benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
ben Dr.Naci Çelik'e ameliyat olalı yaklaşık 1.5 sene oldu ve sonuç mükemmel...:124:ameliyatım da gösterdiği titizlik bir yana ameliyat sonrası ilgisi (1.5 sene geçse bile) ve sabrından dolayı da dr.Naci beyi gerçekten takdir ediyorum..ve kesinlikle tavsiye ediyorum...:129:
Merhaba Copyright
Acaba fotoğraf eklemeyi düşünüyor musun? Malum bu konu başlığı o nedenle açıldı.
o kadar yazı okudum bir Allahın kulu abdulkadir gökseli yazmamış inanmak çok güç.. halbuki çok iyi ve bilinen bir soktor..
bana mı denk geldi yaa.. herkes emre ilhan demiş.. gerçekten şuan o kadar şaşırdım ki anlatamam
Doktor arayışımda hastayla doktorun frekanslarının aynı olması gerektiği kanısına vardım. En bilindik doktordan elektrik alamamışsam sonucun beni memnun edemeyeceğine inandım. Ameliyatından memnun kalmayan arkadaşlara sorsak hemen hepsi düşüncemi doğrulayacaktır.
kendy canım bu fırmun ilk sayfasında zğhtü demire olan biri war fotosuda var cilek.35 nickli
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?