merhaba yaklaşık 1,5 ay önce Hakan Uzun a ameliyat oldum. Çok büyük kemerli ve düşük bir burnum vardı profilden tek bir görüntüme bile dayanamıyordum aynaya bakamıyordum psikolojimi cok etkiliyordu. Doktorum bana güven yüzüne yakışır ve doğal bir burun yapıcam sana dedi . Profilden sorunum olmasına rağmen önden görünüşümü seviyordum ve değişmesini istemiyordum. Ameliyatım genel anesteziyle oldu ve rahat geçti yalnız ilk 3 gün birz zorlandım sonrasında hızla düzeldim . Şişlikler ve morluklar yüzünden psikolojik olarak ilk 1 ayım zor geçti ama son 15 gündür çok memnunum ve her geçen gün daha iyi oluyorum çevrem de burnumu cok beğendi çok doğal hafif kavisli ve hafif kalkık oldu nefes almamda da her hangi bir sorunum olmadı. Ameliyat ücreti 3000 lira ama benim burnumun eğriliği fazlaydı daha hafif sorunlu olanlar için fiyat düşer die düşünüyorum doktorumu tavsiye ediyorum :)
Arkadaşlar Merhaba,
Bundan 5 yıl önce bir burun ameliyatı oldum.1 yıl içinde bozuldu.3 hafta önce Prof.Dr.Cihat Nazmi Baran'a ameliyat oldum.Çok çok memnun kaldım.2.ameliyat olduğu için çok korkmuştum ama her şey yolunda...İşinin ehli biri ve en önemlisi çok ilgili.Estetik olmak isteyen arkadaşlarıma Cihat Bey'le görüşmelerini tavsiye ederim.Hatta başka kimseye gitmesinler:)
Merhaba bu ismi ilk defa duydum resmin var mi acaba nerde ve ne kadara yapti doktor ?
resimleri nasıl görebiliriz?
bende ona oldum istersen fotolarimi gosterebilirim e-maille (eger yasak degilse) cok memnunum, hic anlasilmadi yakin arkdaslarimin hic birine soylemedim hic biri anlamadi!
benim burnuma dokunmayin...seneler sonra cici bir burnum oldu...
ve senin burnun güzel baska burunlari napcan...gözün doysun...
gamzei senin burnun süper yaf masallah senin burnunun resmini mi götürsem doktura napsam acep
dr.emre ilhan
Merhaba resim var mi acaba merak ettim bir de nerde yapti ameliyati
Herkese merhaba
1 yıl 4 ay önce Abdülkadir Göksel'e hem burun hem de çene ameliyatı oldum. Burnumda ayrıca sağlık sorunum da vardı. Nefeste alamıyordum. Şu anda gayet memnunum. Hem nefes alabiliyorum, hem de burnum ve çenem yüzüme çok uyumlu oldu :))Merak edenler Profilimde resimlerimi bulabilir
Albüm nasıl oluşturuluyor bulamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?