Merhaba bu ismi ilk defa duydum resmin var mi acaba nerde ve ne kadara yapti doktor ?
şu anda burnunuz nasıl hala memnunmusunuz bazen düşmeler oluyormuş siz böyle birşey yaşadınızmıSelam canim benim ameliyatimi dr mustafa ali yanık yapmisti ama iki sene once 3 miluar vermistim su anda ne kadar aliyo billmiyorum ama
dr.emre ilhan
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
Profilimize girip gorebiliyorsunuz. Ama en az 25 msj yazmis olmaniz gerekiyor sanirim forumda
bnce önceki burnunuzda çok da bi sorun yokmuş
Selamlar Arkadaşlar yurt dışında yaşıyorum ve bu haziranda tatile geldiğimde ameliyat olmak istiyorum.. İstediğim tarzda yapabilecek bir doktor tam anlamıyla bulamadım denebilir.. Olabildiğince küçük ve kavisli burun yapabilecek bir doktor tavsiyeniz var mı? Yardımcı olursanız sevinirim zamanım çok kısıtlı
merhaba arkadaşım,ben de haziran ın 14 ünde ameliyat oluyorum.aynen dediğin gibi oldukça küçük,hafif kavisli,ucuda hafif kalkık burun istiyorum bende.çok araştırdım çok doktorla görüştüm.kimisi ikna edici ve yeterince bilgili gelmedi,kimisi çok para istedi,kimisi ilgisiz geldi,kimininde eski hastalarını beğenmedim.şimdi doktorumu seçtim...hem önceki hastalarının fotoğraflarına bayıldım,muayeneye gittiğimde rica ettim gösterdi,hemde güven verdi.birde hakkında hep iyişeyler duydum,okudum.daha önceki hastalara çizdiği burunla sonuçta ulaştığı burunlarıda gösterdi,hepsi çizdiğine çok yakın,birde en önemlisi güven verdi bana dr.
hangi şehre gitceksin bilmemeama benim dr'um istanbulda Salih Üregen.çok heyecanlıyım.henüz ameliyat olmadım ama görüşmeni öneririm.ben nerdeyse exper oldum bu konuda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?