dr.emre ilhan
yakup avsar burun estetıgınde uyguladıgı teknıkle adını duyurdu ne yazık kı estetık cerrahı de unle doktor ucretı paralellık gostermekte halbukı adını bılmedıgınız nıce basarılı dr ler var ayrıca kk dakı populerlıklerı bence ucretlerını artırıyor dr ler ıkı yıl oncekı rakamlarıyla sımdıkı arasında cok fark olan dr lerde var bence emre ılhan ve nacı celıkte bunlar arasında ıkı ısımde kk yı takıp eden dr ler burdakı yorumlardan okudugum kadarıyla ve hastalarıda deneyımlerını burda paylasmakta , ıkı yıl once 4500 tl burun yapan dr ler sımdı 7000 tl ye burun yapıyor halbukı ıkı yıl once burda adı pek zıkredılmeyen bı dr 5000 fıyat verırken sımdı gıttıgımde verdıgı fıyatta aynı ıllakı dr ucretlerı enflasyona baglı zamlanacaktır ama bu artıs bana bıraz fazla gelıyor zaten yakup beyın fıyatını hıc konusmuyorum bıle :))))
çokmerak ettim resim koymadın sanırım bende resim koyamadım henüz bandajlıda olsa merak ediyo görmek istiyo insan ameli
yattan çıukar çıkmaz ayna isitemiştim ben şahsen:)
Op. Dr. Cemil TUGAY - İZMİR ucreti 3500 tl olmus suan ben 3000tl ye olmustum 3.5 ay once ama suan doktorum cok tutudugu ıcın gıden cok fazla ve sanırım ondan zam olmus:) ama deger derim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr güselll bir burunum olsun istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((
1 ay sonra amelıyat olcam ve çok korkuyorumm.
insan yorumları okudukça ne yapacağına karar veremiyor ve kafası gittikçe karışıyor.
bazı mesajlar siliniyor. hhangi içerikler siliniyor acaba
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
bazende bazı yorumlar oluyor ki insanı çok üzüyor örnek vermem gerekirse benim bir fotografım için bir kişi "yan profil güzelde önden sanki bi tuaf" diye yorumda bulunmuş ameliyat olalı 22 gün oldu ne acılar çektiğimi ne sıkıntılar yaşadığımı ne kadar farklı bir psikolojide olduğumu bir ben bilirim ancak yabancı birisi olmasına rağmen dışarıdan birisinin bu şekilde yorumda bulunması beni o kadar üzdü ki gece uyuyamadım bile lütfen yorum bırakırkende dikkatli olalım
slm bnde ayın 25 inde can kopala olucam çok heyecanlıyımmmm
ben 18 martta cemil tugaya ameliyat oldum izmir'de süperr bir doktor kızlar . Hiç korktuğum gibi olmadı şu anda çok çok iyiyim nefes alabiliyorum . Alçı olmasına rağmen şeklinide çok beğendim.Tamponu 1. günü çıkarıyor. küçücük bir tampon silikon tampon kullanmıyor.Çıkarken hissetmiyor bile insan.Çok mutluyum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?