Teşekkür ederim canım,darısı başına :)
arkadaşlar kulübe yeni üye oldum burun estetiği olmak istiyorum ve doktor araştırıyorum benide arkadaş olarak eklermisiniz....resimlerinizi çok merak ediyorum
Çok teşekkür ederim canım, mutlu ediyor böyle yorumlar beni
Çok teşekkür ederim canım, mutlu ediyor böyle yorumlar beni
kesinlikle yaşamıştır canım.ama hep sonrasını düşünüyom ben.sadece 10günlük bi süreç sonrası iy olcak hep böle motive ediyom kendimi.sende bunu deneben kesin karar verdim emre beye gidicem inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Canım,teşekkür ederim :)
emre ilhanı tavsiye ederimarkadaşlar istanbulda burun esteteiği yaptırmak istiyorum. dr önerisi olanlar var ise önerilerinizi bekliyorum
çooookkk güzeeelllllllcok güzel olmus gercekten
canımbu ameliyattan sonra morluk oluşmayan olsun zannetmiyorumbarış çakır'a ameliyat olup, ameliyattan sonra morluk oluşan varmı?
Merhaba arkadaşlar,
Ben de 10 gün önce Emre Bey'e (İlhan) ameliyat oldum. şimdilik hiç bir sorun yaşamadım. Ameliyat çok uzun sürmesine ve oldukça meşakkatli olmasına rağmen (benim kemik ve et sorunum da vardı) çok fazla morarmadan ve hiç ağrı sızı çekmeden, bugüne kadar geldim. SU anda burnumun üzerinde bir bandaj var o kadar. şişliklerinm ve morluklarım da 6. günde tamamen kayboldu. Şu anda sadece biraz burun tıkanıklığı yaşıyorum o kadar. O da çok normalimiş...
Emre bey gerçekten işinde çok başarılı, hastalarıyla birebir ilgilenen ve işini çok ciddiye alan bir doktor. ben de kesinlikkle kendisini tavsiye ediyorum. ayrıca ameliyatlarını yaptığı hastaneden de çok memnun kaldım. Emre Bey'in ekibine ve hastane çalışanlarına rahatlıkla güvenebilirsiniz.
arkadaşlar istanbulda burun esteteiği yaptırmak istiyorum. dr önerisi olanlar var ise önerilerinizi bekliyorum
bende uzun uğraşlardan sonra emre ilhanda karar kıldım yakup avşarmı emre ilhanmı diye düşünüdüm yhakup avşarı eledim cemil tugayıda beğenirim ama emre ilhan en güveniliri bence o yüzden ben emre beyi seçtim sana başarılar:))))
bu arada arkadaşlık isteği gönderdim eklersen sevinirim:)))
Ameliyat öncesi ve 6. hafta var canım.
Şuan 13 ay oldu.Daha sonra istersen son halinide çeker koyarım.
6haftalıkken yüzüme göre daha büyüktü,şişlikler vardı ama şimdi çok normal.
Eski halimi görünce iyikide ameliyat olmuşum dedim
emre beyle bi kere yüzyüze konuştuğun zaman anlıyosun zaten seçiminin ne kadar doğru olduğunu:))inşallah çok güzel olur.
Arkadaslar yeni üyeyim,uzun zamandir burun amaliyati olmayi düsünüyorum,tek tek tüm yazilanlari okudum ve fotograflari göremedigim icin bazi arkadaslara arkadaslik istekleri yolladim(ki sanirim öyle bakilabiliyor ancak) kabul ederseniz sevinirim...ama okuduklarimdan yola cikarak cogunluk emre ilhanín hastasi...bütün yazdiginiz doktorlari not ettim ve fotograflariniza baktiktan sonra kafamda netlesecek sanirim biraz daha secimim...
Ama cidden merak ettigim bisey var ,genelde emre ilhan yaziyo cvplarda ve ben ilk kez duyuyorum ama bugünden sonra arastiracagim internet sayfasindan ,ama fatih dagdelen ,hasan findik bu isimlere hic rastlamadim,tuhafima gitti ,aslinda su bakimdan tuhafima gitti,ben almanyada yasiyorum ve burda tv da sürekli fatih dagdelen reklamlari dönüyor,ve burdan cok gidip amaliyat olup memnun kalan var ama burda özellikle istanbuldakiler görüsmeye bile gittik diye bahsetmemisler...ben de normal de burun amaliyatimi fatih beye yaptirmayi düsünüyordum aslinda takii yazdiklarinizi okuyana kadar ama simdi terettütteyim...amaliyat olanlar beni eklerlerse sevinirim
arkadaşlar istanbulda burun esteteiği yaptırmak istiyorum. dr önerisi olanlar var ise önerilerinizi bekliyorum
cok güzel olmus gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?