Valla o kadar sabirliydim ki şimdi o sabır nerde nereye gitti bilmiyorumÇık Riri'cim Allah sana sabır vermesin sen kendi kendine Allah'ın verdiği sabrı kullan kuzucuuummm.. Vardır o içinde biryerlerde..
:*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla o kadar sabirliydim ki şimdi o sabır nerde nereye gitti bilmiyorumÇık Riri'cim Allah sana sabır vermesin sen kendi kendine Allah'ın verdiği sabrı kullan kuzucuuummm.. Vardır o içinde biryerlerde..
:*
Geri çağır onu çabuk geri çağır Riri'cim dönsünnnValla o kadar sabirliydim ki şimdi o sabır nerde nereye gitti bilmiyorum
Heheheheheh yok bıkmamışlardır ama sabrın sonunu bi görsen diyorlardır muhtemelen cici burnuna hakaret edersen bir daha senden davacı olacakmış bak ona göreTamam herkesi biktirdim valla :)
6 ay sonra burundan ve doktordan sikayetci olmasam iyi :)Heheheheheh yok bıkmamışlardır ama sabrın sonunu bi görsen diyorlardır muhtemelen cici burnuna hakaret edersen bir daha senden davacı olacakmış bak ona göre![]()
Bi 6 ayı geçir de bakalım duruma ama önce 6 ay yaramazlık yapmak moral bozmak kendinden nefret etmek yasak.. Yeni reçeten benden hadi şanslısın :)6 ay sonra burundan ve doktordan sikayetci olmasam iyi :)
Tamam tamam en azından deniycem :)Bi 6 ayı geçir de bakalım duruma ama önce 6 ay yaramazlık yapmak moral bozmak kendinden nefret etmek yasak.. Yeni reçeten benden hadi şanslısın :)
Sizin adınıza çok sevindim geçmiş olsunBende kadınlar kulübünü takip ederken Haydarpaşa devlet hastanesinde ameliyat olup memnun olanların mesajını okumuştum. Evime yakın olduğu için gidip görüştüm ve Ozan Aslan'a oldum ameliyatımı ve çok çok çok memnunum :)
Eferim çekirge :))))Tamam tamam en azından deniycem :)
50 yorum olunca ne oluyorrnjkkkkll
Riricim dünden bugüne güzel mutluluk verici kendini sevme halleri var mı??Sağol güzel ablam
Canım yeni gördüm mesajını.. Her türlü 6 ay bekleyeceksin zaten bence bu arada çok dazla kafanı bulandırma 6 ay sonra da oluruna bakarsın..6 ay sonra degerlendirebilcegini söyledi
Oluruna bırakmaktan başka çare yok zatenCanım yeni gördüm mesajını.. Her türlü 6 ay bekleyeceksin zaten bence bu arada çok dazla kafanı bulandırma 6 ay sonra da oluruna bakarsın..