Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

canım bu denlı arastırm yaptıysan
ve bukadar tereddut edıyorsan bence sanal burun tasarımlarına basvur en azından daha net bır fıkrın olur bak benım doktorum sanal burun tasarımı yapan doktorlardan bırı,ben amelıyat olalı 1 yılı gectı ve ben cok memnunum yaptıgı tasarımıda koydum resımlerım arasına gercek burnum tasarımdanda guzel oldu o ayrı tabıkı :))) doktorum abdulkadır göksel hayatım

slm kızlarr..1.5 yıl oldu ameliyat olalı.Dr.um Yakup Avşar.Foto görmek isteyenler ekleyebilir.çook ama çook memnunum.tüm dünyada burun estetiğinde otorite kabul edilen bir dr.çok doğru bir karar wermişim bunu gecen her gün tekrar anlıyorum

Malatya Dr. Bilge Türk BİLEN
Çok başarılı bir doktor

Eklentiler

• $rsz_1dscf2494.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 135
  • $rsz_dscf1734.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 129
  • $rsz_dscf1817.webp
    22 KB · Görüntüleme: 128
arkadaşlar merhaba, forumda yeniyim ve gördüğüm kadarıyla herkes burun estetiği için en iyi ismi arıyor. ben de ameliyat olalı 2 ay oldu. benim doktorum Emre İLHAN. burnumun şeklinden doğallığından son derece memnunum. hatta öyle ki doktorum benim ne istediğimi benden daha iyi anlayarak, anlatmak istediğimden de daha güzel bir burun ortaya çıkardı. hiç ağrı çekmeden rutin bir iyileşme dönemi geçirdim. bence başarılı bir burun ameliyatı demek aynaya baktığınızda işte budur dedirten ameliyattır. bunun için de ne istediğinizi çok iyi anlayan,başarılı ameliyatlara imza atmış, hastasıyla son derece ilgili bir doktoru tercih etmenizi tavsiye ederim ki benim için bu isim emre ilhan. karar vermeden önce kesinlikle muayenahenesine bir kerecik olsun gidin, yaptığı ameliyatları görün, hatta beklerken diğer hastalarıyla konuşun. eminim ki ilk görüşmenizden sonra ameliyat tarihi almak için sabırsızlanacaksınız. çünkü beni de emre beye ameliyat olmuş diğer hastalarının güzel ve doğal burunlarıyla,hastalarının memnuniyeti ikna etmişti.

Kızlaaar :96:Herkes doktorunun yüzüne uygun burun yaptığını iddia ediyor fakat benim gözlemlediğim kadarıyla aynı doktorun elinden çıkan burunlar birbirine fena halde benziyor. Sizce yanılıyor muyum? Buruna bakıp şu doktorun burnudur bu bile diyebiliyorum bazen.

Bende burun ucu estetiği istiyorum. Ankaradayım. Dr. Ferruh Bingöl' e gittim. Muayenesi ücretsiz. Bu doktor hakkında bilgisi olan var mı?

Tüm sayfaları tek tek okayamadım kızlar mahzur görün.
İstanbul,bursa veyahut izmit bu üç şehir içinde bana önerebileceğiniz,doktorlar varmı?İşinde başarılı çünki aksi bir durumda ölümle daha karşılaşılabiliyor,birde ücretler hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum,şimdiden teşekkürler.:78:

canım fotolarına baktım bence deliklerin gayet küçük hiç moralini bozma :) hiç kötü durmuyor çok güzel burnun :) benim doktorum burun deliklerime dokunmamış zaten kendiliğinden böyleydi yani :)

canım fotolarına baktım bence deliklerin gayet küçük hiç moralini bozma :) hiç kötü durmuyor çok güzel burnun :) benim doktorum burun deliklerime dokunmamış zaten kendiliğinden böyleydi yani :)

bence benimkine de hiiç dokunmamış benim faraş gibiydi afedesin yandan anlaşılmıyorda önden aynaya bakamıyorum artık sinirlerim bozuldu ya...

Bence Emre Ilhan alın nin ve burun basladigi yer fazla aliyor, veya uyum sagliyamiyor. Ben Genel olarak konusuyorum, ve sahsen fikrim.

herkese merhaba...kulübe yeni katıldım ve burun estetiği yaptırmak istiorum..bi çok arkadaşı arkadaş olarak ekledım kabul edersenız sevınırım.ameliyat olmaya korkuyodum,olamaya karar verebıldım ama bu sefer de doktor seçmekte zorlanıyorum:)...

benm doktorum barış çakır. tasarımın aynısı oldu albümümde fotolarım var. bu ameliyattan sonra ilk defa sinüzit olmadım burnum tıkanırdı hep rahatsız olurdum eskiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…