Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Bence burnunuz çok hoş gözüküyor, doğalda duruyor beğendim:)

merhaba bende senin gibiyim henüz görüşme yapmadım hiç bir doktorla ama Coşkun Levent Taşçı'yı önerdi yakın bir arkadaşım dediğine göre doğal ve kalkık olmayan burunlar yapıyormuş, bir kaçınıda gördüm ordan burda güzel gözüküyordu bende onunla bi gidicem görüşmeye istersen sende bir dene , onun dışında selçuk inanlı'ya yaptıran bir arkadaşım var onunkide hafif sivri ucu var gibi gözüküyo ama kesinlikle kötü durmuyo bide muayene ücretli diyorlar 350 tl kadarmış doğrumu bilemiyorum.

Merhaba Geçmiş olsun:) Burun ameliyatlarından böyle memnun olmak kolay bir şey değil valla çok şanslısın canım bende düşünüyorum ekim ayı için ama doktora karar veremedim, sana sormak istediğim şey ameliyattan sonra burnunun üstünde siyah nokta deri bozukluğu yağlanma sivilce vs gibi şeylerden bahsediyolar, sende oldu mu

Prof Dr Ufuk Bilkay'ı tavsiye edrim.Soruların varsada cevaplayabilirim kendisi güzel burnumun tasarımcısı

Ufuk BİLKAY ne kadar yapıyor canım, ameliyat sonrası aşaman nasıl geçti burnunun üstünde siyah nokta pütürlük falan oluştumu birde burnunu merak ediyorum görebilir miyim :)

ben kemeri herkezin düzeltebileceğini ama ucunu herkezin doğal ve güzel yapamayacağı düşüncesindeyim.

Ya evet aslında çok doğru bir konuya değinmişssin kemerli burunu herkes yapabiliyo ama asıl sorun ucu sivrimi dikmi yuvarlakmı ona göre burun delikleride şekil alıyo çünkü

Ya evet aslında çok doğru bir konuya değinmişssin kemerli burunu herkes yapabiliyo ama asıl sorun ucu sivrimi dikmi yuvarlakmı ona göre burun delikleride şekil alıyo çünkü

Cok haklisin. Delikler asimetrik olabiliyor bir de. Oyle bir goruntu cok kotu bence. Ben de cok korkuyordum ama cok sukur ki oyle bir sonucla karsilasmadim ve sonuctan her anlamda cok memnunum. Nefes, dogal sekli ve iyilesme sureci. Darisi ameliyat olacaklarin basina :))

İnşallah doktor seçmek zor işmiş malesef

Kesinlikle cok zor doktor secimi. Sonucta isin ucunda begenmeyip mutsuz olmak ta var. ya da nefes sorunlari devam edenler var. kimsenin boyle bir sorun yasamamasi dilegiyle. Ben sirami savdim ve cooookk mutluyum. Darisi sizlerin basina arkadaslar

Ufuk BİLKAY ne kadar yapıyor canım, ameliyat sonrası aşaman nasıl geçti burnunun üstünde siyah nokta pütürlük falan oluştumu birde burnunu merak ediyorum görebilir miyim :)

Sezen hanım merhaba:) ameliyat sonrası ilk 1 haftam zordu sonrasında toparlanıyorsunuz zaten. Burnumun üstünde hiç pütürlük vs oluşmadı.Fotoğrafımı profilimden görebilirsiniz. Sorularınız olursa cevaplarım

kızlar bende geniz eti de var doktor bu iki ameliyatı birlikte yapabilir mi acaba?

Meerhaba

Doktor bu iki ameliyati ayni anda yapiyor. Sececegin doktorun kbb uzmani olmasina dikkat et kesinlikle. Nefes problemi gecmeyen bir suru kisinin yorumunu okudum
Burada. Ben 1,5 yil oldu ameliyat olali. Hem cok rahat nefes aliyorum hem de goruntusunden cok memnunum. Istanbulda isen doktorumu onerebilirim

eveet çok iyi olur canım cok sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…