Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

amelıyat sonrası çok ağrı şişlik morluk oluyor mu

ben ameliyat sonrasi cok fazla sismemistim morluk bile yoktu sadece 2.gün gözlerimin altinda hafif bi kizarma vardi oda 4. gün koybolmustu agri felanda hissetmiyorsun hafif arada zonklayabilir ama oda cok hafif rahatsiz etmeyecek derecede ama genel olarak 1.hafta sonrasi morluklar ve sisliklerden pek eser kalmiyor sonrasi zaten sabir isi ödemin ve sisliklerin tamamen inmesi 6ay felan sürüyor

Ben cok kararsiz dige yazmistim. Messageim silinmis. Neden??

arkadaşlar hiç doktor serdar erenin yaptıgı burnu yada burunları gören duyan varmı? meme estetiğinde ve yüz liftinginde cok iyi oldugunu biliyorum fakat burun konusunda nasıl hic bilmiyorum? ya da cevrenizden duydugunuz memnuniyet yada sikayetler varmı bu doktor hakkında? mayısta ameliyat olcam ve büyük ihtimal serdar beyi düsünüyorum icimin rahat etmesi lazım

insan yorumları okudukça ne yapacağına karar veremiyor ve kafası gittikçe karışıyor.

bazende bazı yorumlar oluyor ki insanı çok üzüyor örnek vermem gerekirse benim bir fotografım için bir kişi "yan profil güzelde önden sanki bi tuaf" diye yorumda bulunmuş ameliyat olalı 22 gün oldu ne acılar çektiğimi ne sıkıntılar yaşadığımı ne kadar farklı bir psikolojide olduğumu bir ben bilirim ancak yabancı birisi olmasına rağmen dışarıdan birisinin bu şekilde yorumda bulunması beni o kadar üzdü ki gece uyuyamadım bile lütfen yorum bırakırkende dikkatli olalım

tabiki tuhaf olucak canım burnun içi de dışı da şiş, sen hiç canını sıkma boş yere, seni çok iyi anlıyorum benim de 26. günüm benimki de tuhaf ama şunu biliyorum sonuçta ameliyat geçirdim pat diye iyileşemez ki, elbette bekleme süreci var. dediğin gibi yabancı biri de olsa şuan biz sadece burnumuza odaklandığımız için kim olursa olsun karşı tarafın söylediği bizi etkiliyo, ama aynanın karşısına geç ve daha çok erken bu şişler zamanla inicek, hiç moralimi bozmuycam de, sonra da mışıl mışıl uyuuuuuu :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…