Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

ben Dr.Naci Çelik'e ameliyat olalı yaklaşık 1.5 sene oldu ve sonuç mükemmel...:124:ameliyatım da gösterdiği titizlik bir yana ameliyat sonrası ilgisi (1.5 sene geçse bile) ve sabrından dolayı da dr.Naci beyi gerçekten takdir ediyorum..ve kesinlikle tavsiye ediyorum...:129:

Merhaba Copyright

Acaba fotoğraf eklemeyi düşünüyor musun? Malum bu konu başlığı o nedenle açıldı.

kızlar böyle bir sayfayı açmakla harika olmuş birde resimleri ve doktor isimleri tam olarak yazılırsa tam olacak,çünkü bende uzun zamandır araştırıyorum.daha karar veremedim,bizi tecrübe sahibi ediyorsunuz teşekkürler kızlar.elbetteki gidip doktor doktor gezeceğimize burdan faydalı bilgiler alıyoruz devam edin kızlar elbet bir gün bende güvendiğim bir doktor bulurum........

merhaba arkadaslar dr. zühtü demire ameliyat olan ardaslar yardimci olabilirlermi acaba ?ona ameliyat olmak istiyorumda .menmun kalip kalmayanlar filan.bu benim ikin ci ameliyatim buyüzden yorumlariniz benim icin cok
önemli simdiden yardimlariniz icin cok cok tsk ederim.

o kadar yazı okudum bir Allahın kulu abdulkadir gökseli yazmamış inanmak çok güç.. halbuki çok iyi ve bilinen bir soktor..
bana mı denk geldi yaa.. herkes emre ilhan demiş.. gerçekten şuan o kadar şaşırdım ki anlatamam

Sana katılıyorum.Bu konuya ben de daha önce değinmiştim ama başka doktorlar hakkında bilgi alma imkanım olmadı.Benim de duyduğum doktorlar var burada adı geçmeyen ve çok iyi olan(ameliyatlarını gördüklerim de var).Ama burdan da acaba bilen var mı diye araştırıyoruz ne yazık ki belli isimler dışında bir isme rastlamak mümkün değil.Sanırım burada ki arkadaşlar hep aynı doktorlara gidiyorlar.Diğerlerini duymamış olabilirler.Halbuki paylaşım için diğer doktorlar hakkında da bilgimiz olursa daha sağlıklı olur bence.Benim düşündüğüm bir doktor vardı İstanbul dışında oturduğum için detaylı bilgi almak adına siteye yazdım ama ne ilgilenen oldu ne de duyan olmuş..Bence kısır kalıyoruz arkadaşlar.Sadece bir öneri..

bu arkadaşın resimlerini bizde görebilirmiyiz? arkadaşlar dr.reha yavuzer tasarım yapmıyomuş doğrumu?

Doktor arayışımda hastayla doktorun frekanslarının aynı olması gerektiği kanısına vardım. En bilindik doktordan elektrik alamamışsam sonucun beni memnun edemeyeceğine inandım. Ameliyatından memnun kalmayan arkadaşlara sorsak hemen hepsi düşüncemi doğrulayacaktır.

Arkadaslar, formda yeniyim.. 2 senedir arastirma yapiyorum. cunku benim estetik listem genis. ve
gizli tutmak istedigimden dolayi sadece yaz tatilin basinda yapmam lazim...
genis bir burun. biraz arkaya duran bir cene ve hafif dolgun yanaklar. elmacik kemiklerim belirginsiz buyuzden.. teoman dogani dusunuyorum... nedersiniz?? fahriye evcenin eski burnuna az benziyor burnum.. onunki super olmus.. artik biktim bu yuzumdeki fazla yuvarlak hatlardan(
yasim 27 herkes 17 saniyor.. tama guzel hos. ama tatli cici kiz olmak istemiyorum artik...

katiliyorum....ben sahsen doktorumdan coook memnunum...eskiden 2 doktordan frekansim tutmadi guven duygusu olusmadigi icin vazgecmisdim ..iyikide vazgecmisim...bu arada doktorum emre ilhan.istanbul

burnum ptesi gunü tam 2 haftalık olacak..suan sis olmasına rağmen çok ama çok memnunum..iyiki bu ameliyatı oldum diyorum..
doktorum cemil tugay İzmir de kendisi..
İzmirli arkadaslarımın mutlaka görüşmesi gereken bir doktor..
artık hokka burun cekhu yum:)))) hayallerim gercek oldu :)))) doktorum sayesinde :)

arkadaşlar benım ınce ve kemerlı bır bırnum var ama burun delıklerım bence baya genış adana da ersal kaya dıye bır doktor varmış sıteden okudum , o doktorda burun estetıgı yaptıranlar sıze ne kadara yaptı acaba , eger buradan cevap yazmak ıstemıyorsanız ozel msj olarak bana yazabılır mısınız , burnumun onden gorunusu guzel ama yan profılım berbat ya , acıl yardımınızı beklıyorumm...

tatlım bende burnumun cok ama cok güzel,dogal
ve bır okadar mınnak sevımlı oldugunu dusunuyorum :))) doktorum op.dr.abdülkadir göksel canım ıstersen resımlerımede bakabılırsın hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…