Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Canım geçmiş olsun rica etsem mail adresime gönderebilmen mümkün mü önden ve yandan çekim. Şimdiden tşkler Lovely.sila@hotmail.com

bende emre beye amelıyat oldum... suan sıs ama suan memnunumm ...kuzenınızın burnu ne kadar sure sonra düşme oldu acaba... ayy korktum şimdii...

5. aydan sonraydı yanlış hatırlamıyorsam.. şuan çok pişman 10 gün sonra tekrar İsviçre den kontrol için gelicek . Emre bey burun ucunda şiş oldugunu söledi ve kortizonlu bi iğne yaptı ama şuan daha çok çökme olduğunu söylüyor kuzenim eğer böle kalırsa 2. bir ameliyat olucak sanırım kafası çok karışık . Bakalım geldiginde görücez.

Ben Istanbulda burun estetigi düsünüyorum. Cerrah önerileriniz varmi? Resimleri olan varmi?

canım ben iki ketre burun estetiği oldum,ilkinde burnumiki ayda çökme oldu ve deviasyonum alınmamıştı 8 ay sonra detaylı doktor araştırmalarım neticesinde kbb uzman Op Dr Abdülkadir Göksel i tanıdım,kendisine çok güvendim ve inandım bir see önce de ameliyat oldum,sonuçtan çok memnunum,nefes almamda sorun yok,burnum hem güzel hem doğal hem de yüzüme uyumlu,kendisini kesinlikle herkese önerebilirim profilimde resimlerim var bakabilirsiniz,

geçtiğimiz hafta çarşamba günü ameliyatım gerçekleşti , bugun 5.günüme girdim , çarşamba gününden bu yana fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim , çarşamba günü doktorum İhsan Başaran ameliyatımı gerçekleştirdi ,nefes alma sıkıntımı ve işin estetik kısmı burun ucu estetiği.

Eklentiler

• $OsymImage.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 68
  • $IMAG0143.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 61
Burnumda kemer yok, yalniz ön taraftan genis. Ayni sorunu olan ve dogal estetik olan varmi?

Ben doktorum Abdulkadir Goksel'i oneririm size. Gecen yil hem burun hem de cene ameliyati oldum kendisine. Sonuctan cok memnunum. Dogal goruntumden dolayi kimse ameliyat olsugumu anlamiyor. Resimlerime bakabilirsinuz profilimden. Bir arkadasim da sizin istediginiz ameliyattan oldu yine Goksel beye. Kemik ile ilgili bisey yapilmadigi icin morarmasi da olmadi. Burun ucu da istedigi gibi oldu. Tavsiye ederim doktorumu. Kbb uzmani olmasinin yaninda yuz plastik cerrahi egitimi de aldigindan yuz ile uyumlu burunu cok iyi goruyor.

Istanbulda bir cerrah?

kbb uzmnı Op Dr Abdülkadir Göksel i öneririm,profilimde resimlerime bakabilirsniz,bir sene oldu revizyon oldum kendisine,sonuçtan çok memnunum,burnum doğal,güzel,nefes alabiliyorum,çok şükür herşey yolunda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…