Tşk ederim cnm :) bende çok memnunum purnuşumdan.. inş darısı herkesin başına :) bu arada fiyat konusunda özel mesaj attım.. burdan uygun olmaz diye.. şimdiden geçmiş olsun..
Tşk ederim cnm :) bende çok memnunum purnuşumdan.. inş darısı herkesin başına :) bu arada fiyat konusunda özel mesaj attım.. burdan uygun olmaz diye.. şimdiden geçmiş olsun..
18 gun once amleıyat oldumm buda benım burnum
bencede şaşmalısın ! çünkü burada senin gibileri ben eziyorum. Hatta ezmekle kalmıyor rezil ediyorum. Neden buradan doktor seçenlerin aklına şaşarsın biliyormusun çünkü senin gibi 2 üyelik alıp biri ile işini adam gibi yapan hekimleri karalayanları deşifre edip reklam yapmanıza izin vermiyorum, kimin için çalışıyorsan ona yönlendirme yapmana izin vermiyoruz. Bu yüzden şaşmalısın !
Bu iki kişinin aynı kişiler olduğunu biliyormusunuz ? Bahsettikleri hocayı tanımıyorum ama yasal süreci başlatıp kim olduğunu deşifre etmesi için elimden geleni yapacağım.
buda benimki doktorum [fatih dagdelen] ama gsl olmadi:umursamaz:
ay canım benim saol allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
tşk ederim cnm :) bende çok memnunum purnuşumdan.. Inş darısı herkesin başına :) bu arada fiyat konusunda özel mesaj attım.. Burdan uygun olmaz diye.. şimdiden geçmiş olsun..
kızlarr esteden dr yakup avşarı çok anlatıyolar burun estetiğinde 1 numara deniyor ama fiatları çok tuzlu tel açtım asistanıyla konuştum 8500-12500 arası imiş
8500-1200 mi?parası çok olan verebilir ama ben yaklaşık 3000tl ye güzel bi buruna sahip oldum çokta mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?