Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Korkma acı olmuyor sonrasında.ama süreç zor geçiyor özellikle tamponların olduğu ilk üç gün.uykuda zorlanıyorsun zaten başın yukarıda yatıyorsun.şahsi tavsiyem ameliyat olmadan Arnica jel al.morluklara çokiyi geliyor.ve ameliyat sonrası ilk sekiz saat bol bol buz uygula yüzüne gözlerine.az şişer böylece.ha yine de şişiyor morarma oluyor.sakin ol.on beş güne hepsi geçiyor.ama burnun bir aya ancak şekle giriyor.yani Bandaj veya alçı çıktığında şiş ve şekilsizse paniğe kapılma ve üzülme.çok kısa sürede düzeliyor.bütün bunlara değer mi peki evet değer :) ben kendi sürecimi anlattım.umarım sizin daha kolay geçer.şimdiden geçmiş olsun

bnde 4 gün sonra ameliyata grcem arnica krem aldım ama sizce ilk günden itibaren kullanmalımıyım . bi de alçı çkınca burnumun üzerine de sürsem olur mu

Snmcmre ilk gün bende hiç bişey yoktu ne şişlik nede morluk.ertesi sabah alçıdan taşıyordu yüzüm gözlerimin üstü ve altı çok mordu.ben olsam geceden sürmeye başlardim.ama yine de morluk ve şişliklere hazırlıkli ol.bir kaç güne geçiyor hiç endişelenme.bide yatarken sağa yada sola dönerek yatma, çünkü o taraf daha çok şişiyor ozaman.ben yolculuklarda kullanılan yastık varya u şeklinde ondan kullanmıştim

Son düzenleme:
slm raziye bende kayseride ariorum arastirdim bende hap saffete rasliyorum yorumlar iyi simdilik ,ama dr.emre ilhanida coook met eden var resimlerde harikaa fikrimi degistircemmi napcam:§
,

hmm yerinde olsam emre ilhana yaptırırdım ben :) ama saffet örs 1 e yapıyosa emre ilhan 2ye 3e yapıyo yani o biraz daha pahalı. Para açısından sıkıntın yoksa emre beye yaptır. Saffet beyden de memnun kalan çok insan var. Memnun olmayan az

arkadaşlar merhaba.burun estetiği olmak istiyorum ve aylardır araştırma yapıyorum.planıma göre mayıs ayının başında ameliyat olucaktım fakat görüştüğüm doktorların hiçbirisi içime sinmediği için hala olamadım.ama en kısa sürede olmalıyım yani yarın netleştirsem hemen gün alıp olucam ve acele etmem gerekiyor artık burun konusunda çok takıntılı olduğum için belkide içime sinmedi hiçbiri.üyeliğim çok yeni aslına bakarsanız buranın nasıl kullanıldığını çok iyi bilmiyorum:) sanırım belli bi msj sayısı dolmadan konu açılmıyomuş fotolara bakılmıyormuş.acaba sizi eklersem fotolarınızı görebilirmiyim yada ameliyat olan ve memnun kalan birileri beni ekleyebilirmi nasıl eklenildiğini de bilmiyorum malesef:) yada mail adresimi versem başarılı ameliyat geçiren arkadaşlarım burun fotolarınızı yollamanız mümkün mü? doktor tavsiyesine ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok sevinirim.görüştüğüm doktorlar sölüyorum öncelikle.muhammet dilber,emre ilhan,güncel öztürk ve buğra çöllü.aslında hepsi başarılı doktorlar ama benim aynı anda allerjik sorunumda olduğu için ikisini brden yapınca muhammet bey braz yüksek bi fiyat çkardı bana.emre bey başarılıydı ama tam istediğm gbi değildi tarzı.güncel bey de aynı şekilde.buğra bey de yaptığı burunları göstermedi tasarmda yapmıyor aslına bakarsanız çk güven verici bi insan ama hakkında bilgim olmadığı için kararsız kaldım.bi doktorla daha görüşücem gürhan özcan.umutlarım tükenmek üzere.eğer bana yardımcı olursanız çok sevinirim önerileriniz şuan benim için çok önemli.şimdiden teşekkür ediyorum..

peki ne kadara yaptı benim burnumda kırık sigorta karşılarmı bir kısmını acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…