Merhaba acaba sizin çenenize silikon protez mi kondu? Yağ enjeksiyonu falan değil, değil mi? Gerçekten şahane olmuş.
şu resimleri göremiyorum yaaaaa
Ya evet aslında çok doğru bir konuya değinmişssin kemerli burunu herkes yapabiliyo ama asıl sorun ucu sivrimi dikmi yuvarlakmı ona göre burun delikleride şekil alıyo çünkü
Kesinlikle katılıyorum ve her yorumu okudukça da kafam karışıyor nasıl olcak bu iş pöfff
Kızımın ameliyatını BARIŞ ÇAKIR yaptı...resimleri var bakabilirsiniz...çok hem de çokkk tavsiye ederim
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
herkes aynı değil.yorumlara bakıyorumda.hiçkimse gözlük kullanmıyormu.burun amalıyatından sonra gözlük kullanımı nasıl olucak . bende amalıyat olmayı düşünüyorum.o kadar çok isim varki gerçekter çok zor seçim
Merhaba Geçmiş olsun:) Burun ameliyatlarından böyle memnun olmak kolay bir şey değil valla çok şanslısın canım bende düşünüyorum ekim ayı için ama doktora karar veremedim, sana sormak istediğim şey ameliyattan sonra burnunun üstünde siyah nokta deri bozukluğu yağlanma sivilce vs gibi şeylerden bahsediyolar, sende oldu mu
Morfeyn
Cok tesekkur ederim. Benim ceneme silikon protez kondu. Su anda hissiyatin benim cenemden farki yok. Ameliyat oldugumu unuttum bile. Isin komigi ben burnumdan sikayetciydim ve cenemin duzeltilebileceginden hic haberdar degildim. Ilk gittigim doktor sadece burnumu ameliyat edecekti ve cenemle ilgili konusmadi bile. Iyiki o doktora ameliyat olmayip Goksel beye gitmisim. Muhtemelen su anda revizyon ameliyati icin doktor arastiriyordum. Gercekten Allah kurtardi beni :) sende de cene geriligi mi var?
teşekkür ederim yanıt için. evet benim de çok fazla olmasa da böyle bir sorunum var. burun olursam çeneyi de aradan çıkarmak istiyorum:) ama bazı doktorların protez yerine yağ enjeksiyonu yaptığını okumuştum çok geride değilse. ama ben silikon istiyorum kalıcı olması açısından.
acaba kbb de burnunu yaptırıp memnun kalan varmıki :18:
Arkadaşlar ben bi şey sormak istiyorum. Ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama nakitim yok
k. Ameliyati taksitlendirme imkanı var mı:26:
ben revizyon(düzeltme) ameliyatımı EMRE İLHAN ' a oldum. sonuçtan çok memnunum.
BAĞDAT CADDESİ-ERENKÖY de yeri.
fotoğrafları görmek için arkadaş olarak eklemeniz yeterli.
Ne kadar güzel böyle memnuniyet içerikli mesajlar görmek!Harika bir durum olmalı!Ben de doktoru mahkemeye vermeye hazırlananlardanım!Biraz daha zamanı vardı fakat biraz öne almak gerekti malesef!Medya kanalıyla tanıtımı yapılacaktırrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?