selam kızlar ben cance cok mutlu yummmm artık cok guzel bır burnum var yarın atelım cıkıyo doktırum YAKUP AVSAR onu anlatmaya kelımler yetmez doktorum bır numara sımdı dıyeceksınız kı cok pahalı soylermısınız kızlar mutluk kac para olceusu varmıdır ve guzel seyler pahalı deıl mıdır her zaman profılımde 3 gunluk resımlerım var bakabılırsınız sorularınız varsa yanıtlarım seve seve doktorum hakkında konusurum sbaha kadar tek o deıl esı personleı hastanede kı gorevlılerı hepsı bır numara hemsılererı ıse bırer melek gencecık bır an yalnıuz bırakmıyolar hocama aldıgı para annesının ak sutu gıbı helal olsun yerden goye kadar artık duası dılımden dusmez :hooray:
cance yeni burnunu güle güle kullan gerçekten çok değişmiş ve gerçekten güzel olmuş:))darısı benim başıma
cook guzel gülle gülle kulan.
ne kadar istanbul da kalmak zorundasin??
selam arkadaslar ben kanada`da yasiyorum ve bu yaz turkiye`de burun estetigi olmak istiyorum. Izmirden tavsiye edebileceginiz, isini iyi yapan doktor bir doktor bakiyorum.Cunki daha once turkiye`ye geldigimde dokuz eylul universitesi hastanesinde Prof.dr. ali barutcu`ya ameliyat oldum. Daha once laz tarfizinda olan burnum suanda boksor yumrugu yemis gibi yamuk acikcasi.Tavsiyelerinize ihtiyacim var.Lutfen yardimci olursaniz sevinirim.
kizlar baska emre ilhana burun estetigi olmus insan yokmuu eskiden fatih dagdelen ve yakup avsar vardi kafamda cunki almanyada ha bire reklamlari cikiyordu aklima yatmisdi ama suan yani buraya uye oldukdan sonra fikrim degisdi yani emre ilhan dusunuyorum ama cesaretlenmem acisindan daha fasla foto istiyorum cokmu sey istiyorum acep:??bilmiyorumkismile
benimde doktorum Emre ilhan.. profilimde bayagı bi resim paylaştım bakabilirsin acık herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?