Tesekkur ederim dr.berker buyukgural incirli ethica hastanesi istanbulda. Ben cok memnunum oneririmsem11 geçmiş olsun çok güzel olmuş burnun. doktorun kimdi canım?önden de foto koyabilir misin?
Tesekkur ederim dr.berker buyukgural incirli ethica hastanesi istanbulda. Ben cok memnunum oneririm
sem11 geçmiş olsun çok güzel olmuş burnun. doktorun kimdi canım?önden de foto koyabilir misin?
çok güzel olmuş benimkine benziyo biraz ama senin şişliğin daha az. kalkıklığından sen memnun musun canım? kaç gün olmuştu?Dr.BERKER BÜYÜKGÜRAL ETHİCA İNCİRLİ HASTANESİ İSTANBUL DA KENDİSİ YADA BAHÇELİEVLER YAŞAM HASTANESİ
BEN ÇOK MEMNUNUM ÖNERİRİM MUTLAKA
çok güzel olmuş benimkine benziyo biraz ama senin şişliğin daha az. kalkıklığından sen memnun musun canım? kaç gün olmuştu?
fotoğrafları acabilmem için belli sayıda mesaj mı atmam gerekiyo
Merhaba Arkadaşlar, Ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum ancak Teoman Doğan mı Emre Ilhan mı karar veremedim...Sizce ?
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
merhaba yaklaşık 1,5 ay önce Hakan Uzun a ameliyat oldum. Çok büyük kemerli ve düşük bir burnum vardı profilden tek bir görüntüme bile dayanamıyordum aynaya bakamıyordum psikolojimi cok etkiliyordu. Doktorum bana güven yüzüne yakışır ve doğal bir burun yapıcam sana dedi . Profilden sorunum olmasına rağmen önden görünüşümü seviyordum ve değişmesini istemiyordum. Ameliyatım genel anesteziyle oldu ve rahat geçti yalnız ilk 3 gün birz zorlandım sonrasında hızla düzeldim . Şişlikler ve morluklar yüzünden psikolojik olarak ilk 1 ayım zor geçti ama son 15 gündür çok memnunum ve her geçen gün daha iyi oluyorum çevrem de burnumu cok beğendi çok doğal hafif kavisli ve hafif kalkık oldu nefes almamda da her hangi bir sorunum olmadı. Ameliyat ücreti 3000 lira ama benim burnumun eğriliği fazlaydı daha hafif sorunlu olanlar için fiyat düşer die düşünüyorum doktorumu tavsiye ediyorum :)
burnunu begendimm!, nekadara yaptirdin? bende yaptirmayi dusunuyorumda
Arkadaşlar Merhaba,
Bundan 5 yıl önce bir burun ameliyatı oldum.1 yıl içinde bozuldu.3 hafta önce Prof.Dr.Cihat Nazmi Baran'a ameliyat oldum.Çok çok memnun kaldım.2.ameliyat olduğu için çok korkmuştum ama her şey yolunda...İşinin ehli biri ve en önemlisi çok ilgili.Estetik olmak isteyen arkadaşlarıma Cihat Bey'le görüşmelerini tavsiye ederim.Hatta başka kimseye gitmesinler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?