Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Merhaba kızlar, ben Dr. Ömer Ekin'e hem meme büyütme hem de burun estetiği ameliyatı oldum. Burun estetiği zannedildiği kadar zor bir ameliyat değil, tabii bunda doktorun da etkisi vardır. Benim iki gün içinde tamponlarım alındı. İki gün sonra ise tüm bandajlar alınmıştı. Düşünenlere tavsiye ederim. Burnumun yeni halinden çok memnunum. İyi ki yaptırmışım diyorum. Dr. Ömer Bey gerçekten çok ilgili bir doktor. Hastasına güven veriyor.

bnce önceki burnunuzda çok da bi sorun yokmuş

Benim asıl sebebim kemik eğriliği nedeniyle nefes alamama ve sık sık farenjit olmaktı.Düşün geçtiğimiz yaz dolaptan bir bardak soğuk su bile içemedim hep oda ısısında.Faranjit artık kabusum olmuştu devamlı halsizlik, yorgunluk mahvetti beni.Gittiğim her doktor kemik eğriliği nedeniyle ağzım açık olduğu için faranjitimin bukadar sık tekrarladığını ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler.Bende hazır o masaya yatmışken kemeri aldırıp ucunuda kaldırttım.Ameliyat olduğumdan beri dondurmamıda yiyorum dolaptan suyumuda içiyorum çok şükür

merhaba arkadaşım,ben de haziran ın 14 ünde ameliyat oluyorum.aynen dediğin gibi oldukça küçük,hafif kavisli,ucuda hafif kalkık burun istiyorum bende.çok araştırdım çok doktorla görüştüm.kimisi ikna edici ve yeterince bilgili gelmedi,kimisi çok para istedi,kimisi ilgisiz geldi,kimininde eski hastalarını beğenmedim.şimdi doktorumu seçtim...hem önceki hastalarının fotoğraflarına bayıldım,muayeneye gittiğimde rica ettim gösterdi,hemde güven verdi.birde hakkında hep iyişeyler duydum,okudum.daha önceki hastalara çizdiği burunla sonuçta ulaştığı burunlarıda gösterdi,hepsi çizdiğine çok yakın,birde en önemlisi güven verdi bana dr.
hangi şehre gitceksin bilmemeama benim dr'um istanbulda Salih Üregen.çok heyecanlıyım.henüz ameliyat olmadım ama görüşmeni öneririm.ben nerdeyse exper oldum bu konuda:))

bende fatih dagdelende olmak istiyorum niye dersiniz şimdi çünkü benim erkek arkadaşım fatih beyde ameliyat oldu, burnuşu hem dogal hemde çok güzel ne yapacagım bilimiyorum. benimkide revizyon burun ameliyatı ilk ameliyatımı tugrul maral yaptı yandan resim çektiremez hale geldim doktor seçiminizde biraz daha araştırın derim fatih dagdelen hakkında siz ne düşünüyosunuz.

Canım fiyat hakkında bilgi vermen mümkün mü acaba ben de 1-2 ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum da aynı senin gibi dr ve fiyat araştırıyorum

merhaba bende yaklaşık 2 ay önce ameliyat oldum herkesin anlattığı gibi ay burun ameliyatı çok zor tamponlar çok zor diyenlere sakın inanmayın ben hiçbir ağrı acı hissetmedim ki ağrıyı acıyı çok kolay hisseden mız mız bi insanımdır.size tek tavsiyem doktorunuzu çok iyi seçin.hem nefes almamdaki sıkıntım gitti hemde çok doğal çok güzel bi burnum oldu.doktorum HİKMET KARAYEL şuan için kastamonuda burun estetiği için çok iyi işinde yapmış olduğu operasyonları gördüm ve şurası böle olsun bile demeden olabilecek durumları anlattı ve hiç düşünmeden oldum.ilerde kaymış deforme olmuş bi burun istemiyorsanız bence dokturunuzu çok iyi araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…