Hemde nasıllll asıl sebebim nefes problemiydi canım şimdi şükür düzeldi ama şişlikler engel oluyor biraz.
Korkma acı olmuyor sonrasında.ama süreç zor geçiyor özellikle tamponların olduğu ilk üç gün.uykuda zorlanıyorsun zaten başın yukarıda yatıyorsun.şahsi tavsiyem ameliyat olmadan Arnica jel al.morluklara çokiyi geliyor.ve ameliyat sonrası ilk sekiz saat bol bol buz uygula yüzüne gözlerine.az şişer böylece.ha yine de şişiyor morarma oluyor.sakin ol.on beş güne hepsi geçiyor.ama burnun bir aya ancak şekle giriyor.yani Bandaj veya alçı çıktığında şiş ve şekilsizse paniğe kapılma ve üzülme.çok kısa sürede düzeliyor.bütün bunlara değer mi peki evet değer :) ben kendi sürecimi anlattım.umarım sizin daha kolay geçer.şimdiden geçmiş olsun
Eki Görüntüle 731270 Eki Görüntüle 731271 bunlar da benim burnumm :)
Dr.BERKER BÜYÜKGÜRAL ETHİCA İNCİRLİ HASTANESİ İSTANBUL DA KENDİSİ YADA BAHÇELİEVLER YAŞAM HASTANESİ
BEN ÇOK MEMNUNUM ÖNERİRİM MUTLAKA
Eki Görüntüle 731270 Eki Görüntüle 731271 bunlar da benim burnumm :)[/QUO Hiçç gerek yok bence ameliyata hatta profilden çokk güzell görünüyorr :)
Eki Görüntüle 731270 Eki Görüntüle 731271 bunlar da benim burnumm :)[/QUO Hiçç gerek yok bence ameliyata hatta profilden çokk güzell görünüyorr :)
RESİM AÇILMIYO BAKAMADIM SENİNKİNE YAA. BURNUM AŞIRI ÇİRKİN DEĞİL BİLİYORUM AMA TAKINTI HALİNE GETİRDİM ÇOK RAHATSIZ EDİYO BENİ. İLLA Kİ AMELİYAT OLCAM YANİ KOYDUM KAFAYA :) HATTA RÜYALARIMA BİLE GİRİYO ARTIK.Bİ DE BEN GÖGÜS BÜYÜTMEYLE BURUN ESTETİĞİNİ AYNI ANDA OLMAYA KARAR VERDİM. SİZCE NASIL OLUR ? ÇOK ZORLANIR MIYIM.. VAR MI ARANIZDA İKİSİNİ BİRLİKTE YAPTIRAN :)
,slm raziye bende kayseride ariorum arastirdim bende hap saffete rasliyorum yorumlar iyi simdilik ,ama dr.emre ilhanida coook met eden var resimlerde harikaa fikrimi degistircemmi napcam:§
burun ucun çok yuvarlak duruyo daha şişlik geçmedi mi yoksa geçmiş hali mi bu ?
acaba kbb de burnunu yaptırıp memnun kalan varmıki :18:
peki ne kadara yaptı benim burnumda kırık sigorta karşılarmı bir kısmını acababen ankara sincanda oturuyorum doktor esabil eker plastik cerrahi geçen sene martta estetik burun ameliyatı oldum çok memnun kaldım insan olarak da ilgili biri sincan devlet hastanesinde oldum fiyatta da yardımcı oluyor tabi burundan buruna değişiyo benim sadece estetikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?