Eki Görüntüle 731021 bu burundan istiyorum bnde. nasıl sizce kızlarr :)
Yüze göre değişir o tatlım, ben bu burunu istiyorum dersin ama yüz hatlarına gitmeyebilir. Başkasında mükemmel dursa da sende komik durabilir, Yüzün keskin ve sivri hatları varsa benim gibi bir burun daha iyi gidecektir ama oval yuvarlak hatlara sahipsen bu burun gidebilir. Doktoruna danış en iyisini o bilir
yüzüm yuvarlak ama zayıf ve minyon. dr da öyle demişti. :) saffet örse yaptırmayı düşünüyorum ben ama emin değilim daha
Yüze göre değişir o tatlım, ben bu burunu istiyorum dersin ama yüz hatlarına gitmeyebilir. Başkasında mükemmel dursa da sende komik durabilir, Yüzün keskin ve sivri hatları varsa benim gibi bir burun daha iyi gidecektir ama oval yuvarlak hatlara sahipsen bu burun gidebilir. Doktoruna danış en iyisini o bilir
canım nasıl bi burnun varki snn görebilirmiyiz
bu resimlerde pek belli olmasada albümünüzü inceledim bence gayet güzel olmuş,güle güle kullanın :)
doktorunuzun adını ilk defa duydum ama iyi iş çıkarmış,ücret hakkında ortalama bişeyler söyleyebilir misiniz
Raziyecim ne zaman olmayi dusunuosun olunca dr ismini ve fotografni paylasrsan sevinirin :))yüzüm yuvarlak ama zayıf ve minyon. dr da öyle demişti. :) saffet örse yaptırmayı düşünüyorum ben ama emin değilim daha
Eki Görüntüle 731270 Eki Görüntüle 731271 bunlar da benim burnumm :)
canım ben pek bi sorun göremedim ama bence bıçak altına yatmaya değmez. Sen bide benim eski burnuma bak bir törpü yeter senin burnuna hem orjinalliğini bozmamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?