burnunu yaptıran arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun. Resimlere baktım sizlere çok yakışmış. Ben de yaptıracam ama, nedense estetik burunlar hemen hemen aynı. Aynı tip...üst kısmı oyuk ve burun ucu kalkık..Ben böyle istemiyorum, burun şeklimde problem yok, ama büyük bir burnum var. Aynı şeklin küçüğünü istiyorum. Bir arkadaş bana, ne istersen iste doktorlar herkese aynı burnu yapıyorlar demişti...biraz doğru gibi geldi...
cok güzel ama bana bu kadar yakısmaz galiba bu kücücük burun
burnunu yaptıran arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun. Resimlere baktım sizlere çok yakışmış. Ben de yaptıracam ama, nedense estetik burunlar hemen hemen aynı. Aynı tip...üst kısmı oyuk ve burun ucu kalkık..Ben böyle istemiyorum, burun şeklimde problem yok, ama büyük bir burnum var. Aynı şeklin küçüğünü istiyorum. Bir arkadaş bana, ne istersen iste doktorlar herkese aynı burnu yapıyorlar demişti...biraz doğru gibi geldi...
Sana yakışanı doktorun belirler canım,fotoğraflarını çekip onun üzerinde çalışıyor ve yüzüne en yakışanını yapıyor.Tabi bu doktoruna bağlı:)
Ben doktoruma hiç karışmadım;nasıl bir sorun var görüyorsunuz,ben şunun burnundan bunun burnundan istemiyorum sadece normal bir burun istiyorum dedim.
Ameliyat öncesi hazırladığı taslağada bakmadım,güvedim vee sonucum harika:)
merhaba arkadaşım bende senin durumundayım.ben halen korkuyorum:18:ama karar verdim kesin olacam...umarım hepimiz için haayırlısı olur
senin doktorun kimdi canım ve ne zaman oldun
Beyhan Çakır canım,Mersinde.
13 ay oldu benimki,düşünürsen daha detaylı yardımcı olurum.
Sen nerdesin?
ben mugladayım canım mersinle hic baglantım yok heralde istanbulda olacagım ameliyatı.beyhan cakır mersinde bilinen biri heralde
Evet canım,aslında buraya geleli birkaç yıl oluyor ama hemen tanındı.Memnun olmayan birini duymadım daha.Devlet hastanesinde özel hastanede bulamayacağın ilgiyi gösteriyor.Çok da başarılı bir doktor.
Bana hayallerimi verdi desem yeridir:) burun bende fena halde takıntıydı:90:
resimlerini nasıl görebilirim acaba mümkün mü
cok hos olmus burnun. kemigin gitmis resmen yüzünün güzelligi cikmis.profilden cok ii
evt senden bahsediyodum:) güle güle kullan burnunu :)
canım süper olmuş bence güle güle kullan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?