Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

guzel burunlar topiyine hos geldin guzelim benim nasil sin cok guzel hissediyosun deil mi beyenilmek oksuyuo gonlunu cok mutlu ol canim benim bu arada dudak ta hmm cok hossopuyorumnanaktan

:))) hosbulduk cancecim:) iylesme surecim simdilik guzel illerliyor, birde boy arkadaslar cok guzel olmus dedikce daha daha iyi hissediyorum kendimi:)) tsk ederim. Evet dudaklarimi bende cok begendim doktorumuzun narin ellerine saglik:))

:))) hosbulduk cancecim:) iylesme surecim simdilik guzel illerliyor, birde boy arkadaslar cok guzel olmus dedikce daha daha iyi hissediyorum kendimi:)) tsk ederim. Evet dudaklarimi bende cok begendim doktorumuzun narin ellerine saglik:))

the best van YAKUP AVSAR

eowynn merhaba ersal kayaya ameliyat oldum demişsin resimlerin yok mu çok merak ettim.ben de görüştüm ersal beyle nasıldı ameliyatın güven telkin eden bir insan gerçekten ama yaptıgı burunları hiç görmedim.cuma ya kadar karar vericem ve ersal bey e bildiricem cevap verirsen çok sevinirim..

Cnm yarin ucuyorsun, sana iyi yolculuklar diliyorum. Burnusun maniak guzel olmus gule gule kullan:)) Bende carsamba saat 2de ucuyorum, haberlesiriz yine burdan olur mu?

Bende resim yuklerim yakinda bakarsin, nasil olmus??

merhabaaaaa bende belcikadanim kizlarr
dilbeek Anderlechtin cok yakinlatinda
bende ralik ayinda emre ilhana ameliyat olmaya karar verdim
resimlerinizi banada gonderebilir misiniz?

kızlar bende amelyat olmaya karar verdim ama sırf estetik için deiil nefes alamama gbi prablemim var burnum çıkıntılı ondanmı bilmiyorum küçük yaşımdan beri bu problemim vardı 21 yaşındayım artık ağzıdan nefes almak zor oluyo:)bide evliysen uyku problemi felan oluo. neyse acaba emre beyin amelyathanesi nerde hastanede yapıyormu amelyatı kaça mal oluyor kaçgün kalınıyor kontrole nekadar giidiliyo bilgilendirirseniz sevinirim öpüyorum

simdiden bileti almak lazim ve tarihi doktora bildirmek lazim. bir de zaman uzadikca fiyatta bir artis olur mu dersin?( kalin derili burunlarla ilgili hos olmayan bilgiler edindim bizimkilerin de maasallahi var napicassss?

merhaba ben de kalin deriliyim, burnumda ileri derecede deviasyon ve et sorunuyla birlikte estetik ameliyati oldum. doktorum sadullah karun. uc hafta oldu olacak, henuz sis burnum ama albumumdr fotograflarim var. olanlara cok gecmis olsun, diliyorum ki herkes istegine kavusur :)

bende geldim kızlar.

Veli Arslan yaptı ameliyatımı- Boğaziçi Estetik çookkkk memnunum valla.

kızlar resim komayı beceremedim ben göstermek çok isterdim 1 yıl oldu benim şuana kadr 1 allahın kulu estetikmi diye sormadı en yakın arkdşm bile blmiyooo belki sölerim ona: ))

merhaba kizlar,

hic ibrahim oskui ye ameliyat olan olmadimi olduysa memnunlarmi ver kaca oldular.
dr. emre ilhan a olanlar kac oldular??

Benim doktorumda bilindiği üzere kahraman doktor bilge türk bilen:))albümde fotolar var,bilmeyenler bakabilir.:))çoğu kişi biliyor benim burnumu ama kulübe yeni katılan arkadaşlar var aramızda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…