Benim asıl sebebim kemik eğriliği nedeniyle nefes alamama ve sık sık farenjit olmaktı.Düşün geçtiğimiz yaz dolaptan bir bardak soğuk su bile içemedim hep oda ısısında.Faranjit artık kabusum olmuştu devamlı halsizlik, yorgunluk mahvetti beni.Gittiğim her doktor kemik eğriliği nedeniyle ağzım açık olduğu için faranjitimin bukadar sık tekrarladığını ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler.Bende hazır o masaya yatmışken kemeri aldırıp ucunuda kaldırttım.Ameliyat olduğumdan beri dondurmamıda yiyorum dolaptan suyumuda içiyorum çok şükür
Aynı şeyi bende yaşıyorum :)
cnm onunla da gorustumcok ıyı anlayıslı bırı gorustugum doktorlar arasında en samimi olanlardan biri hatta.ama anlasamadıgım nokta kalkık burunlar yapıyo.bende kalkık ıstıyorum ama aynı anda sıvrı olunca bellı oluyo braz estetık oldugu.benm ıstedıgım gıbı yapabılır belkı ama aynı ornegınden goremeyınce ıcım rahat etmıyo yoksa cok guvenılır ve durust bı ınsan kesınlıkle.yanında calısan bayan da bı okadar tatlı.keske sekıl konusunda da anlasabılseydık ama olmadı
Selam canım,senin geçtiğin aşamalardan bir süre öncesinde geçtim.Görüştüğünü yazdığın dr ların ikisi ile ben de görüşmüştüm.Seninle aynı fikirdeyim,yeterince içime sinmemiş ve pahalı bulmuştum.
Sonra internet araştırmasından doktorum Salih emre üregen i buldum,estetik cerrah ve yine araştırmalarımla elinin çok iyi olduğunu,istanbulda yeni yer açtığı için fiyatlarının da çok uygun olduğunu öğrendim,açılışına özel olarakmış.sonra randevu aldım.resimlerimi çekti muayene etti,tasarım yaptı.ben epey küçük biraz kalkık ve hafif kavisli istiyodum.Altın oran diye bir orana göre hesaplar yapıp resmimi çizdi,çok hoştu,o an hemen ameliyat olmak istedim:)ama randevuları yoğundu ancak 3 hafta sonrasına gün alabildim.daha önce yaptığı hastaları görmek istedim,önce ve sonraki halleri çok beğendim.hepsi farklı farklıydı,tek tip değil.benim de istediğim buydu.aslında sınavlar bitince ameliyat planlıyodum ama iyileşmenin çok hızlı olduğu,şişmenin ve morartıların olmadığı bir teknik uyguluyor,3 günsonra ders çalışabileceğimi söyledi.şuan ameliyat olalı 2 hafta oldu,gerçekten çok rahat geçti ameliyat sonrası 14 günüm:)burnumun görüntüsü şimdi bile çok güzel,tam çizdiğine uygun yaptı.valla bence salih emre bey işi iyi yapıyor ve o görüştüğüm kişilere göre de fiyat çok düşüktü.nişantaşı hastanesinde oldum,sadece 4200 lira ödedim dr beye,başka bişey de vermedim.hastaneyi o ödüyor çünkü.bir git görüş derim,dediklerimi yaşarsın eminim.muaynane ortamı büyülü,asistanı bile çok etkileyici,sekreter gibi değil:)
saçma sapan mevzu yapmakmı lazım 25 mesajın dolması için..
Prof Dr Ufuk Bilkay'ı tavsiye edrim.Soruların varsada cevaplayabilirim kendisi güzel burnumun tasarımcısı
Fulya gecmis olsun canim cok hos olmussun ama ben senin o morou morlu fotolari gorunce BAYILCAKTIM nerdeyse !,,, suan bittim benn((((((
Kızlar hani diyorlar ya burun derisinin kalın mı ince mi olduğu önemli falan, kalın mı daha iyi oluyormuş ince mi? Bi de benim derim ince mi kalın mı nası anlıycam ben, ne demek o ince deri kalın deri anlayamadım açıkçası.
ben kemeri herkezin düzeltebileceğini ama ucunu herkezin doğal ve güzel yapamayacağı düşüncesindeyim.
İnşallah hepimizin çok güzel burunları olur her ameliyat başarılı geçer :)
burun estetiği yaptırmaya karar vermek kadar burnun nasıl olucagıda onemli. cok kalkıklar aşırı yapay duruyor
Ya evet aslında çok doğru bir konuya değinmişssin kemerli burunu herkes yapabiliyo ama asıl sorun ucu sivrimi dikmi yuvarlakmı ona göre burun delikleride şekil alıyo çünkü
İnşallah doktor seçmek zor işmiş malesef
Ufuk BİLKAY ne kadar yapıyor canım, ameliyat sonrası aşaman nasıl geçti burnunun üstünde siyah nokta pütürlük falan oluştumu birde burnunu merak ediyorum görebilir miyim :)
kızlar bende geniz eti de var doktor bu iki ameliyatı birlikte yapabilir mi acaba?
Meerhaba
Doktor bu iki ameliyati ayni anda yapiyor. Sececegin doktorun kbb uzmani olmasina dikkat et kesinlikle. Nefes problemi gecmeyen bir suru kisinin yorumunu okudum
Burada. Ben 1,5 yil oldu ameliyat olali. Hem cok rahat nefes aliyorum hem de goruntusunden cok memnunum. Istanbulda isen doktorumu onerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?