Eki Görüntüle 690307 Eki Görüntüle 690307
Hayalimdeki burun!İyi bir doktor arıyorum.İnanılmaz stres oldum.Bir de aile,arkadaşlar vs tarafından 'aaa ne var canım senin burnunda?!Senin burnun gayet güzel.Ameliyata ihtiyacın yok' yorumları var.Off ki ne off!
Arkadaslar ya ben cuma sabah amelyat oldm cok zor geçti ilk gnkü ağrılarm dehşetti şuan yuzum davul gbi gözm acılmıo bu sislikler morluklar ne zmn geccek yaa yarn da tamponm alnck ck krkym ameltyt öncsnde hç krkmadn grmstm böle zor olcgnı hç tahmn etmemstm berbatmış kötü bi burnu olmayıp değişm içn yptrmak isteyenleri uyarm
Bende daha 18 yasindayim ama doktorlar kizlar icin 16 erkekler icin 17 yas iyi diyorlar. Ameliyat tarihimi aldim hadi hayirlisiolduk dan sonra mutlaka resim koyucam ve her detayi anlaticam cunku burda yazilanlar ve resimler bana cok yardimci oldu :)
Ameliyat olan arkadaşlar burunlarının önden çekilmiş fotolarını da koyabilirler mi acaba albüme? Yandan hemen hemen bütün burunlar güzel. Önemli olan doktorların önden de yüze uyumlu burun yapabiliyor olmaları. Ben üç haftalık foto ekledim albüme. Şu anda şiş ve bence biraz kalkık. Masaj yapıp değişmesini bekliyorum :)
yahu 2.ayda benden başka sızı hisseden var mı? çok korkuyorum ya.. biri ses etsin lütfen.. hapşurunca ağzımı çok açınca filan hafif bir acı oluyor, anormal birşey yoktur değil mi??
benim kız kardeşim 17de olmuştu yaşın gayet güzel tam zamanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?