Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

16 Temmuzda Alper beye ameliyat oldum. Şu an alçılar var. Alçılar çıkınca resim ekleyeceğim. Çok memnunum. Ağrı, acı hiçbir şey hissetmedim. Tamponlar çıkarken acıyor diyorlardı benim hiç acımadı. Tamponları doktorumun hemşiresi çıkardı eli çok hafif hiç acımadı, sağolsun. Sonuç olarak istediğim gibi oldu ama alçıda ve şiş. Zaman gerekiyor. Burnum istemediğim gibiydi ve şu an istediğim gibi :) Doktorumun muayenehanesinde çok hastasını gördüm. Herkesin burnu farklı ve cok güzeldi sabırsızlanmıştım :) Alper beyle görüşmenizi tavsiye ederim.

Merhaba acaba sizin çenenize silikon protez mi kondu? Yağ enjeksiyonu falan değil, değil mi? Gerçekten şahane olmuş.

Morfeyn

Cok tesekkur ederim. Benim ceneme silikon protez kondu. Su anda hissiyatin benim cenemden farki yok. Ameliyat oldugumu unuttum bile. Isin komigi ben burnumdan sikayetciydim ve cenemin duzeltilebileceginden hic haberdar degildim. Ilk gittigim doktor sadece burnumu ameliyat edecekti ve cenemle ilgili konusmadi bile. Iyiki o doktora ameliyat olmayip Goksel beye gitmisim. Muhtemelen su anda revizyon ameliyati icin doktor arastiriyordum. Gercekten Allah kurtardi beni :) sende de cene geriligi mi var?

Ya evet aslında çok doğru bir konuya değinmişssin kemerli burunu herkes yapabiliyo ama asıl sorun ucu sivrimi dikmi yuvarlakmı ona göre burun delikleride şekil alıyo çünkü

Burun ucu ile ilgili ben cok onemli bir konuya deginmek istiyorum izninizle. Ameliyat oncesi burun ucunun yillar sonra mandalla kistirilmis gibi bir goruntusunun olmasindan cok korkuyordum. Birkac yil once ameliyat olan arkadasimin aynen oyle bir goruntusu oldu. Bu sebeple doktorum Ile bunu ozellikle konustum. Bana kendisinin bu sorun icin bir yontem gelistirip uyguladigindsn bahsetti. Adi antipinching mi ne oyle birseydi. Ucuna ozellikle bi islem yapiyormus ki yillar sonra o korkunc goruntu olusmasin diye. Burada kendisinin 10 yillik hastasini gordum, ayrica muayenehanesinde de eskiden ameliyat olmus ve kardesini muayeneye getirmis bi hastasi ile gorusme sansim oldu. Gordugum kadariyla burun hala ayni guzelligini koruyor ve cok dogal gorunuyordu. Bu hususa dikkat etmenizi oneririm. Merak edip incelemek isteyenler icin doktorum Abdulkadir Goksel.

Kesinlikle katılıyorum ve her yorumu okudukça da kafam karışıyor nasıl olcak bu iş pöfff

herkes aynı değil.yorumlara bakıyorumda.hiçkimse gözlük kullanmıyormu.burun amalıyatından sonra gözlük kullanımı nasıl olucak . bende amalıyat olmayı düşünüyorum.o kadar çok isim varki gerçekter çok zor seçim

Fiyatlarıda yazsalar iyi olur bence .)

ya fazla uçuk olmayan istanbulda devlette iyi bi doktor yok mu ki ?

Merhaba

Ben gozluk kullsniyordum ama ameliyattan sonra takilamiyor maalesef. Lens takmaya basladim. Hosuma gitti simdi tekrar gozlugw gecmedim. Ameliyattan 3-4 ay sonra cok hafif gozluk takilabilur demisti doktorum ama ben tercih etmedim. Doktor secimi gercekten isin en zor kismi. Bol sans diliyorum size :))

