Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Op. Dr. Cemil TUGAY - İZMİR ucreti 3500 tl olmus suan ben 3000tl ye olmustum 3.5 ay once ama suan doktorum cok tutudugu ıcın gıden cok fazla ve sanırım ondan zam olmus:) ama deger derim

izmirde olup cemil tugaya ameliyat olmuş çok kişi var forum da gerçekten başarılı bir doktor ....

kızlarrrrr albümlerinizi neden göremiyorum ben ya ?

gamze burnun cok guzel olmus bende nisan da dr baris cakita ameliyat olacagim ne dersiniz?:82:

Arkadaslar yeni üyeyim,uzun zamandir burun amaliyati olmayi düsünüyorum,tek tek tüm yazilanlari okudum ve fotograflari göremedigim icin bazi arkadaslara arkadaslik istekleri yollarsam beni kabul edermisiniz?

merhaba arkadaslar yeni üye oldum ve revizyon burun icin doktor araştırıyorum
aklimda 3 doktor var emre ilhan baris cakir ve naci celik
sizce hangisi bunlarin arasinda revizyon icin en iyisi ?
yada önerdiginiz daha iyi baska doktorlar varmi

iki gün sonra resmimide koycam eski hali albümde var
daha bugün çıktıda sargılar dikişler bi iki gün dinlencem

yakup avsar burun estetıgınde uyguladıgı teknıkle adını duyurdu ne yazık kı estetık cerrahı de unle doktor ucretı paralellık gostermekte halbukı adını bılmedıgınız nıce basarılı dr ler var ayrıca kk dakı populerlıklerı bence ucretlerını artırıyor dr ler ıkı yıl oncekı rakamlarıyla sımdıkı arasında cok fark olan dr lerde var bence emre ılhan ve nacı celıkte bunlar arasında ıkı ısımde kk yı takıp eden dr ler burdakı yorumlardan okudugum kadarıyla ve hastalarıda deneyımlerını burda paylasmakta , ıkı yıl once 4500 tl burun yapan dr ler sımdı 7000 tl ye burun yapıyor halbukı ıkı yıl once burda adı pek zıkredılmeyen bı dr 5000 fıyat verırken sımdı gıttıgımde verdıgı fıyatta aynı ıllakı dr ucretlerı enflasyona baglı zamlanacaktır ama bu artıs bana bıraz fazla gelıyor zaten yakup beyın fıyatını hıc konusmuyorum bıle :))))

aynen katilyiorum canim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…