- 14 Şubat 2011
- 258
- 2
- 96
fiyatı hakkında da bilgi verirseniz
Ayrıca albüm de yaptım detaylı olarak ordan bakabilirsiniz.
Hastane (Acıbadem Ataşehir hastanesi 1 gece yatılıyor) , tasarım, görüşmeler, kontroller, tahliller her şey dahil 1. ameliyatsa 5000TL.
hastane (acıbadem ataşehir hastanesi 1 gece yatılıyor) , tasarım, görüşmeler, kontroller, tahliller her şey dahil 1. Ameliyatsa 5000tl.
teşekkür ederim
cok para yaaaaaaaaaaaaaaa
sedahas beni eklermisin emre beye burun estetiği olmayı düşünüyorum albümüne bakmak istiyorum mümkünse
canim iki hafta kaldim ben türkiyede, herhalde sende o kadar kalsan iyi olur genede doktoruna danis derim :)))
Cnm yarin ucuyorsun, sana iyi yolculuklar diliyorum. Burnusun maniak guzel olmus gule gule kullan:)) Bende carsamba saat 2de ucuyorum, haberlesiriz yine burdan olur mu?
Bende resim yuklerim yakinda bakarsin, nasil olmus??
katiliyorum....ben sahsen doktorumdan coook memnunum...eskiden 2 doktordan frekansim tutmadi guven duygusu olusmadigi icin vazgecmisdim ..iyikide vazgecmisim...bu arada doktorum emre ilhan.istanbul
cnm kim için yazdın:)??? üstüme alınmak istiyorum ama bnm için değilse de merak ettim:)))[/QUOT
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
fotograflariniz var mi acaba amaliyattan sonra ve önce
canım bu denlı arastırm yaptıysan
ve bukadar tereddut edıyorsan bence sanal burun tasarımlarına basvur en azından daha net bır fıkrın olur bak benım doktorum sanal burun tasarımı yapan doktorlardan bırı,ben amelıyat olalı 1 yılı gectı ve ben cok memnunum yaptıgı tasarımıda koydum resımlerım arasına gercek burnum tasarımdanda guzel oldu o ayrı tabıkı :))) doktorum abdulkadır göksel hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?