Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

kızlar o kadar çok sayfa vardı ki tek tek bakamadım kusura bakmayın :) .izmir veya bursada önerebileceğiniz doktorlar var mı? fiyat konusunda da bilgi verirseniz sevinirim ön bilgi olsun

Hayalimdeki burun!İyi bir doktor arıyorum.İnanılmaz stres oldum.Bir de aile,arkadaşlar vs tarafından 'aaa ne var canım senin burnunda?!Senin burnun gayet güzel.Ameliyata ihtiyacın yok' yorumları var.Off ki ne off!

Arkadaslar ya ben cuma sabah amelyat oldm cok zor geçti ilk gnkü ağrılarm dehşetti şuan yuzum davul gbi gözm acılmıo bu sislikler morluklar ne zmn geccek yaa yarn da tamponm alnck ck krkym ameltyt öncsnde hç krkmadn grmstm böle zor olcgnı hç tahmn etmemstm berbatmış kötü bi burnu olmayıp değişm içn yptrmak isteyenleri uyarm

Bende iki hafta önce izmirde ameliyat oldum ege ünv doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna çok memnun kaldım evet ilk üç gün biraz sıkıntılı ama aynı acıları çekiceğimi bilsem yine yaptırırdım çok doğal ve güzel bi burnum oldu:)

Cok gecmis olsun canim. Bikac gun sonra bu sıkıntıları tamamen unutacaksin. İlk iki gun ben de pismanligin esigine gelmistim. Agrim yoktu ama nefes alamadigim icin iki gece sifir uykuyla gecti. Tampon cikinca rahatladim. 10 gunde gozdeki sislik morluklar tamamen geciyo. Benim oyle olmustu yani. Tamponlar silikon tamponsa hic acimiyo. Ankarada oldun sanirim. Hangi doktora oldun canim?

Valla iyi ki yaptırmışım hem o kadar doğal ki kimse estetik demez. Sadece hala belli belirsiz eğrilik devam ediyor o da yaşım daha genç olduğum için kıkırdağı inceltmesi durumunda burnun çökme tehlikesi var diyeymiş. Artık bir kaç yıl sonra şu ünlülerinkine giderim

Ameliyat olan arkadaşlar burunlarının önden çekilmiş fotolarını da koyabilirler mi acaba albüme? Yandan hemen hemen bütün burunlar güzel. Önemli olan doktorların önden de yüze uyumlu burun yapabiliyor olmaları. Ben üç haftalık foto ekledim albüme. Şu anda şiş ve bence biraz kalkık. Masaj yapıp değişmesini bekliyorum :)

yahu 2.ayda benden başka sızı hisseden var mı? çok korkuyorum ya.. biri ses etsin lütfen.. hapşurunca ağzımı çok açınca filan hafif bir acı oluyor, anormal birşey yoktur değil mi??

Bende daha 18 yasindayim ama doktorlar kizlar icin 16 erkekler icin 17 yas iyi diyorlar. Ameliyat tarihimi aldim hadi hayirlisi olduk dan sonra mutlaka resim koyucam ve her detayi anlaticam cunku burda yazilanlar ve resimler bana cok yardimci oldu :)

benim kız kardeşim 17de olmuştu yaşın gayet güzel tam zamanı :)

Kızlar izmir de yiğit özer tiftikçioğluna ameliyat oldum nasıl resim koyabilirim ne sayfaya ne de üyelik bilgilerime koyamıyorum şiddetle doktorumu tavsiye ederim doktorumun en önem verdiği konu doğallık 3 hafta oldu ameliyat olalı kimse anlamıyo estetik olduğumu :))

ameliyatımı emre ilhan yaptı çok memnun kaldım tavsiye ederim profil sayfamdan öncesi sonrası resimlerime bakabilirsin :))

merhaba origamiracle . bende çok yeni ameliyat oldum..eğer benide eklersen fotoğraflarını görmek isterimm..

yahu 2.ayda benden başka sızı hisseden var mı? çok korkuyorum ya.. biri ses etsin lütfen.. hapşurunca ağzımı çok açınca filan hafif bir acı oluyor, anormal birşey yoktur değil mi??

bennnn 2 ay oldu hala sızlama,acı duyuyorum burun deliklerimde daraltılmıştı iğne batması gibi arada bişiler oluyor normal diyolar ama bilmiorum bende bu kadar zamandan sonra hala olması :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…