Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Selam canım,senin geçtiğin aşamalardan bir süre öncesinde geçtim.Görüştüğünü yazdığın dr ların ikisi ile ben de görüşmüştüm.Seninle aynı fikirdeyim,yeterince içime sinmemiş ve pahalı bulmuştum.
Sonra internet araştırmasından doktorum Salih emre üregen i buldum,estetik cerrah ve yine araştırmalarımla elinin çok iyi olduğunu,istanbulda yeni yer açtığı için fiyatlarının da çok uygun olduğunu öğrendim,açılışına özel olarakmış.sonra randevu aldım.resimlerimi çekti muayene etti,tasarım yaptı.ben epey küçük biraz kalkık ve hafif kavisli istiyodum.Altın oran diye bir orana göre hesaplar yapıp resmimi çizdi,çok hoştu,o an hemen ameliyat olmak istedim:)ama randevuları yoğundu ancak 3 hafta sonrasına gün alabildim.daha önce yaptığı hastaları görmek istedim,önce ve sonraki halleri çok beğendim.hepsi farklı farklıydı,tek tip değil.benim de istediğim buydu.aslında sınavlar bitince ameliyat planlıyodum ama iyileşmenin çok hızlı olduğu,şişmenin ve morartıların olmadığı bir teknik uyguluyor,3 günsonra ders çalışabileceğimi söyledi.şuan ameliyat olalı 2 hafta oldu,gerçekten çok rahat geçti ameliyat sonrası 14 günüm:)burnumun görüntüsü şimdi bile çok güzel,tam çizdiğine uygun yaptı.valla bence salih emre bey işi iyi yapıyor ve o görüştüğüm kişilere göre de fiyat çok düşüktü.nişantaşı hastanesinde oldum,sadece 4200 lira ödedim dr beye,başka bişey de vermedim.hastaneyi o ödüyor çünkü.bir git görüş derim,dediklerimi yaşarsın eminim.muaynane ortamı büyülü,asistanı bile çok etkileyici,sekreter gibi değil:)

o 1 e yapan dr ları bilmiyorum onların hakkında konuşamam ama benim fikrimce pahalı yapan iyi yapıyor anlamına gelmiyor.ben burun estetiğine öyle 8 -10 bin veremezdim doğrusu..tecrübeli ve eli iyi cerrahı uygun fiyata bulmak mühim olan:)ben şanslıydım buldum:)bir de kulak buruncuyla plastik cerrah ayrımı sanki önemli plastik cerrahiyi seçtim ben ve şimdiiyi ki de öyle yapmışım diyorum...hokka burnuma uygun fiyata ve çok iyi hastanede kavuştum.
operatör salih emre üregen sayesinde oldu bu.. görüşmenizi tavsiye ederim.değişik bir teknikle yapıyomuş,dışardan iz yok,içereden kesmiş. hiç şişme, morartı,kusma,ağrı yaşamadım.şiddetle tavsiye olunur.

teoman dogan burun ameliyati kaca yapiyor?

Doktorların fiyatlarını bilmiyorum ama ortalama 5 bin civarında olmalı.daha fazlasa da verilmez bence.

Kızlar ben 3 sene önce Cihat Nazmi Baran'a oldum. Ve 3 yıl boyunca sadece 1 kişi burnun estetik mi diye sormadı. Çoğu arkadaşım ve akrabalarım ameliyat olduğumu bile anlamadı. eski burnum kemerliydi. kesinlikle sizin ana güzelliğinizi değiştirmeden yüze uygun bir burun yapıyor. Benim için en önemlisi ameliyattan sonra kendimı yabancı hissetmemekti. Fakat hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım. Çünkü etrafımdaki herkes ameliyat olduktan sonra yeni biri gibi geliyor. Bu bence yanlış insanın özü durmalı. Kesinlikle okka tabiri burunlara karşı bir doktor. Ameliyat fiyatı da 5000 tl civarında. Ama şunu söyleyebilirim ki ben hayatımda bu kadar tatlı cana yakın ve işini seven bir doktor görmedim. benden sonra 3 arkadasım ve abımın eşide ona ameliyat oldu. mesaj hakkımı doldurmadığım için resimleri ekleyemiyorum. kendisi Prof dr Cihat Nazmi Baran internetten numarasına ulaşabilirsiniz. Muayene ücreti almıyor. Yıllar geçmesine rağmen hala aralarda konuşurum. Ameliyat sonrası da çok ilgilidir. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Yaptırmasanız bile muayene olmanızı tavsiye ederim.

selam canım umudunu yitirme bence.bu işi gerçekten iyi,başarılı bana göre dört dörtlük yapanlardan biri ,benim burun ve göğüs ameliyatlarımı yapan dr salih emre üregen ile görüş birde derim ben de.halen kararsızsan eğer.gözü kapalı güvenip tavsiye edebileceğim birisi.
öptüm.

Son düzenleme:

cnm onunla da gorustum cok ıyı anlayıslı bırı gorustugum doktorlar arasında en samimi olanlardan biri hatta.ama anlasamadıgım nokta kalkık burunlar yapıyo.bende kalkık ıstıyorum ama aynı anda sıvrı olunca bellı oluyo braz estetık oldugu.benm ıstedıgım gıbı yapabılır belkı ama aynı ornegınden goremeyınce ıcım rahat etmıyo yoksa cok guvenılır ve durust bı ınsan kesınlıkle.yanında calısan bayan da bı okadar tatlı.keske sekıl konusunda da anlasabılseydık ama olmadı

Son düzenleme:
aslında ne kadar çok kişi aynı duyguları, korkuları paylaşıyoruz. buraya bakınca erkek olmak ne kadar kolay

aslında ne kadar çok kişi aynı duyguları, korkuları paylaşıyoruz. buraya bakınca erkek olmak ne kadar kolay

Merhaba kızlar:))
2 ay önce Hacettepe hastanesinde doktor Ömer Ekin'e burun ameliyatı oldum. Ameliyatım çok güzel geçti, düşündüğümden daha kolay oldu. Ameliyattan üç dört gün sonra morluklarımın çoğu gitti bi hafta içindede görüntüsü tamemen düzeldi,ağrım çok az oldu.Ömer bey ameliyattan öncede sonrada çok ilgilendi. Bir hasta olarak doktorunaza güven duymanız çok önemli, ben Ömer beyle görüştükten sonra dokturuma çok güvendim, güvendiğim gibide oldu:))) Burnum çok doğal oldu burun eğimini her doktor iyi yapamıyor, ama Ömer bey çok başarılı. Benim en büyük korkum burnum yapılınca yüzümün siması çok değişir mi çok sahte durur mu acabaydı ama hiç öyle olmadı.Beni tanıyanlar çok doğal olduğunu söylüyor, tanımayanlarda estetik olduğunu anlamıyo:)) Hacettepede görev yapan doktor Ömer Ekin'i ameliyat düşünenlere tavsiye ediyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…