Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

SLM raziye bende kayseride ariorum arastirdim bende hap saffete rasliyorum yorumlar iyi simdilik ,ama dr.emre ilhanida coook met eden var resimlerde harikaa fikrimi degistircemmi napcam:§

emre ilhan kayseride değil ki ama. istanbulda sanırım. benm istanbula gtme şansım yok.

emre ilhan kayseride değil ki ama. istanbulda sanırım. benm istanbula gtme şansım yok.

biliyorum ama kafam karisti ,olmusken cook emin olmaliyim güvenmeliyim benim icin problem yok ,ben almanyadan heryere ucarim sedce nevsehirli oldugum icin kayseri yakin oluodu ...tatile gittigimizde ama orayada ucarim sorun olmas

arkadsalar aranızda serhat tunceri bilen varmı istanbulda ben oldum suan burnum şiş 15 gun oldu delık ler genıs ve bıraz da kaklık duruyo ucu zamanla düzelir diyo doktor

10 Mayıs'ta Bursa devlet hastanesinde Op. Dr. Alper Bayraktar'a oldum çok memnunum henüz bir aylık burnum hala şişlikleri var ama genel olarak memnunum sorunlu bir burnum vardı artık güzel bir burnum var

arkadaşlar ben burun estetiği ameliyatı olcam ama çok korkuyorum nolur biraz beni bu konuda aydınlatın

Son düzenleme:

meraba zipzipdi bende dr ömer ekine ameliyat olcam sen oldun mu eğer olduysan geçirdiğin süreçleri anlatır mısın zor bi ameliyat mı ağrın sızın oluyo mu burnun güzel oldu mu lütfen hemen cevap ver :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…