Merhaba canım, teşekkürler:)bende siyah nokta ameliyat öncesi yoktu zaten,sonrada olmadı.Öncesinde düzenli cilt bakımına gidiyordum belki ondan yoktur siyat noktalar...Yağlanmada yok ama burun üstünde 8 gün kadar kalan bandaj nedeniyle azıcık kızarıklık olmuştu bantın altı,ama o da bandaj çıktıktan sonra bir iki günde geçmişti diye hatırlıyorum.Bir de hafiften cildimin üzeri soyulmuştu,nemlendirici önerdi Dr Bey...
Dr kararı en zor kısım...ben evet maşallah çok memnunum, şans diyemem çünkü ameliyat öncesi deli araştırdım doktorları...Gittim görüştüm,sordum,sordum,sordum:)Sanada kolaylıklar dilerim,istanbulda isen benim doktorumu rahatlıkla önerebilirim...

ben revizyon(düzeltme) ameliyatımı EMRE İLHAN ' a oldum. sonuçtan çok memnunum.
BAĞDAT CADDESİ-ERENKÖY de yeri.
fotoğrafları görmek için arkadaş olarak eklemeniz yeterli.

teşekkür ederim yanıt için. evet benim de çok fazla olmasa da böyle bir sorunum var. burun olursam çeneyi de aradan çıkarmak istiyorum:) ama bazı doktorların protez yerine yağ enjeksiyonu yaptığını okumuştum çok geride değilse. ama ben silikon istiyorum kalıcı olması açısından.

rica ederim. benim çeneme silikon kondu. şu anda normal çene hissim var. doğuştan beri böyleydi sanki. unuttum eski halini :)) tavsiye ederim. her iki operasyonun da aynı anda olması daha kolay olur. ikisi bir aradan çıkar dediğin gibi. nefes problemin varsa veya görüntünden memnun değilsen kesinlikle ol ameliyatını. tek tavsiyem doktorunu iyi seç, para hesabı fazla yapma :)

kızlar ben 22 temmuzda Hacettepe'de dr.Ömer Ekin'e burun ameliyatı oldum . harika bi doktor . çok başarılı ve çok ilgili. burnumda şu an bant var şeklini az buçuk görebiliyorum ama bu haliyle bile harika görünüyo. ucu da çooook doğal görünüyo . zaten ameliyattan önce sizle nası olması konusunda konuşuyo ama zaten onun da fikri oluyo sanırım . benim aklımdaki tam kendisinin tarif ettiği gibiydi . şimdi bantların çıkmasını bekliyorum :) bana şans dileyin

izmir de burun estetiği en iyi yapan doktorlar arasında ufuk bilkay ve cüneyt özerk ilk duyduğum isimler arasında.forumda incelediğim kadarıyla istanbulda emre ilhan'ın hastaları burunlarından çok memnun, bende çok beğendim. İzmir de ameliyat olan ve memnun kalan arkadaşlarla iletişime geçebilir miyim? bir gün şu doktor iyi tamam diyorum ertesi gün yorumlardan çok ilgisiz yapay yaptı diye okuyorum.yardımcı olursanız sevinirim :)

Arkadaşlar ben bi şey sormak istiyorum. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama nakitim yok
k. Ameliyati taksitlendirme imkanı var mı:26:

Benim ameliyat olmuş biri olarak size nacizane tavsiyem parayı en son göz önünde bulundurun!Ne yüksek fiyat olanın iyi olduğuna kanaat getirin ne de düşük fiyat diye gidip ameliyat olun!Öncesinde farklı kriterleriniz olsun bence!Sonra çok üzülürsünüz!!!Bunu gönülden söylüyorum!!!

ben revizyon(düzeltme) ameliyatımı EMRE İLHAN ' a oldum. sonuçtan çok memnunum.
BAĞDAT CADDESİ-ERENKÖY de yeri.
fotoğrafları görmek için arkadaş olarak eklemeniz yeterli.

Ne kadar güzel böyle memnuniyet içerikli mesajlar görmek!Harika bir durum olmalı!Ben de doktoru mahkemeye vermeye hazırlananlardanım!Biraz daha zamanı vardı fakat biraz öne almak gerekti malesef!Medya kanalıyla tanıtımı yapılacaktırrrr....

sakıncası yoksa kime ameliyat olduğunuzu sorabilirmiyim, özelden msj atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…