Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

pucer83 senin burnunu çok beğeniyorum canım yeni resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum seni takip ediyorum yani :))) doktor araştırması yapıyorum

arkadaşlar;

dr yakup avşar mikro rinoplasti yöntemiyle ameliyatları yaptığı için sıfır hata dediler sanırım bu yüzden çok pahalı türkiyede yapan başka klinik yok heralde

pucer83 senin burnunu çok beğeniyorum canım yeni resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum seni takip ediyorum yani :))) doktor araştırması yapıyorum

teşekkürler canım burnum hala şiş olmasına rağmen 1 tane önden görünüşünü ekledim albümlerden bakabilirsin canım.önden eski hali çok kötüydü o yassı kemik beni çok rahatsız ediyordu o yüzden bu şiş haliyle bile çok mutluyumhihoyyyt hihoyyyt

arkadaşlar;

dr yakup avşar mikro rinoplasti yöntemiyle ameliyatları yaptığı için sıfır hata dediler sanırım bu yüzden çok pahalı türkiyede yapan başka klinik yok heralde

canım bende yakup beyin lazerle ameliyat yaptığını duymuştum.ameliyattan sonra morluk ve şişlik olmuyormuş eğer çok zengin olsaydım kesin lazerle yaptırırdım ama olsun ben böyle de mutluyum :teytey:

canım bende yakup beyin lazerle ameliyat yaptığını duymuştum.ameliyattan sonra morluk ve şişlik olmuyormuş eğer çok zengin olsaydım kesin lazerle yaptırırdım ama olsun ben böyle de mutluyum :teytey:

canım dr un kim çok merak ettim benim burnum deviasyon olduğu için çok sorunlu ve ben çok korkuyorumbaşka şansım kalmadı mahvettiler burnumu

Buyrun bu da benim zemuszemus

Eklentiler

• $18863_245653423382_763298382_4244480_6323054_n.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 85
  • $1267864480_df28e251461070b534e08ff9b979e971.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 96
  • $DSC00398.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 84
canım dr un kim çok merak ettim benim burnum deviasyon olduğu için çok sorunlu ve ben çok korkuyorumbaşka şansım kalmadı mahvettiler burnumu

canım doktorum ege ünv. hastanesinde Cüneyt Özek.sen bi kere ameliyat olupta sonuçtan memnun kalmadın mı?

bütün güzel burnuşlular burda :)) sonuclarınız cok güzel kızlar albümlerinize girip bakıyorum arada güle güle kullanın tekrar ..
bende burnuşumdan memnun olarak yazayım dedim..ist sadullah karun

selam kızlar burunları süper olanlar var özellikle puff burnu hem doğal hem güzel bende ön görüşme için emre ilhandan randevu aldım inş.puff gibi burnum olur

cnm baş ağrım hic olmadı benim.. sadece hafif grip gibiydim bi kaç gün, onun dışında hic ameliyatlı gibi hissetmedim kendimi .. doktor recete yazıyo evet... antibiyotik, ağrı kesici ve okyanus suyu (burun fısfısı).. burun deliklerin küçültülüyosa evet dikiş oluyo.. ama hic iz bırakmıyo.. tamponlarla beraber dışardaki o dikişleri alıyo doktorun hissetmiyosun bile.. bende vardı mesela.. kan pıhtısı filan temizlemedim ben.. fısfıs dışında hicbisey yapmadım..

kime ameliyat oldunuz ? istanbuldamı yardımcı nolursanız ssevinirim

Canim oncelikle hosgeldin:) buradaki topiklere soyle bir goz gezdirirsen ameliyat ve doktorlar hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsin, ameliyat olmus kisilerin resimlerine bakmanda yardımcı olabilir ,bende henuz ameliyat olmadım o nedenle doktor ismi veremiyorum kolay gelsin!:1hug:

selam arkadaslar ben kanada`da yasiyorum ve bu yaz turkiye`de burun estetigi olmak istiyorum. Izmirden tavsiye edebileceginiz, isini iyi yapan doktor bir doktor bakiyorum.Cunki daha once turkiye`ye geldigimde dokuz eylul universitesi hastanesinde Prof.dr. ali barutcu`ya ameliyat oldum. Daha once laz tarfizinda olan burnum suanda boksor yumrugu yemis gibi yamuk acikcasi.Tavsiyelerinize ihtiyacim var.Lutfen yardimci olursaniz sevinirim.

burun estetiği hakkında fikrim yok ama konuyla alakasız olsa da kanadanın neresinde yaşıyorsun? ben de kanadadayım.

selam kızlar ben cance cok mutlu yummmm artık cok guzel bır burnum var yarın atelım cıkıyo doktırum YAKUP AVSAR onu anlatmaya kelımler yetmez doktorum bır numara sımdı dıyeceksınız kı cok pahalı soylermısınız kızlar mutluk kac para olceusu varmıdır ve guzel seyler pahalı deıl mıdır her zaman profılımde 3 gunluk resımlerım var bakabılırsınız sorularınız varsa yanıtlarım seve seve doktorum hakkında konusurum sbaha kadar tek o deıl esı personleı hastanede kı gorevlılerı hepsı bır numara hemsılererı ıse bırer melek gencecık bır an yalnıuz bırakmıyolar hocama aldıgı para annesının ak sutu gıbı helal olsun yerden goye kadar artık duası dılımden dusmez :hooray:

cance yeni burnunu güle güle kullan gerçekten çok değişmiş ve gerçekten güzel olmuş:))darısı benim başıma

çok güzel burunlar ama biçoğu sanki aynı kalıp gibi miii??? yani en çok benzettimm minik kalkık ve harikalar boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…