Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

benm doktorum barış çakır. tasarımın aynısı oldu albümümde fotolarım var. bu ameliyattan sonra ilk defa bu kış sinüzit olmadım burnum tıkanırdı hep rahatsız olurdum eskiden.

galiba benim yazımı okumadın. burun estetiği forumunda Op. Dr. Emre İlhan'la ilgili yazdığım yazıyı okumanı rica ediyorum ve tabiki Emre İlhan'a gitmeni de.

benm doktorum barış çakır. tasarımın aynısı oldu albümümde fotolarım var. bu ameliyattan sonra ilk defa sinüzit olmadım burnum tıkanırdı hep rahatsız olurdum eskiden.

xeynus seni arkadaş olarak ekledim,kabul edersen sevinirim.sanırım albümün sadece arkadaşlara açık

galiba benim yazımı okumadın. burun estetiği forumunda Op. Dr. Emre İlhan'la ilgili yazdığım yazıyı okumanı rica ediyorum ve tabiki Emre İlhan'a gitmeni de.

lugesya sana arkadaşlık daveti yolladım,albümünü görmek isterim.

benm doktorum barış çakır. tasarımın aynısı oldu albümümde fotolarım var. bu ameliyattan sonra ilk defa bu kış sinüzit olmadım burnum tıkanırdı hep rahatsız olurdum eskiden.

xeynus davetimi kabul ettiğin için teşekür ederim,değşiim gerçekten çok olumlu olmuş.çok güzel bir burun.hem çok zarif hem de çok doğal.ne bir oyukluk ne de asimetri var.ucu da çok güzel ,benim üçüncü ameliyatım olacak.üçüncü ameliyatta da bu kadar başarılı olur mu ki barış bey?

olur bence. benim burnmu gördün işte ucu çok değişti gerçekten. bence güvenilebilecek bir doktor barış bey. yorumların için teşekkürler.

olur bence. benim burnmu gördün işte ucu çok değişti gerçekten. bence güvenilebilecek bir doktor barış bey. yorumların için teşekkürler.

kusura bakma xeynus 100mesaj sayısına ulaşamadığım için özelden mesaj atamıyorum,ama sormak istediğim bişeyler de vardı nasıl soracağım bilmiyorum.bu arada albümüme foto eklemek istiyorum burnumu göstermek için ama nasıl ekleniyor bilmiyorum?

teşekkür ederim apel okudum yazını az önce..:)..biçok arkadaşın fotosuna da baktım gerçekten cok güzel burunlar yapmış...zor bi dönem karar verme dönemi..:)

foto eklemeyi baktım biraz şimdi ama baya oldu ben albüm oluşturalı. önceden oluşturduğum albüme tıklayınca orada foto ekle seçeneği var ama sıfırdan nasıl olacağını unuttum. bir de ben de özel mesaj atamıyorum ki.

tamam hallettim ben,burnumda görüleceği üzre baya yamuk yumuk bir iniş var,burnu elimle kapatttığımda öyle güzel görünüyorki herşey,bir açıyorsun bir burun tüm yüzü mahvetmiş...

evet önden benimki gibiymiş burnun biraz genişlik var. inş. bu sefer tam istediğin burnu yapack doktoru bulursun.

yok ben genişliği sorun etmiyorum,geniş olması hoşuma bile gidiyor.ince burunları çok itici buluyorum ucu sivri olanları.bu tarz daha sevimli duruyor özgü namal tipi..benim derdim yamukluk

hii pardon aklım sırf burun uçlarına gidiyo hep ona kafa yorduğum için. yamukluğunu pek farkedemedim.

Son düzenleme:
burnunu yaptıran arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun. Resimlere baktım sizlere çok yakışmış. Ben de yaptıracam ama, nedense estetik burunlar hemen hemen aynı. Aynı tip...üst kısmı oyuk ve burun ucu kalkık..Ben böyle istemiyorum, burun şeklimde problem yok, ama büyük bir burnum var. Aynı şeklin küçüğünü istiyorum. Bir arkadaş bana, ne istersen iste doktorlar herkese aynı burnu yapıyorlar demişti...biraz doğru gibi geldi...

merhaba arkadaşım bende senin durumundayım.ben halen korkuyorum:18:ama karar verdim kesin olacam...umarım hepimiz için haayırlısı olur

merhaba arkadaşım bende senin durumundayım.ben halen korkuyorum:18:ama karar verdim kesin olacam...umarım hepimiz için haayırlısı olur

evet kuku zor bi süreç gerçekten....seçenekleri azalttım ama baya...istanbulda emre ilhan ve veli aslan arasında kalıyorum..ikside cok güzel burunlar yapmıs..ama emre ilhan ağır basmaya başladı...ankaradada sadece zühtü demir var kafamda olan.o da cok güzel burunlar cıkarıyo....ölee düşünüp düşünüp duruyorum...:)gelgitlerdeyim evet budur diorum sonra acaba diorum...:)manyamış durumdayım...sanırım herkes bu süreci yaşamıstır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…