Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Merhaba. Burun ameliyatı olalı 10 gün oldu ama ödem olduğu için hafif eğri duruyor. Acaba 1,2 aya kadar ödem iner mi? Bu durumu yaşayanlar vardır muhakkak:)

Merhaba. Burun ameliyatı olalı 10 gün oldu ama ödem olduğu için hafif eğri duruyor. Acaba 1,2 aya kadar ödem iner mi? Bu durumu yaşayanlar vardır muhakkak:)

ben de aynı şeyi merak ediyorum, yaklaşık 19 gün oldu ve önden bakınca fazlasıyla yamuk, şiş ve ödem var. bu ayın sonunda işe başlıyorum. acaba iner mi 1 ayda, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz :)))

bende bu yamukluk olayını cok duydum ama genelde ödem dıyolar evet, kafanızı takmayın sımdıden. bende amelıyat olucamda herkese herseyı soruyrm ordan bılıyrmm azcık :)

öncelikle çok geçmiş olsun.doktorunuzla gerekli görüşmeleri yaptığınızı düşünüyorum.:26:sizin adınıza çok üzüldüm. sonuç her ne olursa olsun umarım sizde istediğiniz bir burna sahip olursunuz.

hangi doktor bilgi verebilirmisiniz?

emre ilhan diyor nette herkes sanırım

benim 1 ay oldu evt zamanla ödemler iniyor .eğrilikte ödemden kaynaklı.benim burnum delikleri biri yukarda biri aşağıda vede sağa dönük durumdaydı. zamanla burum düzeldi.sabırlı olun derim

mesaj sayım yeterli olmadığından bakamıyorum merak ettim fotoları..

hangi doktor bilgi verebilirmisiniz?

İsim veremiyoruz burada sanirim,site acisindan problem yaratiyor.Site yonetiminin zor durumda kalmamasi acisindan malesef veremiyorum,aslinda sakincasi olmamasi lazim sonucta bu sekilde insan icine cikiyoruz zaten insanlara goruntu ulasiyor ama kurallar

ben revizyon(düzeltme) ameliyatımı EMRE İLHAN ' a oldum. sonuçtan çok memnunum.
BAĞDAT CADDESİ-ERENKÖY de yeri.
fotoğrafları görmek için arkadaş olarak eklemeniz yeterli.

Arkadasima kesinlikle katiliyorum Emre İlhan a ameliyat olan arkadaslarim istisnasiz cok memnun,cogu da revizyondu yani farkli doktorlarda olmuslar sonuc basarisiz olmus Emre Bey duzeltti,gonulden tavsiye ediyorum

Aynı fikirdeyim ayrıca burun ucunu nasıl yaptıkları çok ama çok önemli herşey orda bitiyor.

Evet burunucu yuz ifadesini inanilmaz etkileyen bir bolum,ben cok iyi dusunun derim eger cok buyuk bir problem yoksa sakin yapmayin!İnsanlar o kadar ticari bakmaya baslamislar ki bu ise hic tereddut etmeden yapamayacaklari vaadlerde bulunabiliyorlar...Sonra gercekten oldukca uzucu gunler basliyor hasta icin,,,Gercekten gerekli degilse bence dokunmayin arkadaslar!Cok iyi doktorlar var fakat herkes dogru adrese ulasamayabiliyor malesef

Gerek olmayan burunlar için haklı olabilirsin ama benim için gerçekten gerekli bir durum mesela ben öyle düşünüyorum:), iyi araştırmak gerekiyor..

Arkadasima kesinlikle katiliyorum Emre İlhan a ameliyat olan arkadaslarim istisnasiz cok memnun,cogu da revizyondu yani farkli doktorlarda olmuslar sonuc basarisiz olmus Emre Bey duzeltti,gonulden tavsiye ediyorum

ben bir de düğünüme 1 ay kala ameliyat olmuştum.(bendeki de ne cesaret)hayatta en büyük pişmanlığım diyebilirim. düşünsenize tüm gelin fotolarım kemerli düşük burunlubak aklıma geldikçe çok üzülüyorumbir kızın en büyük hayali bir burun yüzünden mahvoluyor düşünsenize. artık 10. yılda yeni burnumla gelinlik giyer çekilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…