Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Merhaba resim var mi acaba merak ettim bir de nerde yapti ameliyati

Bende Cihat Bey'e oldum 2 yil olucak temmuzda, cok memnunum! Ben bu kadar sevimli, cana yakin ve iyi bir doktor gormedim! Obur ay kontrole gidicem yine, aradigimda hemen tanidi. Prof.Dr.Cihat Nazmi Baran'i kesinlikle tavsiye ederim! Hic pisman olmazsiniz. Ben yillarca bu forumda arastirdim, karar verince bi akrabamizin burnunu gordum ve ilk defa cok dogal geldi ve hic anlamadim ameliyat oldugunu - o ana kadar pro olmustum herkesin burnunu anliyodum, gorustum hemen Cihat Bey'le ertesi gun ameliyat oldum. Hic kimse burnuma bisey yapildigini anlamadi. Annem tamamen karsiydi, gordugu anda bayildi.

Burdaki fotolardan dolayi cok fazla sislik, morluk bekliyodum, Cihat bey ben cok morartmiyorum dedi cok inanmadim hazirlikli oldugum icin ve morarikligim cok cok azdi - cildim beyaz cok cabuk moraririm ben!

Cok sevindim adini gorunce, bayadir girmedim sifremi bile unutmustum! Cihat Beyi'i tavsiye etmek icin yeniden giris yaptim! Onceden cadde bostandaydi ama simdi fulya terrace a tasinmis

Herkese merhaba

1 yıl 4 ay önce Abdülkadir Göksel'e hem burun hem de çene ameliyatı oldum. Burnumda ayrıca sağlık sorunum da vardı. Nefeste alamıyordum. Şu anda gayet memnunum. Hem nefes alabiliyorum, hem de burnum ve çenem yüzüme çok uyumlu oldu :))Merak edenler Profilimde resimlerimi bulabilir

bende ona oldum istersen fotolarimi gosterebilirim e-maille (eger yasak degilse) cok memnunum, hic anlasilmadi yakin arkdaslarimin hic birine soylemedim hic biri anlamadi!

Ben de karar aşamasindayim mail attim kendisine gayet ilgili ve aciklayici cevap verdi sagolsun resimlerini gormek isterim gercekten cunku her doktorun bir tarzi var benim istedigim tarz mi karar vermem acisindan cok iyi olur

Selamlar Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı

bugün ne giysemde yarışan ayla birdal diye bir yarışmacı var burnu estetik sanırım tam emin olamadım ama çok güzel eğer estetikse mükemmel yapılmış kim yapmıştır acaba ??

resim paylaşmayı bilsem
oldu mu acep

doktorunuz nerde yazarmısınız birde fiyatını alabilirmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…