Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

yok katunn eğer dediğini göz önüne alarak ameliyat edecek bir doktora gidersen öyle olmaz.Ama katılıyorum bazı doktorlar var,ne dersen de senin burnun üzerinde tarzını yansıtacak doktorlar...onlar hariç özenle seçip gideceğin diğer doktorlarda böyle bir sorun yaşamazsın.mesela benimki tam tersi,doğal istiyordum ,ki fazla doğal oldu doğal yamuk bir burun gibi:):) İstersen fotoma bakabilirsin.burnum epeyce kusurlu oldu ama dediğin gibi oyuk ve abarlıtılı değil Allahtan

cok güzel ama bana bu kadar yakısmaz galiba bu kücücük burun

Sana yakışanı doktorun belirler canım,fotoğraflarını çekip onun üzerinde çalışıyor ve yüzüne en yakışanını yapıyor.Tabi bu doktoruna bağlı:)
Ben doktoruma hiç karışmadım;nasıl bir sorun var görüyorsunuz,ben şunun burnundan bunun burnundan istemiyorum sadece normal bir burun istiyorum dedim.
Ameliyat öncesi hazırladığı taslağada bakmadım,güvedim vee sonucum harika:)

cok haklısın ben de daha kücük ama dogal bir burun istiyorum öyle hokka gibi ben estetigim diye bagıran bir burun degil

senin doktorun kimdi canım ve ne zaman oldun

ben mugladayım canım mersinle hic baglantım yok heralde istanbulda olacagım ameliyatı.beyhan cakır mersinde bilinen biri heralde

Evet canım,aslında buraya geleli birkaç yıl oluyor ama hemen tanındı.Memnun olmayan birini duymadım daha.Devlet hastanesinde özel hastanede bulamayacağın ilgiyi gösteriyor.Çok da başarılı bir doktor.
Bana hayallerimi verdi desem yeridir:) burun bende fena halde takıntıydı:90:

resimlerini nasıl görebilirim acaba mümkün mü

Ameliyat öncesi ve 6. hafta var canım.
Şuan 13 ay oldu.Daha sonra istersen son halinide çeker koyarım.
6haftalıkken yüzüme göre daha büyüktü,şişlikler vardı ama şimdi çok normal.
Eski halimi görünce iyikide ameliyat olmuşum dedim

Son düzenleme:
kizlar son bikac sayfada okuduklarimdan sonra bikaciniza arkadaslik teklifi gönderdim.kabul ederseniz sevinirim. bende dr. arayisindayim resimler cok yardimci oluyo gercekten

ben de 2 ay öncesine kadar doktor arayşı içindeydim .doktorun yaptığı işler yanında maddiyat da önemliydi benim için ..Hüseyin altun a ameliyat oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…