süper olmus
Doktorum Opr. Dr. Serhat Tuncer'e çooooooooook teşekkür ederim:)alçılarım henüz alınmasına rağmen şuanki şiş halini bile gerçekten çoook beğendim:) foto yükleyeceğim bir kaç gün içerisinde:) Son derece güvenilir ve işinin hakkını çok iyi bir şekilde veren nadir doktorlardan birisidir.
Canlar, albümleri herkese açık yapsanız olmaz mı ki:) nasılsa herkesin teklifini kabul ediyorsunuz
utanıyorum walla ona buna teklif etmeye, zaten hemcinsizpp
tatlım ben kendi adıma cevap vereyim o zmn ziyaretçiler fln da gorebiliyor yani internete girip kk giren herkes görebilir en azından burdaki kayıtlı kullanıcılara daha cok guveniyorsun:)
doğru haklısın tatlım,
yorumda yazdım burada da söyleyim öncelikle sen gerçekten çok güzelsin ve burnunda şimdiden çok hoş duruyor.inşallah hersey istediğin gibi olmustur canımmmm.
cnmmm çok şekersinnn cok tesekkur ederim sana:1hug:a.s. revizyon düşünüyosun galiba tatlm İNŞ sen de istediğin burna kavuşursun cnm bnm... doktor araştımasını iyi yap tatlm bol şanslar sana herşey gönlünce olur İNŞ cnm bnmmm...
arkaşlar saygı duyarım ama aslında benim bakış açım da şu, burda foto paylaşıyorsak bunu kim için yapıyoruz? En azından ben kendi adıma doktor arayışında olanlara yardımcı olmak için yapıyorum.. çünkü ben o kadar zor atlattım ki o evreyi, her örnek benim için çok çok önemliydi, benim doktorumun yaptığı işleri merak eden bi adam bu siteye üye değilse de beni görsün fikri olsun, burun estetiğiyle işi olmayan buraya gelmez ki zaten, gelen kişi de baksın beğeniyorsa alsın fotoğrafımı gitsin doktora bak bu iyi olmuş desin ya da tam tersi beni sakın böyle yapmayın desin:) İnsanlara güvenmesem sokağa çıkmazdım zaten, orda da herkes görüyor, burda da..
slm ben de yeni kullanıcıyım ve burun estetiği peşindeyim.çok güzel olmuş gerçekten.dr öğrenebilir miyim?şimdiden teşekkürler ve tekrar çok güzel olmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?