- 14 Şubat 2011
- 258
- 2
- 96
ameliyattan sonra ne sıklıkta gitmek zorunda kaldınız doktora
Çok teşekkür ederim canım, mutlu ediyor böyle yorumlar beni
bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım ameliyat olanlar bana doktorlar hakkında bir fikir verebilirmi
Tabi ki canım, ben bahsettiğim gibi emre beyin hastasıyım ve gerçekten ameliyat öncesi, ameliyat süreci ve ameliyat sonra tüm süreçlerle alakalı çok memnunum doktorumdan. En ufak bi sıkıntı yaşamadım. Daha bir ayı yarın dolduracak burnum ve şuanki haliyle bile benim beklentilerimin çok çok üstünde. Ayrıca çok ilgili bi doktor, hiç çekinmeden kafana takılanları gerek görüşmelerle, gerek telefonla rahatça sorabiliyorsun, her görüşmede de bu konuda rahat olmamızı üstüne basa basa söylüyor sağolsun. ameliyat sonrası konusunda da şunu söyleyebilirim, abartmıyorum hiç ama hiç ağrım olmadı. doktorumun verdiği ağrı kesiciyi kullanmadım bile. sadece hastanede serumla beraber verdiler, onun dışında hiç ihtiyaç duymadım. ameliyat sonra yaşadığım tek sıkıntı başım yukarda yatmam gerektiği için uyumakta zorlanmamdı. onun dışında hiçbir sıkıntım olmadı. ha bi de morluklarım beklenenin biraz üstündeydi, doktorumun dediğine göre dokularım çok hassasmış, kanama biraz fazla olmuş sanırım. ama o bile 10 günde geçti bişy kalmadı. ama muayeneye gelen diğer arkadaşları görüyordum, 3. günleri 5. günleri hiçbişyleri kalmıyordu.
Benim aklıma gelenler bu kadar. kafana takılan başka şeyler varsa onları da cevaplayabilirim. umarım yardımcı olabilmişimdir...
hxxxxxxx]eklenti yapmayı bilmiorum k.bakmayın artıkın
Onep Dr.Zühtü Demir[/QUOTE]
işte istediğim burun ......
[xxxxx
İzmirdeki arkadaslar için fikir olsun diye resimlerimi koyuyorum.. Herkese bol sans:))
doktorun kim ve nekadar ücreti süper olmuş
hayatım oyle tasarım ama sakın yanılma okadar sıvrı olmuyor benımkınede aynısını cızmıstı gordun ucu yuvarlak donuyor ben sana dşger formada yazdım onden gorunusu sıvrı olsun hafıf Cemıl bey ucu top burun sever senın yuzun bana ınce geldı sana top uc yakısmaz bence sadece yardımcı olmaya calısıyorum ablamın yuz yapısıda sana benzıyor ben onun amelıyatındada dedım Cemıl beye onden tasarımda hafıf top burun du olmaz dedım ablama sıvrımsı gıder o bıle sıvrı olmadı ama cok guzel durdu belırtmezsen ucu top olur benden soylemesı:)))kızlar özel albüme cemil tugay tasarımımı koydum .Fikirlerinizi söyleyebilir misiniz ? Bana biraz sivri gibi geldi:44:
ameliyattan ne kadar sonra çekildi bu fotolar arkadaşım
hayatım oyle tasarım ama sakın yanılma okadar sıvrı olmuyor benımkınede aynısını cızmıstı gordun ucu yuvarlak donuyor ben sana dşger formada yazdım onden gorunusu sıvrı olsun hafıf Cemıl bey ucu top burun sever senın yuzun bana ınce geldı sana top uc yakısmaz bence sadece yardımcı olmaya calısıyorum ablamın yuz yapısıda sana benzıyor ben onun amelıyatındada dedım Cemıl beye onden tasarımda hafıf top burun du olmaz dedım ablama sıvrımsı gıder o bıle sıvrı olmadı ama cok guzel durdu belırtmezsen ucu top olur benden soylemesı:)))
ablamın burnu zaten kucuktu cok kemerlı degıldı ama ucu asagı dogruydu hafıf ve kanatları bıraz genıstı. sımdı ucu hafıf yukarı kalktı kanatları kuculdu ve hafıfte kemıkten oyuntulu oldu:)) tam fındık oldu yanı:)) oda cok korkuyordu benım burnumun cunku bu 3. amelyatı dıger ıkısını baska bır doktor yaptı ve burnumu rezıl ettı. bende Cemıl beye guvendım ve teslım oldum tek kelımeyle tek amelıyatla duzelttı tum sorunlerı kı dusun revuzyon benımkı. ilk elde gelseydım dahada guzel olurdu. cunku lık amelıyat cok onemlı bır bozdularmı bıdaha duzeltmek ıcın bazen benım gıbı defalrca amelıyat masasına yatıorsun...Çok yuvarlak olmasını da istemem açıkçası. Tasarımdan daha mı farklı yapıyor Cemil bey ?Ablanın burnu nasıl oldu ? Seni ki çok hoş senin yüzüne gitmiş bu arada:)
harika, mükemmelin daha da ötesi bir burnun olmuş hele önden de bayıldım..kızım da ameliyat olcak senin burnunu örnek göstercek...çok doğal güleeee güleeee kullan canım..
fiyatı hakkında da bilgi verirseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?