kızlarr esteden dr yakup avşarı çok anlatıyolar burun estetiğinde 1 numara deniyor ama fiatları çok tuzlu tel açtım asistanıyla konuştum 8500-12500 arası imiş

8500-1200 mi?parası çok olan verebilir ama ben yaklaşık 3000tl ye güzel bi buruna sahip oldum çokta mutluyum.

8500-1200 mi?parası çok olan verebilir ama ben yaklaşık 3000tl ye güzel bi buruna sahip oldum çokta mutluyum.

Katılıyorum sana canım bende 1.750 ye yaptırdım çok çok memnunum sadece doktorum ismine para vermemek lazım buyrunnnnnnnnn

kesinlikle katılıyorum sadece burun tarzını ne istediğini bilmek lazım her doktorun kendine ait yapmış olduğu burun şekli var nasıl olsun istiyosan o doktora yaptıracaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…