Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Araştırdığım kadarı ile rinoplastide en memnun hastalar A.Emre İlhan ve Yakup Avşar'ın hastaları.

harika olmuş tam benim istediğim burun tipi,hem oyuk değil,doğal ama aynızamanda kalkık süper ya...

ZÜHTÜ DEMİRin bu seneki fiyatı nedir ilk ameliyatlar için bilen varmııı....?bide acıkmı kapalımı yapıo acabaa...?

Arkadaşlar ben de Op. Dr. Emre İlhan'ın hastasıyım. Doktor arayanlara ufak da olsa bi yardımım olsun diye fotoğrafımı ekledim. Umarım faydalı olur.

Ben 11 Şubatta ameliyat oldum. Yukarıdaki fotoğraf 24. günümde çekildi. Ve ayıptır söylemesi gün geçtikçe daha da güzelleşiyor burnum Benim önceliğim burnumun doğal görünmesiydi ve kesinlikle beklentimin çok çok üstünde doğal ve güzel bir burun oldu benimki. Benim gibi önceliği doğallık olanlara, fazla abartıdan yana olmayanla kesinlikle Emre Beyi öneriyorum.

Ben atlattım, istediğim buruna kavuştum, darısı tüm isteyenlerin başına...

ancak baktım canım resimlere harika olmus gercekten cok sanslısın

yaaa şimdi anladım en az 10 mesaj atmak gerekiyormuş bu 10. saçma mesajım artık bende resimleri gerebilecegim sevindirik oldum

arkadaşlar kulübe yeni üye oldum burun estetiği olmak istiyorum ve doktor araştırıyorum benide arkadaş olarak eklermisiniz....resimlerinizi çok merak ediyorum

gerçekten çok güzel olmuş,yüzün de çok güzel bu arada sevdiğim yüz tipi.

arkadaşlar denizlide burun ameliyatı olup memnun kalan arkadaşlar warsa doktor ismi alabilirmiyim...kafayı yemek üzereyim..ne olur yardımcı olun..korkuyorum da ameliyattan...ama olmakta istiorum ..nie anlatıorumki siz beni çokii anlarsınız eminimmm bi çoğunuz yaşadı bu durumu...
YARDIMMMMMMM NE OLURRRR((((((((((((

kesinlikle yaşamıştır canım.ama hep sonrasını düşünüyom ben.sadece 10günlük bi süreç sonrası iy olcak hep böle motive ediyom kendimi.sende bunu deneben kesin karar verdim emre beye gidicem inşallah hepimiz için hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…