Katılıyorum sana canım bende 1.750 ye yaptırdım çok çok memnunum sadece doktorum ismine para vermemek lazım buyrunnnnnnnnn
pucer83 senin burnunu çok beğeniyorum canım yeni resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum seni takip ediyorum yani :))) doktor araştırması yapıyorum
arkadaşlar;
dr yakup avşar mikro rinoplasti yöntemiyle ameliyatları yaptığı için sıfır hata dediler sanırım bu yüzden çok pahalı türkiyede yapan başka klinik yok heralde
canım bende yakup beyin lazerle ameliyat yaptığını duymuştum.ameliyattan sonra morluk ve şişlik olmuyormuş eğer çok zengin olsaydım kesin lazerle yaptırırdım ama olsun ben böyle de mutluyum :teytey:
canım dr un kim çok merak ettim benim burnum deviasyon olduğu için çok sorunlu ve ben çok korkuyorumbaşka şansım kalmadı mahvettiler burnumu
Puff , Canım :uhm:
Ameliyat sonrası baş ağrısı çok ouyormu ?
Doktor reçete yazdı mı ?
Burun deliklerinin köşesinde dikiş varmı ?
Birirkmiş kan pıhtılarını temizlemek için ne kullanıyorsun ?
Yani burnun harika gerçekten. Tekerar güle güle kullan diyorum boshayallersmile
kime ameliyat oldunuz ? istanbuldamı yardımcı nolursanız ssevinirim
selam arkadaslar ben kanada`da yasiyorum ve bu yaz turkiye`de burun estetigi olmak istiyorum. Izmirden tavsiye edebileceginiz, isini iyi yapan doktor bir doktor bakiyorum.Cunki daha once turkiye`ye geldigimde dokuz eylul universitesi hastanesinde Prof.dr. ali barutcu`ya ameliyat oldum. Daha once laz tarfizinda olan burnum suanda boksor yumrugu yemis gibi yamuk acikcasi.Tavsiyelerinize ihtiyacim var.Lutfen yardimci olursaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?