Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Eki Görüntüle 731021 bu burundan istiyorum bnde. nasıl sizce kızlarr :)

Yüze göre değişir o tatlım, ben bu burunu istiyorum dersin ama yüz hatlarına gitmeyebilir. Başkasında mükemmel dursa da sende komik durabilir, Yüzün keskin ve sivri hatları varsa benim gibi bir burun daha iyi gidecektir ama oval yuvarlak hatlara sahipsen bu burun gidebilir. Doktoruna danış en iyisini o bilir

yüzüm yuvarlak ama zayıf ve minyon. dr da öyle demişti. :) saffet örse yaptırmayı düşünüyorum ben ama emin değilim daha

ya bi de ben göğüs büyütmeyle burun estetiğini aynı anda olmak istiyorum. daha iyi olmaz mı sizce de :/

yüzüm yuvarlak ama zayıf ve minyon. dr da öyle demişti. :) saffet örse yaptırmayı düşünüyorum ben ama emin değilim daha

bence saffet örse yaptrma canım.çünkü çok umursamaz tavırları var.üstelik çok küçültüyor burunları biçimsiz yapıyor.ben kbb doktoruna olmayı düşünüyorm

canım nasıl bi burnun varki snn görebilirmiyiz

canım nasıl bi burnun varki snn görebilirmiyiz

Daha yeni albümüme fotoğraflar koydum. Ben burnumun kıkırdağını tamamen aldırmadım doktorun söylediğine göre dokunmamış bile çünkü bazı burunlar var put gibi duruyor yapma olduğu çok belli hareket ettiremiyorsun ben öyle bir burun istemedin. Albümlerime bakabilirsin tatlım

1.5 yıl önce 3000 Tlye yaptırmıştım o zamanlar en iyi fiyat veren doktorlardan biriydi. Pazarlık payı bırakıyor doktorum 3000-4000 arasında halledeceğinizi düşünüyorum

ben 5-6 ay sonra anca olurum. hala araştırma aşamasındayım çünkü. şimdi burnumun resmlerni de atcam sayfaya yorum yaparsınız kızlarr :) bence çok ihtiyacı var estetiğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…