herkese merhaba...kulübe yeni katıldım ve burun estetiği yaptırmak istiorum..bi çok arkadaşı arkadaş olarak ekledım kabul edersenız sevınırım.ameliyat olmaya korkuyodum,olamaya karar verebıldım ama bu sefer de doktor seçmekte zorlanıyorum:)...
benm doktorum barış çakır. tasarımın aynısı oldu albümümde fotolarım var. bu ameliyattan sonra ilk defa sinüzit olmadım burnum tıkanırdı hep rahatsız olurdum eskiden.
herkese merhaba...kulübe yeni katıldım ve burun estetiği yaptırmak istiorum..bi çok arkadaşı arkadaş olarak ekledım kabul edersenız sevınırım.ameliyat olmaya korkuyodum,olamaya karar verebıldım ama bu sefer de doktor seçmekte zorlanıyorum:)...
slm kızlarr..1.5 yıl oldu ameliyat olalı.Dr.um Yakup Avşar.Foto görmek isteyenler ekleyebilir.çook ama çook memnunum.tüm dünyada burun estetiğinde otorite kabul edilen bir dr.çok doğru bir karar wermişim bunu gecen her gün tekrar anlıyorum
benm doktorum barış çakır. tasarımın aynısı oldu albümümde fotolarım var. bu ameliyattan sonra ilk defa bu kış sinüzit olmadım burnum tıkanırdı hep rahatsız olurdum eskiden.
olur bence.benim burnmu gördün işte ucu çok değişti gerçekten. bence güvenilebilecek bir doktor barış bey. yorumların için teşekkürler.
galiba benim yazımı okumadın. burun estetiği forumunda Op. Dr. Emre İlhan'la ilgili yazdığım yazıyı okumanı rica ediyorum ve tabiki Emre İlhan'a gitmeni de.
teşekkür ederim apel okudum yazını az önce..:)..biçok arkadaşın fotosuna da baktım gerçekten cok güzel burunlar yapmış...zor bi dönem karar verme dönemi..:)
evet önden benimki gibiymiş burnun biraz genişlik var. inş. bu sefer tam istediğin burnu yapack doktoru bulursun.
arkadaşlık davetin için teşekkürler feminine
merhaba arkadaşım bende senin durumundayım.ben halen korkuyorum:18:ama karar verdim kesin olacam...umarım hepimiz için haayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?