kardeşimle beraber emre ilhana ameliyat olduk çok memnunuz şiddetle tavsiye edilir :)
Merhaba kızlar:))
2 ay önce Hacettepe hastanesinde doktor Ömer Ekin'e burun ameliyatı oldum. Ameliyatım çok güzel geçti, düşündüğümden daha kolay oldu. Ameliyattan üç dört gün sonra morluklarımın çoğu gitti bi hafta içindede görüntüsü tamemen düzeldi,ağrım çok az oldu.Ömer bey ameliyattan öncede sonrada çok ilgilendi. Bir hasta olarak doktorunaza güven duymanız çok önemli, ben Ömer beyle görüştükten sonra dokturuma çok güvendim, güvendiğim gibide oldu:))) Burnum çok doğal oldu burun eğimini her doktor iyi yapamıyor, ama Ömer bey çok başarılı. Benim en büyük korkum burnum yapılınca yüzümün siması çok değişir mi çok sahte durur mu acabaydı ama hiç öyle olmadı.Beni tanıyanlar çok doğal olduğunu söylüyor, tanımayanlarda estetik olduğunu anlamıyo:)) Hacettepede görev yapan doktor Ömer Ekin'i ameliyat düşünenlere tavsiye ediyorum:)
ya bende uzun zamandır arastırıyorum burnum çok rahatsız etmeye başladı beni hatta utanıyorum artık sokağa çıkarken sanki herkes bana bakıyomuş gibi geliyo ondan kafaya koydum ailemdende onay aldım ama fiyatta araştırıyorum taabi acaba bana özelden burnunun resmini gönderirmisin bide fiyat nasıl canım
resimleri görmek için 25 yorum gerekiyormuş çevreye vereceğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim :S :))
Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim İstanbul Anadolu yakasındayım oradan hangi doktoru önerirsiniz?
Albümlerinizi görmek için sabırsızlanıyorum :)
Profilimden resimlerime bakabilirsin
Resimlerinize baktım maşallah gerçekten çok güzel olmuş burnunuz benim istediğim tarza çokta yakın :) Göksel beyle görüşcem çok sağolun tavsiyeniz için
Hacettepe hastanesinde doktor Ömer Ekin'i tavsiye ederim,ben çok memnun kaldım.Merhaba. Bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum. Burnumda çatlaklık ve sinüzitim var. Ayrıca düzelttirmekte istiyorum çünkü kemerli. Yıllardır bu zamanı bekledim ve kararlıyım ameliyat olmakta. Ama bir o kadar da çekiniyorum ya daha kötü olursa diye. Takip ettiğim kadarıyla Emre İlhan,Barış Çakır ve Abdülkadir Göksel'in ameliyatları beğeniliyor. Başka hangi doktorları tavsiye edersiniz acaba?
Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim İstanbul Anadolu yakasındayım oradan hangi doktoru önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?