Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Merhaba. Bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum. Burnumda çatlaklık ve sinüzitim var. Ayrıca düzelttirmekte istiyorum çünkü kemerli. Yıllardır bu zamanı bekledim ve kararlıyım ameliyat olmakta. Ama bir o kadar da çekiniyorum ya daha kötü olursa diye. Takip ettiğim kadarıyla Emre İlhan,Barış Çakır ve Abdülkadir Göksel'in ameliyatları beğeniliyor. Başka hangi doktorları tavsiye edersiniz acaba?

burun estetiği yaptırmaya karar vermek kadar burnun nasıl olucagıda onemli. cok kalkıklar aşırı yapay duruyor

Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim İstanbul Anadolu yakasındayım oradan hangi doktoru önerirsiniz?

Bagdat caddesinde Op. Dr. Abdulkadir Goksel'i oneririm. Cok guzel, her yuze uygun ve yakisan burunlar yapiyor kendisi. 1,5 yil once kendisine burun + cene + deviasyon ameliyati oldum. Cok memnunum. Siddetle tavsiye ederim :)

Resimlerinize baktım maşallah gerçekten çok güzel olmuş burnunuz benim istediğim tarza çokta yakın :) Göksel beyle görüşcem çok sağolun tavsiyeniz için

Rica ederim. Bu arada fotografini mail atarsan sanal burun calismasi da yapiyor doktor bey. Bilgin olsun :))

Tesekkur ederim bu arada :)

Hacettepe hastanesinde doktor Ömer Ekin'i tavsiye ederim,ben çok memnun kaldım.

Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim İstanbul Anadolu yakasındayım oradan hangi doktoru önerirsiniz?

arkadaşlarrr ben Dr. Hüseyin Altun u öneriyorum. kızkardeşimin burnunu yaptı çok güzel oldu hem çok rahat nefes alıyor hem de şık bir burun. kesinlikle eli de çok hafif. kardeşimin net bir remi olmadığı için koyamıyorum. ama ades. kaya nicki arkadaş benim arkadaş listemde eklemiştim onun burnunu da o yapmış. çok memnun bir resimlerine bak fiyatı da 3500 4000 civarında. anadolu yakasında yeni acıbademle anlaşıyormuş, daha önce yunus emre hastanesinde yapıyordu. komşum aradı da ordan biliyorum. valla harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…