Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

benimde doktorum Emre ilhan.. profilimde bayagı bi resim paylaştım bakabilirsin acık herkese

senin resimlerine bakmas olurmuyum hicc puffcum seninkiini cok begeniom bende öyle kucuk olsun istiorum gecen mail attim saolsin gene cevaplamis yakindan görmesi lazimmis ... daha arasdirmicam ya icime siniyoo suan bide yuzyuze gözükecem sonucda ne kadar krcalarsan o kadar insanin kafasi karisiyooo...

Acelyam senin ilk ameliyatın mı olacak?.

cnm c.tesi günü bi arkdş amelyt oldu emre beye yurt dışından..inan o kadr çok hastası varki...benm alçılarm da açıldı bakablrsn resmlerme..dediği doğru görmeden olmaz..mesela bak ben yarn izmire dönüorm c.tesi tekrardn gelicem pansumana..sürekli takibe alınıosn :) inan doğru bi karar vermş olursun..başından 2 amelyt geçmiş biri olarak konuşuyorm..

puf burnun gerçekten çok güzel .güle güle kullan . canım emre ilhan hakkında bilgi yazarsan özelime sevinirim.tşk

Cnm yarin ucuyorsun, sana iyi yolculuklar diliyorum. Burnusun maniak guzel olmus gule gule kullan:)) Bende carsamba saat 2de ucuyorum, haberlesiriz yine burdan olur mu?

Bende resim yuklerim yakinda bakarsin, nasil olmus??

mostmore canım tekrardan geçmiş olsun burnun harika ötesi ya senin gibi benimde olurmu acaba bigün bende böyle sevinip fotolarımı koyabilirmiyim ki.senin adına gerçekten çok sevindim arkadaşım çok çok güzel olmuş burnun emre beyin ellerine sağlıkkkk

Cnm yarin ucuyorsun, sana iyi yolculuklar diliyorum. Burnusun maniak guzel olmus gule gule kullan:)) Bende carsamba saat 2de ucuyorum, haberlesiriz yine burdan olur mu?

Bende resim yuklerim yakinda bakarsin, nasil olmus??
canımcım hayırlısyla geldm evime çok saol..sen de sağsalm git llahın izniyle..eminim senin de fıstıkkk gibi burnun oldu yakıp bey de başarılı bi doktr..doktorcuklarımızın ellerine sağlık..haberleşelm...öpüormm kader arkadaşım :))

canım benmmm hiç merak etme eğer sen de kendini güvenlir ellere bırkrsan mutlaka düzelir..sana bu konuda özellkle ravizyon konusun emre bey diycem çünkü sen de benm gibii benzer şeyler yaşamıssın..inan bana emre beyn yapamaycğı burun yok..muayenehanesnde yaptığı öyle zor burunları gördm ki tamamdır dedim ya son nokta..istersen senle görüşelm cnm sen de izmirdeydn demi..sana hayat hikayemi anlatyn da üzül ( burnumla ilgili.. öptmmm çok

Cok sukur geldim cnm evim evim guzel evimekaydirigubbakcemile5 :))
Dun aksam atelimi cikarti doktorum, cok sis olmasina ragmen acaip hosuma gitti ya :))
Seninki de cikti mi? Sen simdi istanbul izmir gidip gelicekmisin hep?
Nasil hisediyorsun simdi kendini? Ben bugun cok cok daha iyim cok sukur:))

ay hadi gözün aydın fıstık evindesn ohh ne güzel..zemuszemus ben c.tesi gidicem yine ist.a? emre bey başka dr un açmasını istemedi sargıları.. p.tesi de iş başı yapıcam allahın izniyle..bugün dünden çok daha iyiyim..ama dün kötü olmamın sebebi hastaneye gittm rapor almaya baya bi bekledm o sebeple oldu sanırım..zor bi amelytto ya benmki ondan pek ayakta duramıorm..ayrıca emre bey de öyle dedi çok yürümücekmişim ağır kaldırmıcakmışım..şişermiş yoksa..sen normal bi rinoplasti değilsin dedi o nedenle dikkat etmem lazımmış..off iş gereği de hep dışardaym napçam bilmiorm..sakınan göze çöp batar derler çok korkuorm darbe almaktan..inan ben de alçı çıktığnda çok çok mutlu oldm gördüğmde o kadr şiş olmasına rağmen.. ay hadi kurtulduk hepberaber kazasız belasız iyileşrsek hiç bi sorun kalmıcak sempatiksalakcinni canım senin de resimlerini bekliorus eminim çok güsel olmuştur ama olsun biz de görelm öpüormmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…