Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

cook guzel gülle gülle kulan.
ne kadar istanbul da kalmak zorundasin??

Benim de albümüme bakabilirsiniz ki ben yanlış ameliyat kurbanı olup tam 5 defa oldum.. dokusuz çürümüş burnumu Prfo Dr Mehmet Mutaf düzeltti. Bir de arkadaşlar alanı burun olan doktorlara gidin ve operatör DR yerine PROF ve DOÇENT seçin çünkü bunlar mikro cerrahi üzerine uzmanlaşıyor ve sizden önce nice vakalr görüyorlar hastanede. Çok deneyimliler.

cance yeni burnunu güle güle kullan gerçekten çok değişmiş ve gerçekten güzel olmuş:))darısı benim başıma

tesekkur ederim atelimin ciktigi gun de resim cektim yukledim su anda hollanada yim bir havta daha evde yim bir aylik olsun yeni resimler cekecem yorumlarinizi bekliyorumboshayallersmile

Bende burun ameliyatı düşnüyorum benım burnumda çok ciddi bir durum yok sadece burun ucumu biraz kaldırtmak istiyorum ve Emre ılhanın yaptığı bukadar güzel burunları gördükten sonra kesinlikle o yani.Yaptırran arkadaşlar ameliyat ücreti ve hastane ameliyat hakkında biraz bilgi verebilirlermi?

kizlar baska emre ilhana burun estetigi olmus insan yokmuu eskiden fatih dagdelen ve yakup avsar vardi kafamda cunki almanyada ha bire reklamlari cikiyordu aklima yatmisdi ama suan yani buraya uye oldukdan sonra fikrim degisdi yani emre ilhan dusunuyorum ama cesaretlenmem acisindan daha fasla foto istiyorum cokmu sey istiyorum acep:??bilmiyorumkismile

selam canim.
ben de Toronto'da yasiyorum.
mayista Turkiye'ye gidiyorum, hem tatil hem de ameliyat icin bayanssulusmile
Ege Univ.'de Ufuk Bilkay.
tavsiye ederim insanlar gayet memnun.
giripin ve sasha'nin burunlarina bakabilirsin canim onlarinkini Ufuk Bey yapti.
ben yaptirinca benim fotolara da bakabilirsin bir fikir olur canim.

Son düzenleme:
ya varya herkesin burnu süper oluyo ya bende emre ilhana gitmek istyorum fakat ya bana şanssızlık olurda güzel olmaz aksilik olursa diyorum . neyapacağım bilmiyorum . kızlar emre beye olayımmı yaaa.

benimde doktorum Emre ilhan.. profilimde bayagı bi resim paylaştım bakabilirsin acık herkese

benimde doktorum Emre ilhan.. profilimde bayagı bi resim paylaştım bakabilirsin acık herkese

merhaba puff resımlerıne baktım gercekten cok guzel olmus bende ıyı bır doktor arastırıyorum forumlarda encok ısmı gecen emre bey ...bana bıraz bılgı verebılırmısın yenı uye oldugum ıcın özelden atamadım msj.. amelıyat malıyetı toplam nekadar oldu hastane masrafı dahıl ve 2 . amelıyatı oldunmu tek amelıyatmı ?

şimdiden cok teşekküler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…