Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

cok güzel olmus gercekten

Arkadaslar yeni üyeyim,uzun zamandir burun amaliyati olmayi düsünüyorum,tek tek tüm yazilanlari okudum ve fotograflari göremedigim icin bazi arkadaslara arkadaslik istekleri yolladim(ki sanirim öyle bakilabiliyor ancak) kabul ederseniz sevinirim...ama okuduklarimdan yola cikarak cogunluk emre ilhanín hastasi...bütün yazdiginiz doktorlari not ettim ve fotograflariniza baktiktan sonra kafamda netlesecek sanirim biraz daha secimim...
Ama cidden merak ettigim bisey var ,genelde emre ilhan yaziyo cvplarda ve ben ilk kez duyuyorum ama bugünden sonra arastiracagim internet sayfasindan ,ama fatih dagdelen ,hasan findik bu isimlere hic rastlamadim,tuhafima gitti ,aslinda su bakimdan tuhafima gitti,ben almanyada yasiyorum ve burda tv da sürekli fatih dagdelen reklamlari dönüyor,ve burdan cok gidip amaliyat olup memnun kalan var ama burda özellikle istanbuldakiler görüsmeye bile gittik diye bahsetmemisler...ben de normal de burun amaliyatimi fatih beye yaptirmayi düsünüyordum aslinda takii yazdiklarinizi okuyana kadar ama simdi terettütteyim...amaliyat olanlar beni eklerlerse sevinirim

slm arkadaşlarr öncelikle paylaştığınız bu güzel bilgi we fotolar için çook teşekkür ederimm. ben de burun ameliyatı olmayı düşünüorumm ama korku we tereddütlerim war... burnum öyle göze batacak şekilde kötü değil ama daha güzel olmayı kim istemezki buraya eklediğiniz fotoları görebilioruz ama albüme eklediklerinizi kendi adıma söyliim ben göremiorum sitede acemiyim we görebilmem için ne yapmam gerekio bilmiorum yardımcı olursanız sewinirimm en azından buraya foto eklerseniz daha memnun olacağım.. karar wermek oldukça güç... paylaşımlarınızda hangi şehirde hangi doktora we ne kadara yaptırdığınızı yazarsanız çoook sewinirimm!!! :)) şimdiden yardım we tawsiyeleriniz için teşekkür ederimm

Arkadaslik teklifini kabul ettim benim resimlerimede bakabilirsin, benim doktorum yakup avsar iyki ona nasip olmus benim ameliyatim ben dogal olmasini cok istemistim ve yakup beyde sagolsun o yonde yapiyor zaten tum ameliyatlarini.

kızlar bende izmir dekilere bi fikir vermek adına ablamın foto ve doktorunu burda mı paylaşmalıyım?

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 10 gün önce Emre Bey'e (İlhan) ameliyat oldum. şimdilik hiç bir sorun yaşamadım. Ameliyat çok uzun sürmesine ve oldukça meşakkatli olmasına rağmen (benim kemik ve et sorunum da vardı) çok fazla morarmadan ve hiç ağrı sızı çekmeden, bugüne kadar geldim. SU anda burnumun üzerinde bir bandaj var o kadar. şişliklerinm ve morluklarım da 6. günde tamamen kayboldu. Şu anda sadece biraz burun tıkanıklığı yaşıyorum o kadar. O da çok normalimiş...

Emre bey gerçekten işinde çok başarılı, hastalarıyla birebir ilgilenen ve işini çok ciddiye alan bir doktor. ben de kesinlikkle kendisini tavsiye ediyorum. ayrıca ameliyatlarını yaptığı hastaneden de çok memnun kaldım. Emre Bey'in ekibine ve hastane çalışanlarına rahatlıkla güvenebilirsiniz.

arkadaşlar istanbulda burun esteteiği yaptırmak istiyorum. dr önerisi olanlar var ise önerilerinizi bekliyorum

kesinlikle barış çakır... ben henüz yaptırmadın ama barış bey e yaptırcam. yaptığı ameliyatlara ve resimlere bak, yaptıranların yorumlarına bak yeter...

1.5 yıldır bütün doktorları takip ediyorum, ben barış çakır ı seçtim.

aa benimkiyle yakın sanırım bende 3 martta ameliyat oldum emre beye benim bugün sabah kalktım burnum biraz tıkalı verdiği spreyle sorunu çözebilirsin diye düşüğnüyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…