Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

ıyılesme surecınde yapılan olumsuz yorumlara bende cok karsıyım bu donemde cok fazla yorum yapılmamalı şislikler odem aldatıcı oluyor mesela ben ılk zamanlar yuzumdekı odemlerden dolayı ceneme bayılıyordum her ne kadar cenemde sıs ve buyuk gorunsede ama sısler ındıkce yuzum uzadı ve zayıf gorundu yıne tam tersı burundakı sıslıkler burnu kalkık gosterıyor o halle.rını begenıyordum burnunum...

kızlarrr...ben nisanın 21 de olucam benden once 2 tanıdıgım oldu bırı erkek arkadasımdı super oldu ve cok doğal benım burnumdada cok fazla bısey yok ama rutus yapılıcak gelışmelerı yazarım..(buarada özel msj atanlara cevap veremıyorum 100 tane yazım olmadğı için sanırım( )

evet sana katlıyorum begenıldıklerınden dolayı fıyatları yukseldı herhalde olsun napalım guzellık ıcın katlanıcaz artık herseyın bır caresı vadır canımız sagolsun:)

çokmerak ettim resim koymadın sanırım bende resim koyamadım henüz bandajlıda olsa merak ediyo görmek istiyo insan ameli
yattan çıukar çıkmaz ayna isitemiştim ben şahsen:)

merhaba selincim,

Ben de 3 Martta ameliyat oldum canım aynı gün olmuşuz:) Ben şimdilik resim koymadım. daha hala burnum şiş, senin de öyle mi?

ben de yakında amelıyat olmayı dusunuyorum
selçuk öztunç hakkında bilgisi olan var mı
ve ben de henuz fotografları goremıyorum

ya kizlar amaliyat olanlara bi sorum var,en cok tamponlari cikarirken insanin cani aciyor diyolar ama simdi artik eskisi gibi tampon kullanilmiyormus,bantlar varmis onlari yapistiiyorlarmis artik dogru mu bu..bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim

ben 18 martta cemil tugaya ameliyat oldum izmir'de süperr bir doktor kızlar . Hiç korktuğum gibi olmadı şu anda çok çok iyiyim nefes alabiliyorum . Alçı olmasına rağmen şeklinide çok beğendim.Tamponu 1. günü çıkarıyor. küçücük bir tampon silikon tampon kullanmıyor.Çıkarken hissetmiyor bile insan.Çok mutluyum:))

Ben cuma günü amelliyat olacağım, bu konuyla ilgili onlarca yazı, makale okudum ve birkaç doktorla görüştüm. Hepsi de burnun şeklinin tamamen oturmasının 6 ayı buldugunu söylediler. O yüzden yeni amelliyat olanlarla ilgili yorum yapmak çok saçma hepsi bir tarafa böyle bir konuda moral bozacak bir yorum yapmak çok gereksiz. Bu bir amelliyattır ve dogru yorumu sadece doktorlar yapabilir o da fotoya bakarak olmaz.
canını sıkmana degmez. üzüntü insana herşeyi oldugundan da farklı gösterir. bence hiç takma kafana.

İçinde boru şeklinde delik olan tamponlar varmış onlardan mıydı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…