Merhaba. Burun ameliyatı olalı 10 gün oldu ama ödem olduğu için hafif eğri duruyor. Acaba 1,2 aya kadar ödem iner mi? Bu durumu yaşayanlar vardır muhakkak:)
bende bu yamukluk olayını cok duydum ama genelde ödem dıyolar evet, kafanızı takmayın sımdıden. bende amelıyat olucamda herkese herseyı soruyrm ordan bılıyrmm azcık :)
Ne kadar güzel böyle memnuniyet içerikli mesajlar görmek!Harika bir durum olmalı!Ben de doktoru mahkemeye vermeye hazırlananlardanım!Biraz daha zamanı vardı fakat biraz öne almak gerekti malesef!Medya kanalıyla tanıtımı yapılacaktırrrr....
Ne kadar güzel böyle memnuniyet içerikli mesajlar görmek!Harika bir durum olmalı!Ben de doktoru mahkemeye vermeye hazırlananlardanım!Biraz daha zamanı vardı fakat biraz öne almak gerekti malesef!Medya kanalıyla tanıtımı yapılacaktırrrr....
Mail adresini paylasirsan sanirim yardimci olabilirim sana. 25 mesaj olayi sanirim :))
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
Merhaba. Burun ameliyatı olalı 10 gün oldu ama ödem olduğu için hafif eğri duruyor. Acaba 1,2 aya kadar ödem iner mi? Bu durumu yaşayanlar vardır muhakkak:)
hangi doktor bilgi verebilirmisiniz?
ben revizyon(düzeltme) ameliyatımı EMRE İLHAN ' a oldum. sonuçtan çok memnunum.
BAĞDAT CADDESİ-ERENKÖY de yeri.
fotoğrafları görmek için arkadaş olarak eklemeniz yeterli.
Aynı fikirdeyim ayrıca burun ucunu nasıl yaptıkları çok ama çok önemli herşey orda bitiyor.
Evet burunucu yuz ifadesini inanilmaz etkileyen bir bolum,ben cok iyi dusunun derim eger cok buyuk bir problem yoksa sakin yapmayin!İnsanlar o kadar ticari bakmaya baslamislar ki bu ise hic tereddut etmeden yapamayacaklari vaadlerde bulunabiliyorlar...Sonra gercekten oldukca uzucu gunler basliyor hasta icin,,,Gercekten gerekli degilse bence dokunmayin arkadaslar!Cok iyi doktorlar var fakat herkes dogru adrese ulasamayabiliyor malesef
Arkadasima kesinlikle katiliyorum Emre İlhan a ameliyat olan arkadaslarim istisnasiz cok memnun,cogu da revizyondu yani farkli doktorlarda olmuslar sonuc basarisiz olmus Emre Bey duzeltti,gonulden tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?